Βολιβία Περού Μήνας του μέλιτος χωρίς πολύ μέλι. Περού – Βολιβία.

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Πραγματικα πολυ ωραια ιστορια! Καθε μερα περιμενα το κομματι σου, και μετα εκανα μια συντομη περιληψη και στον δικο μου marido! Πρεπει επισης να ευχαριστησουμε και την ομαδα υποστηριξης που ειχες, αδερφη, συζυγο! :)

Καλη συνεχεια στα ταξιδια σας!
 

FRIDA08

Member
Μηνύματα
445
Likes
1.298
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Ευχαριστίες

Και τώρα παρακαλείται να έρθει στο βήμα η συγγραφέας της ιστορίας για να μας πει δύο λόγια.

Ανεβαίνω στο βήμα.

Δεν θα σας κουράσω πολύ (πάντα έτσι δεν λένε) οφείλω όμως να ευχαριστήσω δημόσια κάποιους ανθρώπους που συντέλεσαν στο αποτέλεσμα του ταξιδιού και κατά συνέπεια της ιστορίας.

Στη συνάντηση του φόρουμ πέρυσι, πριν το Πάσχα, εκεί στο roof garden του Ηλέκτρα Palace συζητούσα το πλάνο του ταξιδιού με το Γιώργο (άντρα Έρσης), τον Babaduma, και τον Soudianos. Αρχικά το πλάνο είχε μόνο Περού (θα πηγαίναμε και στον Βορρά). Με πρώτο τον Γιώργο, λοιπόν, με έπεισαν να βγάλω το Βόρειο Περού και στη θέση του να βάλω τη Βολιβία. Αν δεν είχαμε κάνει αυτή την κουβέντα μάλλον δεν θα είχα συμπεριλάβει την υπέροχη Βολιβία στο πρόγραμμα. Ευχαριστώ πολύ γι αυτό.

Ένα ευχαριστώ χρωστάω επίσης σε όλα τα μέλη που ενδιαφέρθηκαν και μου έδωσαν πληροφορίες στο topic που άνοιξα όταν οργάνωνα το ταξίδι και ρωτούσα σχετικά. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσω και τα μέλη που έγραψαν τόσο ωραίες και κατατοπιστικές ιστορίες για την περιοχή, που αποτέλεσαν μεγάλη βοήθεια.

Ξεχωριστά ευχαριστώ το μέλος Giwrgos για τη βοήθειά του στο πρόγραμμα και για τον μαραθώνιο καφέ –έκπληξη για όλους μας- που ήταν γεμάτος Λατινική Αμερική.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ το Travel stories που φιλοξένησε την ιστορία και την Elenara88 που με βοήθησε με κάποια θέματα που προέκυψαν.

Για το τέλος άφησα όλους εσάς που τόσες μέρες είστε εδώ και παρακολουθείτε την ιστορία. Ευχαριστώ για την παρέα, ήταν πολύ ωραία.

Και πριν καληνυχτίσω, έχω να πω κάτι ακόμα:

Αν μια μέρα ανοίξετε το Travel stories και στα αδιάβαστα μηνύματα δείτε ένα με θέμα «Γαμήλιο ταξίδι και εγώ γιούπι!!!» και περιεχόμενο «Τον Αύγουστο παντρευόμαστε και θέλουμε να πάμε ένα ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστο. Σκεφτόμασταν για Μαλδίβες, αλλά η πρώτη ξαδέρφη, της κουνιάδας, της κουμπάρας μου πέρσι πήγαν γαμήλιο στο Dubai και πέρασαν τέλεια. Και έτσι τώρα σκεφτόμαστε για Dubai. Πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας γιατί θέλω και το δικό μας ταξίδι να είναι τέλειο.»

ΔΕΝ θα είμαι εγώ!!!

Πριν κλείσω δύο δωράκια. Ένα τραγούδι με πολύ Περού και μία γαμήλια φωτογραφία με πολύ μέλι. Έτσι για να το ισορροπήσουμε λίγο με το ταξίδι που δεν είχε και τόσο.


aimg138.imageshack.us_img138_698_00722.jpg

Καλό σας βράδυ.

Το ταξίδι είναι πρώτα στο μυαλό μας. Κρατάτε αδέρφια.
 

Attachments

Last edited by a moderator:

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.606
Likes
12.424
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Φοβερή FRIDA θα ήθελα από εσένα κάτι πολύ πεζό. Έχεις υπολογίσει πόσο κόστισε αυτό το ταξίδι; Αν έχεις πρόχειρο το ποσό pls...
 

FRIDA08

Member
Μηνύματα
445
Likes
1.298
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Φοβερή FRIDA θα ήθελα από εσένα κάτι πολύ πεζό. Έχεις υπολογίσει πόσο κόστισε αυτό το ταξίδι; Αν έχεις πρόχειρο το ποσό pls...
Ναι έχω υπολιγισει. Δες τα πμ σου.
 

YBONNH

Member
Μηνύματα
234
Likes
115
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Υπεροχη η ιστορια σου, Φριντα!
Σ'ευχαριστω που με ταξιδεψες σε μερη αγαπημενα, και σε μερη που θα γινουν αγαπημενα σε πρωτη ευκαιρια:haha:
Ειδικα για τις φωτογραφιες απ το huayna picchu -που δεν καταφερα να ανεβω και το ειχα απωθημενο τοσα χρονια...
Να ζησετε ευτυχισμενοι και καθε μερα σας να ειναι ενα ταξιδι!


Υ.Γ. και καποιος να πει στον τελωνειακο οτι το Περου ειναι ναρκωτικο απο μονο του, δεν χρειαζεται να κουβαλαμε κι αλλα στις βαλιτσες μας!
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ναι έχω υπολιγισει. Δες τα πμ σου.
Καταρχήν να ζήσετε και να κάνετε πολλά ταξίδια. Διάβασα την ιστορία σου και μου θύμισε το δικό μου ταξίδι. Θα διαφώνησω όμως με τη μυστυκοπαθεια στο κόστος γιατί αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο επιλογής ενός ταξιδιου. Δεν μιλώ τοσο για το κόστος των εισιτηρίων που μεταβάλλεται ούτε για το κόστος διαμονής που είναι προσωπική επιλογή του καθένα οσο για τα υπόλοιπα. Καλό θα είναι να γράψεις τις τιμές σε ευρώ έστω με τη σημερινή ισοτιμία για να μην κρατάμε με το ένα χέρι το λάπτοπ και με το άλλο τη ναυτεμπορικη.
 

FRIDA08

Member
Μηνύματα
445
Likes
1.298
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Καταρχήν να ζήσετε και να κάνετε πολλά ταξίδια.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις επισημάνσεις σου.

Θα διαφώνησω όμως με τη μυστυκοπαθεια στο κόστος γιατί αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο επιλογής ενός ταξιδιου. Δεν μιλώ τοσο για το κόστος των εισιτηρίων που μεταβάλλεται ούτε για το κόστος διαμονής που είναι προσωπική επιλογή του καθένα οσο για τα υπόλοιπα.
Δεν νομίζω ότι πρόκειται για μυστικοπάθεια.
1. Σκέφτηκα ότι ένα ποσό μεγάλο – για τα δικά μου μέτρα τουλάχιστον- ίσως ακουστεί προκλητικό στις μέρες που όλοι ζούμε.

2. Το κόστος που έχω υπολογίσει είναι για όλα τα έξοδα του ταξιδιού, που περιλαμβάνουν αεροπορικά και ξενοδοχεία (που συμφωνώ ότι μεταβάλουν πολύ το κόστος ενός ταξιδιού). Δεν έχω υπολογίσει χρήματα που ξοδέψαμε εκεί και σκέφτηκα ότι θα ήταν λίγο ‘υποκειμενικό’ να πω δημοσίως το κόστος του συνόλου του ταξιδιού, πράγμα που ίσως το καθιστούσε απαγορευτικό για κάποιον που θα διάβαζε τηλεγραφικά το συγκεκριμένο ποστ, ενώ στην πραγματικότητα θα μπορούσε να το κάνει ίσως φτηνότερα. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να αποτρέψω κάποιον από το να κάνει αυτό το υπέροχο ταξίδι ή να το θεωρεί άπιαστο όνειρο.

3. Για τους παραπάνω λόγους αναφέρω κόστη από ταξί, ΜΜΜ, φαγητά, εισόδους σε μνημεία και ό, τι άλλο κράτησα στο ημερολόγιό μου.

4. Οι λόγοι που δίνω τις τιμές σε τοπικό νόμισμα είναι ότι 1)έτσι τις κατέγραφα στο ημερολόγιό μου. 2)σκέφτηκα πως όταν εγώ διαβάζω μια ιστορία κάποιου άλλου μου αρέσει να μπαίνω λίγο στο κλίμα του τοπικού νομίσματος. Δεν είμαι φαν της Ναυτεμπορικής, μπαίνω στην αρχή στο www.xe.com ,βλέπω την ισοτιμία και αρχίσω να σκέφτομαι έτσι , 3)θα ήθελα αν για κάποιον αποτελέσει αφορμή η ιστορία μου για ένα ταξίδι να μπορεί να έχει άμεση σύγκρισή με τα οικονομικά μεγέθη όταν είναι εκεί ή κάνει κρατήσεις.


Καλό θα είναι να γράψεις τις τιμές σε ευρώ έστω με τη σημερινή ισοτιμία

Ευχαρίστως να γράψω τις τιμές και σε ευρώ. Έχεις κάποια πρόταση για το πώς θα μπορούσα να το κάνω για να είναι εύκολο και να μην μπερδεύει τον αναγνώστη, δεδομένου ότι δεν μπορώ τώρα να επέμβω σε παλιά ποστ.

Και πάλι σε ευχαριστώ για τις επισημάνσεις. Με έκανες να σκεφτώ, στην επόμενη ιστορία που θα γράψω και το νόμισμα δεν θα είναι ευρώ, να γράφω σε παρένθεση την ισοτιμία. Το μόνο μου θέμα είναι να γίνει πρώτα το ταξίδι για να γράψω την ιστορία και προϋπόθεση για αυτό είναι να υπάρχουν ευρώ (ή χρήματα γενικότερα, δεν είναι πολιτικό το σχόλιο).
 

harilander

Member
Μηνύματα
558
Likes
408
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Ευχαριστίες

Και τώρα παρακαλείται να έρθει στο βήμα η συγγραφέας της ιστορίας για να μας πει δύο λόγια.

.........

Το ταξίδι είναι πρώτα στο μυαλό μας. Κρατάτε αδέρφια.
είναι ωραία ιδέα, παντρευόμαστε για να κάνουμε γαμήλια ταξίδια!!!
μου αρέσει....
 

Eftichia

Member
Μηνύματα
858
Likes
1.285
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
πολύ όμορφη ιστορία !!!!! λυπάμαι που τελείωσε.
με ταξίδεψε .....με έκανε να γελάσω ....να συγκινηθώ.....

Μπράβο σας παιδιά!!! Πολλές πολλές ευχές για ότι καλύτερο !!!!!;)
 

coccobill

Member
Μηνύματα
326
Likes
347
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Αφηνα την ιστορια σου για να τη διαβασω μαζεμενη. Τελικα.. ενα μεγαλο φλυτζανι καφε κι αρκετα τσιγαρα αργοτερα, μπορω να σου πω κι εγω ενα μεγαλο ευχαριστω!

Υγ Βιον ανθοσπαρτον και πολυταξιδον !
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.386
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom