Μονιμη κατοικια στο εξωτερικο??

Θα φεύγατε από την Ελλάδα για μόνιμη κατοικία έξω?

  • Ναι, όπου φύγει φύγει.

    Votes: 162 85,3%
  • Όχι, θα μείνω εδώ.

    Votes: 28 14,7%

  • Total voters
    190

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.606
Likes
9.861
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Η απαντηση στην δημοσκοπηση προφανως και ητανε ναι,αλλα δεν ξερω αν ειναι απλα αυθορμητη ή αν ειναι η αληθεια ..
η επιθυμια να φυγουμε απο εδω,δεν σημαινει οτι εκει που θα πας απαραιτητα θα ειναι καλυτερα .. πρεπει να ξερεις που πας,να εχεις που να μεινεις και να εχεις καποια δουλεια ή τελοσπαντων μια προοπτικη δουλειας ...
Οποιος τα εχει αυτα,τοτε επρεπε να ειχε φυγει χθες ..
 

nefelh55

Member
Μηνύματα
33
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
Sofia
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Borealis αυτο θα το κανω ουτως η αλλως για μερικα χρονια, θελω να εξετασω την προοπτικη του να το κανω για παντα αλλαζοντας μερη ποσο ρεαλιστικο ειναι, αυτο ειναι ολο. Γι αυτο ρωτησα καποιες πρακτικες λεπτομερειες γιατι ειμαι περιεργη.
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.606
Likes
9.861
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
το θεμα ειναι η ΔΟΥΛΕΙΑ.. ολα τα αλλα γινονται εκει...
σιγουρα το πρωτο-πρωτο ειναι αυτο,αλλα και τα αλλα ειναι βασικα ..
πχ αν μου λεγανε,σου δινω τα ταδε χρηματα και πηγαινε να δουλεψεις στην Ουκρανια ας πουμε στους -30,εγω παντως δεν θα πηγαινα :bleh:
 

Bekos

Member
Μηνύματα
21
Likes
1
Τωρα το πρόσεξα αυτο το thread! Ας πω και εγώ την ιστορία μου πολυ συντομα επιδή δεν θέλω να σας κουράσω. Έκανα το λάθος και γύρισα Ελλάδα μολις τελείωσα το Master μου. Επι ένα χρόνο δουλευα σα το σκυλί και λεφτά δεν έβλεπα. Σε συνδιασμό με το ότι είμαι άτομο που θέλει να γουστάρει τη δουλεια του αλλιως δε δουλεύει, τα πράματα στένευαν. Οι λογαριασμοι ερχόνουσαν και το απόθεμα στην τράπεζα σιγα σιγα πάτωνε... Οπώτε άρχισα να ψάχνω για δουλειά έξω. Η σειρά προτίμησης ήταν: Αυστραλία, Αμερική, Καναδάς, Μεγάλη Βρετανία.
Πέρασα απο συνεντεύξεις, έκανα τέστς έριξα διάβασμα.
Εργοδότες απο τις τρείς πρώτες χώρες μόλις έβλεπαν οτι δεν έχω καν work visa άλλα ουτε προϋπηρεσία απλά πέταγαν την αιτηση στα σκουπίδια. Μόνο για Αυστραλία μπορείς να βγάλεις visa χωρις να πιάσεις δουλεια. Αλλα πέρνει απο 0.5 εως 2 χρόνια + 2000Euro. Δεν μπορουσα να περιμενω. Δεν ειχα ΦΡΑΓΚΟ στην κυριολεξία. Για να μη τα πολυλογώ μου δωθηκε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκερία για Σκωτία και την άρπαξα απο τα αφτιά! Τέλεια δουλεια, πολλα λεφτά, τελεια αντιμετωπηση απο τους συναδελφους και αφεντικά, τέλειο περιβάλλον εργασιας, ακομα και τα έξοδα μετακόμισης μου έκαναν! :p

Αλλα να σας πω την αληθεια δεν θα μεινω Σκωτια πανω απο 2-3 χρόνια. Μπορεί να έχω μια δουλεια που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τη θέλω... αλλά δεν μπορω να φανταστώ τον εαυτό μου για πάντα στη Σκωτία. Δεν έχει κατι κακό η χώρα, απλά δεν είναι για εμένα. Απώτερος στόχος μου είναι η Αυστραλία (αμα είναι οπως λενε. :p 8α παω σε λίγους μηνες για να παρω μια γευση). Και αν δεν μου αρέσει; Χώρες υπαρχουν, oρεξη υπάρχει.. όλα γίνονται!

Όποιος θέλει άλλες πληροφοριες εδώ είμαστε! :p

Bekos
 

Bekos

Member
Μηνύματα
21
Likes
1
Κάποια μέλη του forum μου στέλνουν PM με κάποιες ερωτησεις που αφορουν το προηγουμενο post μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω μιας και δεν έχω συμπληρώσει τα 20 ή 40 μνματα στο forum. Οποιος θέλει μπορει να μου στέλνει μαζι με το PM του, το ε-μαιλ του. Thx! :p
 

micmic

Member
Μηνύματα
178
Likes
283
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Απορώ πώς δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα ένα κόμμα με σύνθημά του το "βοηθάμε τους Έλληνες να μεταναστεύσουν". Να υπόσχεται παροχές κινήτρων, απλοποίηση διαδικασιών κτλ. Θα είχε σαρώσει.
 

fekish

Member
Μηνύματα
215
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί και Μπόρα Μπόρα
Ειχα την ευκαιρια να αποφασισω να μεινω Σευχελλες μονιμα, μιας και ο καλυτερος μου φιλος ειναι απο εκει. Πηγα λιγο καιρο, και ηταν πραγματικα παραδεισος. Αλλα δεν ξερω, για μονιμη κατοικια εκανα πισω. Ο φιλος μου πηγε 2 φορες στην ζωη τους στον La Digue, και εκει καταλαβα πως παντοτε οι ντοπιοι βλεπουν διαφορετικα καποια πραγματα... Για αυτους ηταν αλλα αρκετο να απολαυσουν την Κυριακη τους στο BuValon.
Νομιζω θα μου αρεσε παρα πολυ να εμενα Ρωμη, και πιο μετα στον μαγευτικο Μπαλι!



Sent from my Milestone using Tapatalk
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ax,μου αναβεις φωτιες!!! Σευχελλες μονιμα??? ανετοτατα!!!! Και στο La digue!!! Απλα πεθαινω!!!!
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Στον παραδεισο,δεν υπαρχουν τετοιες αποριες...
...οταν με το καλο πας θα καταλαβεις τι εννοω...:xmas_biggrin:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.455
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom