Γερμανία Μόναχο για πρώτη φορά

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Καλησπέρα σας, γυρίσαμε με την γυναικα μου το Σάββατο απο Μόναχο-Ινσμπρουκ-Σαλτσμπουργκ.
Στο Μόναχο για καφέ στο Kanso Coffee lab (KANSO COFFEE LAB · Theatinerstraße 35, Residenzpassage, Innenhof, 80333 München, Germany) και για φαγητο στο φημισμένο Andys Krablergarten - ίσως οτι πιο vfm για φαγητό στο Μόναχο (Andy's Krablergarten · Thalkirchner Str. 2, 80337 München, Germany).
Στην Αυστρία επειδή πήγαμε με το τρένο αυθημερόν, βάση μας το Μόναχο, τρώγαμε κυρίως στις αγορές. Ωστόσο ενα καφέ που προτείνω λόγω θέας στο Ινσμπρουκ είναι το 360 Cafe Weinbar lounge (360° Cafe · Rathaus Galerien, Maria-Theresien-Straße 18, 6020 Innsbruck, Austria).
Μιας και τα έχεις πρόσφατα. Πως μπορώ να ξέρω από τώρα ότι π.χ. στις 03/01/2026 θα έχει θέσεις το τρένο και δεν θα είναι φουλ για να πάμε στον προορισμό μας ή το χειρότερο να είναι φουλ στην επιστροφή μας στο Μόναχο; Θέσεις θα υπάρχουν; Υπάρχει περίπτωση να μας πουν το τρένο είναι γεμάτο αύριο πάλι.

christosk_7

Member
Μιας και τα έχεις πρόσφατα. Πως μπορώ να ξέρω από τώρα ότι π.χ. στις 03/01/2026 θα έχει θέσεις το τρένο και δεν θα είναι φουλ για να πάμε στον προορισμό μας ή το χειρότερο να είναι φουλ στην επιστροφή μας στο Μόναχο; Θέσεις θα υπάρχουν; Υπάρχει περίπτωση να μας πουν το τρένο είναι γεμάτο αύριο πάλι.
Καλησπέρα, εχω χρησιμοποιώ γενικά στα ταξίδια μου την εφαρμογή OMNIO και το Flixbus. Οι εφαρμογές αυτές σου επιτρέπουν να κλείνεις εισητήρια άμεσα και εύκολα και για πολύ αργοτερα χρονικά. Τσεκαρέ τα και οτι θές στείλε μου να σε βοηθήσω επιπλέον.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom