Ισπανία Μαδρίτη- Τολέδο- Σεγκόβια

panpan

Member
Μηνύματα
6.881
Likes
26.797
Τωρα αν αυτοι στη Μαδριτη ειναι χελωνες ...δεν ξερω ..εχει παει κανεις σας σε δωρεαν απογευμα να μας πει αν καθυστερουν να τους βαλουν ολους μεσα?
Κανουν ελεγχο στις τσαντες ή οχι?
Ειναι θεμα πολιτικης καθε μουσειου.
Δεν ειναι δυνατον να αφηνουν κοσμο να εισερχετε και να υπαρχει το
αδιαχωριτο στο μουσειο.
Ναι κανουν ελεγχο
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.136
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Κι εγώ είχα εκμεταλλευτεί το δωρεάν Σάββατο του Reina Sofia και όλα ήταν μια χαρά ούτε υπερβολικό κόσμο ούτε τρελή καθυστέρηση , στο Prado πάλι έδειξα ελληνικό πάσο, είπα ψέμματα οτι είμαι 25 κι ο φίλος μου 24 και μπήκαμε τσάμπα αλλά νομίζω αξίζει να πας ένα απόγευμα στις δωρεάν ώρες και αν δεις οτι γίνεται πανικός πήγαινε το άλλο πρωί κανονικά. Και να ξέρεις πιο χελώνες από την Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά...
 

mariasis

Member
Μηνύματα
8
Likes
4
ουαου!!!! Παιδιά τι να πω ευχαριστώ για την διορθωση! Δε την πηρα τοσο σοβαρα την ακρίβεια της περιγραφής....αλλά όντως τώρα που το ξαναθυμάμαι, όντως όπως λέει και η φίλη mariath έχει τόσο, κάτω από 20 ευρώ αν και εγώ δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή. Το μόνο που θυμάμαι είναι όντως ότι υπολογίζοντάς το, συμφέρει αν επισκευτείς και τα 3 μουσεία. Ουσιαστικά το ποσό βγαίνει όσο θα πλήρωνες ξεχωριστά για prado kai Reina Sofia. To Thyssen το παίρνετε σε συσκευασία δώρου.
Giristroula έχεις δίκιο. Θυμάμαι τα πόδια και την μέση μου εκείνη την ημέρα με πόνο πολύ. Δε ξέρω αν η κούραση επεμβαίνει στη κρίση του καθενός......μπορεί και ναι! Το Reina sofia είναι το πρώτο μουσείο που είδα......και μου άρεσε περισσότερο....τυχαίο???? Μπορεί, δε μπορώ να το αποκλείσω! Αν και εγώ προσωπικά ακόμα και στην Βαρκελώνη λάτρεψα το MACBA (Μουσείο σύγχρονης τέχνης)!
Για τις ενοικιάσεις των αυτοκινήτων www.atesa.es Είναι στα Ισπανικά αλλά έχει πανω δεξιά στη σελίδα κουμπάκι για αγγλικά.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Επειδη εχω μελετησει καμποσο για τα μουσεια αυτα ..πιστευω και γω οτι (με βαση τα γουστα μου) το Ρεινα θα μου αρεσει περισσοτερο..Το Πραδο μαλλον θα εχει πολλους κλασσικους για μενα ...προς θεου καμια προθεση δεν εχω να μειωσω την αξια του ,αλλα μαλλον θα με κουρασει καποια στιγμη πιστευω...ειμαι περισσοτερο του μοντερνου.
 

despoinaki

Member
Μηνύματα
16
Likes
13
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό-Κούβα-Αργεντινή
Πολύ ωραίο το ταξίδι σου μπράβο!!!Ειχά πάει κ εγώ Μαδρίτη-Τολέδο κ μου θύμησες πολύ όμορφες στιγμές!!Εγώ βέβαια ξετρελάθηκα με το Πράδο(βλέπεις έχω μια αδυναμία σε Goya και El Greco)!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.061
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom