Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
Stella...βασικα αυτο που παρεθεσα ειναι απο την ιστορια μου...προφανως 2 μερες που θα πας δεν νομιζω να προλαβαινεις να πας στις λιμνες...

ουτως ή αλλως ουτε εγω πηγα , οποτε εκει δεν μπορω να σου προτεινω κατι.

γιατι δεν ριχνεις μια ματια στις ιστοριες που εχουν γραφτει;
κανε αναζητηση ΜΙΛΑΝΟ και θα δεις πολλεεεες !!
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
ένα επίσης σχετικά καλό ξενοδοχείο είναι το Hotel Napoleon στάση Lima 50μ από το μετρό όπως επίσης και το Hotel Sempione πολύ κοντά στον κεντρικό σταθμό
 

piccolo_mondo

Member
Μηνύματα
851
Likes
776
Βρες καποιο ξενοδοχειο κοντα σε σταση Μετρο κ θα εισαι ok. Εφοσον αναζητας κατι οικονομικο, πιο ευκολα θα βρεις εκτος κεντρου.. Αλλα με το Μετρο θα εισαι μια χαρα, το Μιλανο δεν ειναι μεγαλη πολη κ οι αποστασεις μικρες.
 
Μηνύματα
36
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη, Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Βενεζουέλα
Οκ πουλάκια μου..τακτοποιήθηκε το θέμα!!! Βρηκα ενα ψιοσυμπαθητικό ξενοδοχειάκι...!!Αντε να δουμε πώς θα ειναι απο κοντά.Από αύριο πέφτω με τα μούτρα στην μελέτη.Θα διαβασω εμεπιρίες να δω τί τελικά αξιζει να δουμε σε αυτη την πόλη..Μουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
 

Joanna

Member
Μηνύματα
195
Likes
57
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
πηγάμε για 4 μέρες τον ιούλιο, μέιναιμε στο New York Hotel απάναντι από τον κεντρικό σιδεροδρομικό σταθμό (εκεί΄είναι και η αφετερία των λεωφορείων από το αεροδρόμιο). Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη τοποθεσία για να πάρεις το λεωφορείο χαραμάτα για το αεροδρόμιο. το ξενοδοχείο δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, το ανσανσερ ήταν παλιό, αλλά ήταν καθαρό το πρωινό ήταν χωρίς παλλές επιλογές αλλά για εμάς ήταν αρκετές. Επίσης στη ρεσεψιον ήταν πολύ ευγενικοί.
Στο ίδιο ξενοδοχείο (επιλογή μιας φίλης μου ήταν) έμεινα κι εγώ τον περασμένο Ιανουάριο !!! έτσι όπως τα γράφεις είναι. Καλή τοποθεσία αν θες να μείνεις λίγο έξω απο το κέντρο, και να πάρεις το λεωφορείο για αεροδρόμιο ή μετρό για κέντρο ή για να μετακινηθείς προς τις λίμνες.Το ξενοδοχείο αρκετά οικονομικό, καθαρό και οι υπάλληλοι ευγενικοί και εξυπηρετικοί..το πρωινό απλό, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο..
Αν μείνεις 2 μέρες στο Μιλάνο, το γυρίζεις εύκολα..τουλάχιστον το κέντρο του.Εκτός των άλλων, έχει και πολύ ωραίο φαγητό..
Καλά να περάσεις !!!
 

katsapleouras

Member
Μηνύματα
90
Likes
48
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
Ολα ωραια ρε παιδια με τις πληροφοριες σας αλλα πειτε και ποιες ειναι αυτες οι λιμνες για εμας που δεν ξερουμε!!!
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Ολα ωραια ρε παιδια με τις πληροφοριες σας αλλα πειτε και ποιες ειναι αυτες οι λιμνες για εμας που δεν ξερουμε!!!
ειναι η λιμνη maggiore με την περιοχη γυρω απ την stresa,baveno κτλ και τα νησακια και η λιμνη του como με παρα πολλα μερη γυρω της,την πολη του como,το brunate,το bellagio,το menaggio,τη varenna και πολλα πολλα αλλα μερη..

αν θες διαβασε καποιες πολυ ωραιες ιστοριες εδω στο φορουμ οπως 'Λίμνη Maggiore: Το πράσινο διαμάντι' , 'Χαμένος στο Βergamo και στη λίμνη του Como...' , 'Λίμνη Κόμο, Varenna, Bellagio...και άλλα πολλά...'
 
Μηνύματα
57
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
νησια φιτζι
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...:):):)
Σκοπευω να ταξιδεψω στο μιλανο για 1η φορα αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με τις συγκοινωνιες ,τα λεωφορεια ,τα μετρο,και γενικα τισ αποστασεις.
Τα παιρνουμε λοιπον απο την αρχη
κατεβαινω απο το αεροπλανο στο αεροδρομιο bergamo,μετα τι?
εχει κατι για να παω στο ξενοδοχειο το οποιο βρισκεται μεσα στο μιλανο?
ποσο ειναι το κοστος του?
στην συνεχεια διαβασα γι ακατι εισητηρια των 3€ που ειναι για ενα 24 ωρο και συμφερουν ειναι μονο για τα λεωφορεια η και για μετρο?
οι τιμες το φαγητο στα εστιατορια ειναι <<φυσιολογικες>>,οπωσ στην ελλαδα ενα 30€ για 2 ατομα?
με εναν προχειρο υπολογισμο , γυρω στα 50€ την ημερα με φαγητα και μουσεια ειναι καλα στα 2 ατομα?
επισης εκτοσ απο ξενοδοχειο που ειναι η ευκολη επιλογη ,γνωριζει καποιοσ αν υπαρχουν οργανωμενα καμπινγκ με ενοικιαζομενα τροχοσπιτα ?
και κατι τελευταιο εκτοσ απο αυτοκινητο που μπορεισ να νοικιασεισ ,αλλα διαβασα οτι ειναι ζορυ με το παρκιγκ ,υπαρχουν και τα σκουτερακια!(ευτυχως)ποσο περιπου κοστιζουν την ημερα για ενοικιαση?


υ.γ.συγγνωμη για τισ τοσες αποριες μου,αλλα εμπιστευομαι πιο πολυ εσας παρα τα τουριστικα βιβλιαρακια που τα παρουσιαζουν ολα τελεια!!!;)
 

riaki85

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
ΜΙΛΑΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
θα ταξιδεψουμε στο μιλανο 26 οκτωμβριου και θα μεινουμε εκει 5 βραδια μηπως καποιος θα μπορουσε να μας βοηθησει δεχτες ολες οι πληροφοριες...;)
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει σύνδεση (σιδηροδρομική ή με λεωφορείο ή εν πάσει περιπτώσει με κάποιον άλλο τρόπο) μεταξύ των δύο αεροδρομίων? Και πόσος χρόνος περίπου απαιτείται για την μεταφορά πό το ένα αεροδρόμιο στο άλλο. Με ταξί συμφέρει? Έχω πετάξει πολλές φορές πό Μαλπένσα, το Λινάτε το έχω δει κοντα΄στον περιφερειακό. Όποιος ξέρει ας πει την γνώμη του, γιατί φθάνω με Easy Μαλπένσα 12:55 το μεσημέρι και θέλω να κλείσω εισητήριο με brtitish από linate 2 ώρες αργότερα. Προλαβαίνω?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.447
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom