Με ποιους ταξιδευετε?

Μηνύματα
7
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 19/2
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΪΑΜΙ
συνηθως με τους φιλους μου και με τον κολλητο μου!

το θεμα ειναι πως στο εξωτερικο δεν εχω παει μονος ποτε...και ειναι κατι που θελω να το κανω συντομα! να ετοιμασω μια μικρη βαλιτσα και να φυγω μονος με μια πτηση το βραδυ!

αν ειναι ολα καλα ως τοτε λεω να παω κανα βερολινο μονος την πρωτομαγια!!!!
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία

antigoni87

Member
Μηνύματα
28
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη! 20-27/3/2009
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Eντός Ελλάδας έχω πάει με φίλους, με αγόρι μου, με ξάδερφο που είναι σαν κολλητός, και μόνη μου.

Απ' αυτούς τους συνδυασμούς κατέληξα στα εξής:

1) με καλούς φίλους περνάς τέλεια, δεν είναι και αναγκαστικό να τα κάνετε όλα όλοι μαζί και συνήθως διασκεδάζετε πολύ, ακόμα κι αν δεν ταιριάζετε όλοι απόλυτα!
2) με αγόρι-σχέση μπορεί α.να δεθείς περισσότερο (αν είσαι στην αρχή ακόμη, ή πριν να έχεις αρχίσει να κουράζεσαι τέλος πάντων) ή β.να συνειδητοποιήσεις σ' αυτό το ταξίδι πόσο ελάχιστα γνωρίζεις τον άλλο και να αποφασίσεις να χωρίσεις. Τα έχω πάθει και τα 2 -το δεύτερο ήταν ανακουφιστικό μάλιστα, γιατί στο κλίμα των διακοπών εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε ότι η απόφαση ήταν πιο ήρεμα και ώριμα παρμένη.
3) με τον ξάδερφο περάσαμε απλώς τέλεια (κάμπινγκ στο Γαϊδουρονήσι)!
4) μόνη μου έχω κάνει ελεύθερο κάμπινγκ επίσης στο Γαϊδουρονήσι (ή Χρυσή, νότια της Ιεράπετρας στην Κρήτη), 2-3 μέρες, και ήταν φο-βε-ρά. Τα βασικά για φαγητό, σκηνούλα για ύπνο, λουξάκι για φως (δεν έχει ρεύμα το νησί), βιβλίο και αποφόρτιση στην αφράτη άμμο κατω από κέδρους! Θα το ξανακάνω ευχαρίστως:sharkisland:

:roll:Πάντως στο εξωτερικό δεν ξέρω αν θα πήγαινα μόνη μου -ολομόναχη- γιατί πιστεύω πως αν δεν έχεις κάποιον σ' ένα ξένο μέρος να σχολιάζεις όσα βλέπεις, να συζητάς, να ψάχνεις κτλ, ίσως χάνουν κάμποσο απ' την έντασή τους οι αναμνήσεις... Δεν ξέρω βέβαια! Μπορεί σε κάποιες φάσεις τις ζωής σου να είναι λυτρωτικό ένα τέτοιο μακρινό και μοναχικό ταξίδι, όμως γενικώς θα ήθελα να μοιράζομαι επιτόπου αυτό που με αγγίζει. Αν πάλι δεν υπάρχει κανένας ποτέ για να ακολουθήσει, ε, το κάνεις. Γιατί μετά θα κρατάς σε όλους μούτρα και δε θα έχεις ταξιδέψει κιόλας!
 

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Είμαστε μια μεγάλη ταξιδιωτική παρέα με μόνο κοινό την αγάπη μας για τα ταξίδια.
Διαφορετικοί άνθρωποι ,όσων αφορά την καθημερινότητά μας,
αλλά που τα βρίσκουμε όταν πρόκειται για εξόρμηση εντός ή εκτός της χώρας.
Στις συναντήσεις μας η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από ένα και μοναδικό θέμα.
Δεν ακολουθούμε πάντα όλοι,αλλά ποτέ κανείς δεν έμεινε μόνος.
Διαφωνίες και φυσικά υπάρχουν,χωρίς όμως να φτάσουμε ποτέ σε ακρότητες.
Ταξιδεύουμε μαζί από το 2003 και το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι τα τελευταία 3 χρόνια ακολουθούν και τα τέκνα μας,τα οποία έχουν δέσει περισσότερο απ΄ότι
εμείς οι μεγάλοι.:)
 

verde

Member
Μηνύματα
38
Likes
23
Επόμενο Ταξίδι
αστυπάλαια
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική, Λατινική Αμερική
εγώ πάντα με την τρελοπαρέα μου...4-5 άτομα θα μου πείτε πολλοί για ταξίδι αλλά αφού είμαστε κολλητάρια κ τα βρίσκουμε!!!βεβαια υπαρχει κίνδυνος να μας απαγορέψουν την έξοδο απο τη χώρα..μ αυτά που κάνουμε...χαχα
 

astral

Member
Μηνύματα
776
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Έχω κάνει ταξίδια (στο εσωτερικό) με φίλες, με ξαδέρφες-κολλητές, με τον άντρα μου, με τον κολλητό μου. Στο εξωτερικό έχω ταξιδέψει με την αδερφή μου μία φορά και με τον άντρα μου αρκετές άλλες. Μπορώ να πω ότι τα καλύτερα ήταν με την αδερφή μου και με τον κολλητό μου! Μόνη μου δεν έχω ταξιδέψει ακόμα, αλλά πολύ θα ήθελα να το κάνω έστω και μία φορά και κυρίως στο εξωτερικό.
Πάντως αυτό που πραγματικά ΛΑΧΤΑΡΩ να κάνω, είναι να πάω μία φορά στο αεροδρόμιο με ένα σάκο με τα απολύτως απαραίτητα και να πάρω την πρώτη πτήση που θα βρω μπροστά μου (για εξωτερικό όμως)!! Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς οργάνωση, χωρίς τίποτα! Το έχει σκεφτεί / κάνει ποτέ κανείς σας αυτό ή είμαι η μόνη με μόνιμες τάσεις φυγής?:roll:
 

annageo

Member
Μηνύματα
95
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
Paris!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου...
ταξιδάκια τα τελευταια 2 χρόνια συνηθως με τον καλό μου...
ομως δεν θα με χαλούσε και η παρεα φίλων, γιατι κανεις το χαβαλε σου και διασκεδαζεις περισσοτερο, ενω με την σχέση συνηθως ειναι πιο "γουτσου- γουτσου" τα πραγματα.. αν με εννοειτε!!!!
 

mio gps

Member
Μηνύματα
1.174
Likes
180
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ενω με την σχέση συνηθως ειναι πιο "γουτσου- γουτσου" τα πραγματα.. αν με εννοειτε!!!!
....τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει:bleh::bleh:
...σε εννοουμε:clap:σε εννοουμε:clap:
υπαρχει και κατι καλυτερο.....
:spain01:
 

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
από τα πιο ενδιαφέροντα ποστ που έχω δει! Εγώ συνήθως με το έτερον ήμιση τον τελευταίο χρόνο ή με κάποιο φίλο μου. Το ταξίδι μόνος πάντα μου κινεί το ενδιαφέρον και θαυμάζω αυτούς που το κάνουν αλλά καλύτερα να γίνεται απο επιλογή παρά και όχι επειδή δεν υπάρχει παρέα. Μόνος μπορείς να κάνεις πράγματα που οι άλλοι δε θα θέλουν ή δε θα μπορούν. Πάντως τις λίγες φορές που έτυχε να ταξιδέψω μόνος στο εξωτερικό, κυρίως για δουλειά, πέρασα πολύ πιό καλά απο όσο φανταζόμουν
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.240
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom