Νέα αεροπορική low cost από Νέα Αγχίαλο από Ιανουάριο 2013

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Η Hellas Airlines η αεροπορική εταιρεία που ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει πτήσεις στις 15 Ιανουαρίου καιν θα έχει έδρα το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου στο Βόλο, αναζητά προσωπικό για πλήθος ειδικοτήτων.
Ηλεκτρονική αίτηση μπορείτε να υποβάλετε στο παρακάτω λιννκ.
http://www.flyhellasairlines.com/index.php/job-application
Για την εξεύρεση αεροσυνοδών θα γίνει ανοιχτή μέρα καριέρας κατά τα πρότυπα της Emirates στις 15 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volou (Πλαστήρα 1- Βόλος), με ώρα έναρξης 10:00 και ώρα λήξης της διαδικασίας 22:00.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία “Όσοι υποψήφιοι/ες προσέλθουν στο χώρο συνεντεύξεως υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους (με φωτογραφία), ανεξάρτητα αν το έχουν υποβάλει ήδη ηλεκτρονικά”.

Αν και η εταιρεία έχει προαναγγείλει τόσα πολλά και απίθανα με αποτέλεσμα όλοι να κρατούν πλέον μικρό καλάθι, αν και προανήγγειλε ακόμη και την ακριβή ημερομηνία έναρξης πτήσεων στις 15 Ιανουαρίου “ξέχασε” μέχρι στιγμής να υποβάλει αίτηση στις ΥΠΑ για την άδεια που είναι εντελώς απαραίτητη για να ξεκινήσει την δραστηριότητα της.
Η άδεια δεν είναι μια τυπική διαδικασία και εκδίδεται μετά από λεπτομερείς ελέγχους που απαιτούν αρκετό χρονικό διάστημα.
Πηγή: οmorfa taxidia
 
Last edited by a moderator:

GKCAPO

Member
Μηνύματα
767
Likes
305
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Σαν "τοπικός", σήμερα δέχτηκα το πρώτο τηλεφώνημα (από Αθήνα παρακαλώ!), μήπως και έχω καμιά "άκρη" στην Η.Α., για θέση αεροσυνοδού.
Απάντησα πως δεν γνωρίζω ...τον κο Ραλ...
Τους φάνηκε περίεργο.
Έπρεπε να τον ξέρω?
Ας ελπίσουμε σ' ένα θαύμα...........
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.902
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom