Νότια Αφρική Με την Εθνική Ελλάδος στη Νότιο Αφρική!

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Πραγματικά γαμώ τις προτάσεις είναι!!!

Η "πολλη" ποιά είναι? Καμιά μπάνικη γκόμενα?
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
Άρχισε η πώληση εισιτηρίων για το Μουντιάλ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Πέμπτη (9/12) πως από σήμερα οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Η διαδικασία αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 13 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:


«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. Η συγκεκριμένη διαδικασία, σε πρώτη φάση, αφορά στην υποβολή αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων, για τη διάθεση των οποίων ο κεντρικός έλεγχος ανήκει στην FIFA.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 13 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 13:00 (Ελλάδας).

-Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης αγοράς έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων ανά αγώνα. Θα πρέπει να είναι Έλληνας υπήκοος ή να διαθέτει μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα.

-Επιτρέπεται η προκράτηση εισιτηρίων για τη φάση των «16» έως και τον τελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε περίπτωση που η Εθνική δεν προκριθεί, τα χρήματα που έχουν χρεωθεί θα επιστραφούν μετά τη λήξη του Μουντιάλ 2010.

-Δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί αμέσως καμία αίτηση. Η επιβεβαίωση από τη FIFA θα γίνει περίπου μια εβδομάδα μετά τη λήξη της διαδικασίας.

-Οι πιστωτικές κάρτες των ενδιαφερόμενων θα χρεωθούν μόνο όταν γίνει η επιβεβαίωση της αγοράς των εισιτηρίων.

-Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τα διαθέσιμα εισιτήρια, η FIFA θα διενεργήσει κλήρωση και στη συνέχεια θα ειδοποιήσει τους τυχερούς.

-Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]».
 

Dominic

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
παιδια αν το σκεφτεστε σοβαρα για το γκρουπακι υπολογιστε και εμενα και 2 φιλους μου...τουλαχιστον την φαση του πρωτου γυρου θελω να ειμαι εκει...
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
εμεις σοβαρα το σκεφτομαστε αλλα οι τιμες δεν μας διευκολυνουν και πολυ.θα δουμε ομως,κατσε να βγουν τα πακετα των οργανωμενων,να δουμε τι τιμες θα δωσουν και θα το ξανασυζητησουμε,προς το παρον τα αεροπορικα για εκεινη την περιοδο ειναι στα υψη!!!!
 

Perastikos30

Member
Μηνύματα
22
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
απλα καλα να περασουν οσα παιδια πανε θελω να πω και να ευχαριστηθουν το ταξιδι οσο περισσοτερο γινεται!!
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.369
Likes
6.854
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Σε σούπερ μάρκετ της Ν. Αφρικής πωλούνται εισιτήρια του Μουντιάλ!
Με μισό εκατομμύριο εισιτήρια του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου ακόμη απούλητα, η FIFA έχει πανικοβληθεί και πλέον αίρει τους περιορισμούς που είχε θέσει περί πώλησής τους μέσω του Ιντερνετ και με πιστωτικές κάρτες ή με κλήρωση, βάζοντάς τα υπό πώληση ακόμη και σε σούπερ μάρκετ στη Νότια Αφρική.
....


Πολλοί Νοτιοαφρικανοί ακόμη παραπονέθηκαν ότι η διαδικασία εξαιρούσε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή πιστωτικές κάρτες κι έτσι δεν μπορούσαν να πάρουν εισιτήρια.
Ετσι η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε χθες να επιτρέψει την πώληση των εισιτηρίων με μετρητά σε εμπορικά κέντρα και σούπερ μάρκετ των εννέα πόλεων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες. «Εχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιρόφιλους, προσφέροντας διάφορους πρόσθετους τρόπους απόκτησης εισιτηρίων», δήλωσε χθες ο Ζερόμ Βαλκ, γενικός γραμματέας της FIFA.
Oλόκληρο το ρεπορτάζ εδώ:

kathimerini.gr | Σε σούπερ μάρκετ της Ν. Αφρικής πωλούνται εισιτήρια του Μουντιάλ!

Αν έχετε κανένα γνωστό, στείλτε τον σε σουπερ μάρκετ να αγοράσει εισιτήρια!:rolleyes:
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
To άλλο παγκόσμιο πρωτάθλημα ας το δώσουν στο Αβγανιστάν. Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν. Άντε πια με τους ηλίθιους, βαρέθηκα.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.782
Likes
18.174
Το βασικό πρόβλημα είναι η ασφάλεια της χώρας. Αν ήταν ασφαλής θα ήταν και γαμώ τους προορισμούς για μουντιάλ, αφού η χώρα έχει πάμπολλες ομορφιές.....εμείς κοιτάμε 2014 Μπραζίλ...
 

taver

Member
Μηνύματα
12.477
Likes
28.936
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το βασικό πρόβλημα είναι η ασφάλεια της χώρας. Αν ήταν ασφαλής θα ήταν και γαμώ τους προορισμούς για μουντιάλ, αφού η χώρα έχει πάμπολλες ομορφιές.....εμείς κοιτάμε 2014 Μπραζίλ...
Η οποία είναι ελαφρώς - μόνο - πιο ασφαλής...
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
«Μην σταματάτε στα φανάρια» στη Ν. Αφρική

Ταξιδιωτική οδηγία έχει εκδώσει προς τους πολίτες της η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών που σκοπεύουν να επισκεφτούν την Νότιο Αφρική στη διάρκεια του φετινού Μουντιάλ.

Οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να διατηρούν τα παράθυρα και τις πόρτες των αυτοκινήτων κλειστά και να μην προκαλούν με την εμφάνιση και την συμπεριφορά τους, φορώντας, για παράδειγμα, ακριβά κοσμήματα.
Η οδηγία αναφέρει πως το δίκτυο των μέσων μαζικής μεταφοράς δεν είναι ιδιαιτέρως ανεπτυγμένο στη Νότιο Αφρική, ακόμη και στην πρωτεύουσα, για τον λόγο αυτό προτείνεται η ενοικίαση αυτοκινήτου. Και όταν βρεθεί κανείς σε διασταύρωση, ειδικά τη νύχτα, να μην σταματά, ενώ συνιστάται επιπλέον να υπάρχει εναλλακτική λύση για "γρήγορη έξοδο".

πηγή : "Μην σταματάτε στα φανάρια" στη Ν. Αφρική | Διεθνή | Ελευθεροτυπία
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.677
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom