underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Απίστευτο!Μπύρα από την Λακωνία με θέα την Λακωνική Μάνη
View attachment 320079
Έχω εγώ και μια τέτοια φωτό από εκείνα τα μέρη από το πρόσφατο ταξιδάκι μου!
Απίστευτο!Μπύρα από την Λακωνία με θέα την Λακωνική Μάνη
View attachment 320079
Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία. Από κάτι τέτοιες μαρτυρίες μου αρέσει να μαθαίνω! Οι ολλανδικές κι οι τσέχικες μπυρες δεν είναι μπυρες αλλά για ανάλυση ούρων στο μικροβιολόγο@fenia42 Καταπληκτική ιστορία - μάθημα για τη παρασκευή και τη φιλοσοφία των μοναστηριακών μπυρών.
Όσο για το
νομίζω ότι είναι γενική παραδοχή όλων όσων πίνουν μπύρες.
Φίλος μου που είχα επισκεφτεί στο Άμστερνταμ, Χριστούγεννα του '18, ο οποίος πίνει αυστηρά και μόνο Βέλγικες, μου χε πει την εξής στιχομυθία, για ένα Βέλγο που γνώρισε σε μια παμπ της χώρας τις πρώτες φορές που 'χε πάει και τα έπιναν μαζί:
- Βγάζετε πολύ καλές μπύρες, ότι έχω δοκιμάσει στην Ελλάδα & στην Ολλανδία όπου μένω μου άρεσε ιδιαίτερα!
- Άμα ήταν καλές δε θα τις είχες δοκιμάσει. Τις καλές τις κρατάμε για 'μας, δε περνάνε τα σύνορα![]()
Μου άρεσε πάρα πολύ! Ήταν όντως βαριά βέβαια, αλλά συνήθως τέτοιες μπύρες τις παίρνω στην αρχή και μετά συνεχίζω με πιο ελαφριές όπως η τίμια Βεργίνα.@mikrh tsopana Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση η συγκεκριμένη, αν και βαριά στη γεύση της. Τη δοκίμασα πέρυσι στους Φούρνους με πολύ καλές εντυπώσεις!
Την κυρία Alhambra δεν την ξέρω αλλά το μάτι μου πήρε πιο πίσω την αγαπημένη μου Estrella Galicia............
Δεν χάνεις και τίποτα....Την κυρία Alhambra δεν την ξέρω