• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Ιταλία Νάπολη - Ακτή Αμάλφι

thalia 35

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
απο που το έκλεισες;; Μου το βγαζει 112€!!
Έχει δικιο, εγω έχω αναχώρηση στις 10/10. Βλέπω στις 11 έχει πάνω από τα διπλά. Το έκλεισα από το booking, από κινητή συσκευή και με genius. Είχε περισσότερες επιλογές.

ΡΕΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Saint Tropez
Έχει δικιο, εγω έχω αναχώρηση στις 10/10. Βλέπω στις 11 έχει πάνω από τα διπλά. Το έκλεισα από το booking, από κινητή συσκευή και με genius. Είχε περισσότερες επιλογές.
Μεγάλη διαφορά…κρίμα κ είναι ωραίο

ΡΕΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Saint Tropez

chrisbd

Member

thalia 35

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
καλημέρα.
έκλεισα με δωρεάν ακύρωση αυτά τα δύο σε 2 διαφορετικές περιοχές..μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πεί σας παρακαλώ πιο είναι η πιο καλή περιοχή?

N'Ador Rooms, Naples (updated prices 2025)

Starting Point Napoli, Naples (updated prices 2025)

ευχαριστώ!
Τέλειαααα. Καλά να περάσουμε.

pan82

Member
Καλα να μάστε θα βρισκόμαστε Νάπολη για 5 μέρες 25-29 του μήνα. Η απορία μου είναι επειδή η μία μέρα θα πάει με μίνι κρουαζιέρα Αμάλφι-Ποζιτανο η απορία μου είναι τελικά τέλη Οκτώβρη η ακτή Αμάλφι έχει κίνηση φουλ η είναι ήρεμα; Είχα σκεφτεί να κλείσουμε τη Κυριακή τη κρουαζιέρα για να έχει κίνηση αλλά τελικά όπως διαβάζω σε διάφορα topic μπορεί ακόμα και τώρα να γίνεται χαμός. Οπότε μήπως τελικά είναι καλύτερα να πάμε Δευτέρα; Είχα μια ανησυχία μήπως είναι ερημιά (με τη λογική των ελληνικών νησιών τέτοια εποχή) και είναι κλειστά όλα. Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια εποχή;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.232
Μέλη
39.939
Νεότερο μέλος
Tr1anto

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom