ΡΕΝ
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Saint Tropez
απο που το έκλεισες;; Μου το βγαζει 112€!!Καλημέρα, τις ίδιες ημερομηνίες έκλεισα. Μου βγήκε 60 ευρώ τη βραδιά στο Albergo del Golfo.
απο που το έκλεισες;; Μου το βγαζει 112€!!Καλημέρα, τις ίδιες ημερομηνίες έκλεισα. Μου βγήκε 60 ευρώ τη βραδιά στο Albergo del Golfo.
Έχει δικιο, εγω έχω αναχώρηση στις 10/10. Βλέπω στις 11 έχει πάνω από τα διπλά. Το έκλεισα από το booking, από κινητή συσκευή και με genius. Είχε περισσότερες επιλογές.απο που το έκλεισες;; Μου το βγαζει 112€!!
Μεγάλη διαφορά…κρίμα κ είναι ωραίοΈχει δικιο, εγω έχω αναχώρηση στις 10/10. Βλέπω στις 11 έχει πάνω από τα διπλά. Το έκλεισα από το booking, από κινητή συσκευή και με genius. Είχε περισσότερες επιλογές.
το 2ο...καλημέρα.
έκλεισα με δωρεάν ακύρωση αυτά τα δύο σε 2 διαφορετικές περιοχές..μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πεί σας παρακαλώ πιο είναι η πιο καλή περιοχή?
N'Ador Rooms, Naples (updated prices 2025)
Starting Point Napoli, Naples (updated prices 2025)
ευχαριστώ!
ευχαριστώ! εμένα μου φάνηκε το 1 πιο βολικό χαχα !!...αλλά διάβασα διάφορα για την περιοχή...το 2ο...
Τέλειαααα. Καλά να περάσουμε.καλημέρα.
έκλεισα με δωρεάν ακύρωση αυτά τα δύο σε 2 διαφορετικές περιοχές..μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πεί σας παρακαλώ πιο είναι η πιο καλή περιοχή?
N'Ador Rooms, Naples (updated prices 2025)
Starting Point Napoli, Naples (updated prices 2025)
ευχαριστώ!