Ιράκ Μεσοποταμία, Το όραμα και η απομυθοποίηση.

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Πολύ ενδιαφέρουσα ταξιδιωτική ιστορία! Σίγουρα θα ανατρέξω σε αυτήν όταν θα έρθει η σειρά του Ιρακ. Πολύ σας χαίρομαι πάντως για τα ταξίδια που κάνετε! Με το καλό και στα επόμενα!!!

ΥΓ. Χαιρετίσματα στη Ντίνα! Το χαμόγελο της τα σπάει!!! :)
Από την Ντίνα έχεις επίσης χαιρετίσματα και ευχές για καλές γιορτές.
Εκτός από αυτά που γράφω στην ιστορία του ταξιδιού μας, ευχαρίστως να μιλήσουμε για να σου δώσω και περισσότερες πληροφορίες ή να λύσω απορίες.
Θα κατέβεις στην συνάντηση στις 7 Φεβρουαρίου στην Αθήνα;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ευχαριστούμε για την ιστορία! Να είστε πάντα καλά και να ταξιδεύετε!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Άλλο ένα εμβληματικό ταξίδι για έναν πολύπαθο τόπο που πλέον επισκέπτονται όλο και περισσότεροι. Σ ευχαριστούμε για την όμορφη ιστορία και τον κόπο σου!

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Ευχαριστούμε για την ιστορία! Να είστε πάντα καλά και να ταξιδεύετε!
Και εγώ ευχαριστώ εσένα αλλά και όλους που διαβάζετε τις ιστορίες μου.

Last edited:

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Άλλο ένα εμβληματικό ταξίδι για έναν πολύπαθο τόπο που πλέον επισκέπτονται όλο και περισσότεροι. Σ ευχαριστούμε για την όμορφη ιστορία και τον κόπο σου!
Και εγώ σε ευχαριστώ που τη διάβασες. Πράγματι ο τόπος αυτός και μόνο από το όνομα σε πηγαίνει σε άλλα επίπεδα σκέψεων. Έχουν αρχίσει και τα ελληνικά πρακτορεία και πηγαίνουν τον κόσμο που προτιμά αυτό το είδος ταξιδιού.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Από την Ντίνα έχεις επίσης χαιρετίσματα και ευχές για καλές γιορτές.
Εκτός από αυτά που γράφω στην ιστορία του ταξιδιού μας, ευχαρίστως να μιλήσουμε για να σου δώσω και περισσότερες πληροφορίες ή να λύσω απορίες.
Θα κατέβεις στην συνάντηση στις 7 Φεβρουαρίου στην Αθήνα;
Ευχαριστώ πολύ να της πεις, επίσης!!!

Για οτι χρειάζομαι πάντα σε ρωτάω και τις ιστορίες σου τις ξαναδιαβάζω όταν έρχεται η ώρα. Αυτό έκανα και για το Τατζικιστάν πριν πάω :)

Πλέον με την σταθερή ημερομηνία της πίτας είναι πάντα στο μυαλό μου η συνάντηση στην Αθήνα (ευκαιρία για βόλτα στην Αθήνα ψάχνω :lol: ), αλλά για το 2026 έχω κλείσει ήδη να κατέβω Αθήνα τον Σεπτέμβριο. Κάποιοι πολύ καλοί μας φίλοι μας ανακοίνωσαν ευχάριστα γεγονότα και έχω κλείσει ήδη να κατέβουμε το Σεπτέμβριο για να τους δούμε και να τους τιμήσουμε! Καλά να είμαστε τώρα στην επόμενη συνάντηση ή αν βρω χρόνο όταν κατέβω θα ενημερώσω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.308
Μέλη
39.983
Νεότερο μέλος
magnet73

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom