Τσεχική Δημοκρατία Μικρη λεπτομερεια για πραγα!!

kitten1

Member
Μηνύματα
62
Likes
119
Επόμενο Ταξίδι
Μόλις γύρισα!
Ταξίδι-Όνειρο
Cuba!
Χμμμ

Αχ, τι με βάζεις να ψάχνω! Το μαύρο θέατρο κατά σύμπτωση έρχεται και στην Ελλάδα πότε πότε (η συγκεκριμένη παράσταση, γιατί έχει πολλές σε όλη την πόλη). Λέγεται image theatre (Black Theatre IMAGE Prague | V?t?me V?s! ) και είναι πολύ κεντρικά (στον Αγιο Νικόλαο απ ότι θυμάμαι). Πολύ γνωστή είναι και η Laterna Magica.To jazz που είχαμε πάει, μάλλον ήταν αυτό: La Reduta (http://www.redutajazzclub.cz/static/jazz-club), είχε ωραίο πρόγραμμα (νομίζω πως δεν είχε σαξόφωνο πάντως). Αλλά όπως θα δεις έχει πρόγραμμα και εναλλάσσονται διάφορα συγκροτήματα. Καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στο τι παίζει στην πόλη εκείνο τον καιρό ( στο internet, ή σε περιοδικά που κυκλοφορούν εκεί!). Εγώ είχα περάσει αξέχαστα, αλλά επειδή στα κλαμπάκια μπορεί να δεις διάφορα, καλό είναι να συνοδεύεσαι (δεν είναι πέφτουλες, απλά στα μπαρ συμβαίνουν διάφορα πρωτόγνωρα για μας). Ξύλινα παιχνίδια και υπέροχες μαριονέτες όπως σου έγραψα σε μια υπαίθρια αγορά (αλλά και σε μαγαζιά). Η υπαίθρια αγορά (μην φανταστείς τίποτα τεράστιο) είναι κοντά στην Όπερα αν δεν με απαντά η μνήμη μου (κέντρο και πάλι).
Ελπίζω να βοήθησα!
 

Rosa Mundial

Member
Μηνύματα
617
Likes
85
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
Να πας στη Δρέσδη, είναι φανταστική πόλη με πλούσια ιστορία, μόνο το ότι ισοπεδώθηκε στη λήξη του Β' Π.Π. και σήμερα έχει ανοικοδομηθεί, αυτό αρκεί. Να πας με Berlin Linienbus, κάνει 2 ώρες (Πράγα-Δρέσδη) και κοστίζει κανονικά 29 ευρώ (ψάξε όμως καμιά προσφορά στα 9-12 ευρώ που βγάζει συχνά η εταιρία). Το τρένο της Deutsche Bahn θα σου βγει πανάκριβα.
Ιστοσελίδα Berlin Linienbus
πλεον το εισιτηριο βλεπω εχει 35 με επιστροφη - δεν ειναι ασχημα - αλλα προσφορες δεν βλεπω πουθενα....θα το ψαχνω συνεχεια, μπας και κλεισω καμια.

Ξερετε αν αγορασω απο εκει εισιτηριο , αν θα εχω την ιδια τιμη των 35?? Δλδ αν ειναι να κυνηγαω μεσω νετ απλα την προσφορα....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.188
Μέλη
38.914
Νεότερο μέλος
daglas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom