filippia
Member
- Μηνύματα
- 356
- Likes
- 372
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Εμείς αναχωρούμε αύριο επιτέλους.
Ο καιρός απ'ότι είδα μόνο αύριο δείχνει λίγη βροχή. Καλή συνέχεια σε σας και καλό μας ταξίδι. 


Καλα να περασετε !!Εμείς αναχωρούμε αύριο επιτέλους.Ο καιρός απ'ότι είδα μόνο αύριο δείχνει λίγη βροχή. Καλή συνέχεια σε σας και καλό μας ταξίδι.
![]()
Καλό ταξίδι.Εμείς αναχωρούμε αύριο επιτέλους.
'όχι..αν κ δεν λες αρκετα. πόσο μωρο? αν ειναι <2 χαλια τιμη, αν όχι θα κοιταγα Alitalia με 103Ε προσφορα απο Αθηνα.Aθήνα - Μοναχο Με την προσφορα και καλα της Αegean, Αρχες Μαϊου 2 ατομα και μωρο με 400ε στο flex προγραμμα.
Ειναι καλα?
Kάτω απο δυο ειναι το μωρο.'όχι..αν κ δεν λες αρκετα. πόσο μωρο? αν ειναι <2 χαλια τιμη, αν όχι θα κοιταγα Alitalia με 103Ε προσφορα απο Αθηνα.
To ποσό 150 ευρώ που θα δώσεις στην Aegean για να εξοικονομήσεις 1.5 ώρα -ήτοι 100 ευρώ την ώρα- καταλαβαίνεις ότι είναι ιλιγγιώδες. Για πολύ λίγα πραγματα θα πλήρωνα 100 ευρώ την ώρα και η αναμονή σε αεροδρόμιο δεν είναι ένα από αυτά. Για μια και μοναδική φορά συμφωνώ με Samion....Kάτω απο δυο ειναι το μωρο.
Η Αlitalia το δινει 250ε. Αλλα φευγει 6 το πρωι και εχει και την σταση Ρωμη (1,5 ώρα)
Απ την αλλη ειναι σημαντικη η διαφορα στα λεφτα
Μηχανη αναζητησης που... παει διακοπες...το δινει 103/ατομο. Η σταση στη Ρωμη για μενα ειναι τεραστιο πλεονεκτημα..για αλλους οχι..το μονο αντικειμενικο ειναι η τιμη και 103 ειναι πολυυ καλα.Kάτω απο δυο ειναι το μωρο.
Η Αlitalia το δινει 250ε. Αλλα φευγει 6 το πρωι και εχει και την σταση Ρωμη (1,5 ώρα)
Απ την αλλη ειναι σημαντικη η διαφορα στα λεφτα
Πολύ ωραίες φωτογραφίες....Χαιρετισμούς από το χιονισμένο Μόναχο.....
Προφανως. Πιο πολυ χιονι στη Γερμανια=πιο πολυ μεσα=πιο πολυ Weiss..Πολύ ωραίες φωτογραφίες....
Σου άλλαξε,το πρόγραμμα το χιόνι;
Τι είναι το Weiss;Προφανως. Πιο πολυ χιονι στη Γερμανια=πιο πολυ μεσα=πιο πολυ Weiss..