Μνημεία ή έργα τέχνης που μας έμειναν αξέχαστα (φωτογραφία)

SugarBlue

Member
Το Grand Egyptian museum ήταν συναρπαστικό και ο δεύτερος λόγος να επισκεφτεί κανείς τη Γκίζα.Ο θεόρατος Ραμσής στην είσοδο.
IMG_20260216_180219.jpg
Η μάσκα του Τουταγχαμών θα λέγαμε ότι είναι η "μόνα Λίζα" του μουσείου, προσπαθείς να κλέψεις μια λήψη ανάμεσα σε δεκάδες
IMG_20260216_180510.jpg
Μια από τις τρεις σαρκοφάγους του Τουταγχαμών ( η εσωτερική από μασιφ χρυσό)
IMG_20260216_180345.jpg
IMG_20260216_180631.jpg

Alexandrosx

Member
Leeds UK
IMG_6510.jpeg

Στο Λιντς, το κύριο δημόσιο μνημείο που είναι αφιερωμένο σε όλους τους εργαζόμενους παγκοσμίως είναι η Πέτρα Μνήμης των Εργαζομένων (Workers Memorial Stone). Το μνημείο αποτελεί φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ή υπέφεραν από τραυματισμούς και ασθένειες εξαιτίας της εργασίας τους, με σύνθημα: "Να θυμόμαστε τους νεκρούς και να αγωνιζόμαστε για τους ζωντανούς"

The phrase "Dedicated to workers throughout the world..." is inscribed on the Workers' Memorial Stone in Leeds. It reads: "Dedicated to workers throughout the world who have suffered illness, injury or death as a consequence of their work. Remember the Dead and Fight for the Living."

The monument was unveiled on Workers' Memorial Day (April 28th) to honor those lost to occupational tragedies like the 1973 Lofthouse Colliery disaster and the Armley asbestos contamination.

https://www.leedsucu.org.uk/friday-28-april-leeds-workers-memorial-day-events/

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είναι Αύγουστος του 2007, εγώ μεταπτυχιακή φοιτήτρια και πηγαίνω με τους γονείς μου road trip στις ΗΠΑ, από Δυτική σε Ανατολική Ακτή.
Καταλήγουμε Νέα Υόρκη, όπου αφιερώνω ένα πρωινό για να επισκεφτώ μόνη μου το MoMA και να θαυμάσω τον αγαπημένο μου πίνακα, την Έναστρη Νύχτα του Van Gogh. Ούτε που ξέρω πόση ώρα πέρασα μπροστά του δακρυσμένη, νομίζω μισή. Φεύγοντας πήρα κι ένα αντίγραφο από το πωλητήριο του μουσείου, το οποίο στολίζει ακόμα και σήμερα το σαλόνι μου.
1000042935.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα