Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

georgi d

Member
Νομίζω το πρόγραμμα της Αυστραλίας έχει λήξει .

Visa, ein zuverlässiger Partner für digitale Zahlungen | Visa εδώ μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο κράτος που θα έχει στο πρόγραμμα της booking. Νομίζω αν είναι το πρόγραμμα της Γεωργίας έχεις έκπτωση 12%.Σε κάποια πρόγραμμα έχουν και για agora. Την Γεωργίας νομίζω πρέπει να το έχει.

Κοιτάξτε στο κάτω μέρος για αλλαγή

Το ωραίο είναι ότι στο ελληνικό πρόγραμμα δίνουν μόνο 6%.Δεν πειράζει ας νομίζουν ότι εμείς ήμαστε οι ποιο πλούσιοι)

Offers

Last edited:

jimp

Member

Visa, ein zuverlässiger Partner für digitale Zahlungen | Visa εδώ μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο κράτος που θα έχει στο πρόγραμμα της booking. Νομίζω αν είναι το πρόγραμμα της Γεωργίας έχεις έκπτωση 12%.Σε κάποια πρόγραμμα έχουν και για agora. Την Γεωργίας νομίζω πρέπει να το έχει.

Το ωραίο είναι ότι στο ελληνικό πρόγραμμα δίνουν μόνο 6%.Δεν πειράζει ας νομίζουν ότι εμείς ήμαστε οι ποιο πλούσιοι)

Offers
-6% βλέπω και για την Γεωργία πάντως.

connosp

Member

Offers
Πράγματι έληξε 30/4. Αυτό ακόμα ισχύει με 8ο/ο
https://sp.booking.com/index.html?aid=2393080&label=visa-cemea&auth_success=1

maria91

Member
Εχει κλεισει κανενας ξενοδοχειο μεσω της σελιδας tui.de;Θελω να κλεισω ξενοδοχειο αλλα αναρωτιεμαι αν θα υπαρχει προβλημα οταν δουν ελληνικο ονομα στην κρατηση αντι για γερμανικο...

connosp

Member
Εχει κλεισει κανενας ξενοδοχειο μεσω της σελιδας tui.de;Θελω να κλεισω ξενοδοχειο αλλα αναρωτιεμαι αν θα υπαρχει προβλημα οταν δουν ελληνικο ονομα στην κρατηση αντι για γερμανικο...
Εγώ έχω κλείσει για το καλοκαίρι σε 4 χώρες με επιβράβευση, δες το αν σε δίνει, αλλά διασταύρωσε το και από το app (τιμή για κινητές συσκευές) και άλλες ιστοσελίδες.

maria91

Member
Εγώ έχω κλείσει για το καλοκαίρι σε 4 χώρες με επιβράβευση, δες το αν σε δίνει, αλλά διασταύρωσε το και από το app (τιμή για κινητές συσκευές) και άλλες ιστοσελίδες.
Εκ παραδρομης απαντησα στο μυνημα που ελεγε για την booking,εγω ενδιαφερομαι για κρατηση μεσω της γερμανικης tui,οι τιμες σε σχεση με την booking ειναι υπερβολικα πιο κατω

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Έχω κλείσει αρκετές φορές ξενοδοχείο μέσω tui.de και για Ελλάδα και για Δομινικανή Δημοκρατία. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.061
Μέλη
39.801
Νεότερο μέλος
konstantinos25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα