Να'μαι και γω

Zizel

Member
Μηνύματα
19
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
θα επιθυμούσα New York
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
οπου καλο φορουμ παντα παρουσα και να ναι καλα η φιλη SofiaNY που μου το συστησε.

Μελλουσα νυφη απο Θεσ/νικη με ιδιαιτερη αγαπη στα ταξιδια..εχω ταξιδεψει σε ολη σχεδον την Ευρωπη εκτος απο Αγγλια και Ισπανια απο μικρη ηλικια λογω καταγωγης (γεννηθηκα και μεγαλωσα Σουηδια) .Οι γονεις μου λατρευουν τα ταξιδια με το αυτοκινητο μιας και τους αρεσει η ελευθερια κινησεων,αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που οργωσαμε την Ευρωπη..Ο δε πατερας μου εχει γυρισει σχεδον ολο τον κοσμο!(ζηλευω αφανταστα)

Θελω τα φωτα σας λοιπον..αναζητω εναν ιδιαιτερο προορισμο, εξωτικο κατα προτιμηση, οχι ομως για να αραζω ολη μερα και να λιαζομαι (βαριεμαι αφανταστα)..θα ηθελα να υπαρχουν δραστηριοτητες για ενα ανησυχο πνευμα σαν και μενα χωρις να εννοω φυσικα οτι θελω να τρεχω ολη μερα αρχαιες τοποθεσιες κλπ.
μ'αρεσει πολυ το snorkeling γιατι μπορει να ακολουθησει και ο αντρας μου που δεν ξερει να κολυμπα!!!!:haha::haha::haha:

θα προτιμουσα κατι οχι τρομερα μακρινο για να μη χασω μερες στη μεταφορα μας εκει (καποτε ονειρευομουν τα Bora Bora) και σιγουρα το οικονομικο θα παιξει το ρολο του μιας και επιθυμω να μου μεινει και κανενα φραγκο απο το γαμο!

Μερη που εχω στο μυαλο μου ειναι πολλα..οπως Μεξικο,Τζαμαϊκα,Καραϊβικη,Μαυρικιος κλπ.
Κατι που με απασχολει ιδιαιτερα ειναι ο καιρος..επειδη λογω δουλειας θα παρω καλοκαιρι αδεια ηθελα να ξερω οτι θα εχει καλο καιρο οπου επιλεξω να παω γιατι νομιζω πως σε τροπικα μερη εχουν περιοδους εντονων βροχοπτωσεων καπου μεσα στο καλοκαιρι.

Καθε βοηθεια και ιδεα θα εκτιμηθει δεοντως..δωστε μου τα φωτα σας ταξιδιαρικες ψυχες..σκεφτητε οτι βοηθοντας με συμβαλετε σε εναν ευτυχισμενο "μηνα"(που τετοια τυχη) του μελιτος!:lol:

Σας ευχαριστω



Υ.Γ. μπηκα αμεσως στο ψητο απο την αγωνια μου για λαβω πολλες ιδεες και ετσι δεν εχω προλαβει να δω το site..σας υποσχομαι ομως πως θα το ξεκοκαλισω!!!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώστην. :welcome:

Εγώ μπορώ να σου πω για Μαυρίκιο που γύρισα πριν 10 μέρες από κει και πραγματικά τον λάτρεψα, ακριβώς επειδή δεν είναι ένα μέρος για απλό άραγμα. Νομίζω όμως ότι το καλοκαίρι δεν είναι η καλύτερη περίοδος να πας.

Από τα υπόλοιπα τρία μέρη που έχεις στη λίστα σου, θα διάλεγα το Μεξικό, λόγω πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος πέρα από το κομμάτι παραλία-άραγμα-χαζευτήρι. :)
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες και καλα στεφανα καταρχην! Και να ειστε παντα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι! Εγω θα σου προτεινα το Μπαλι. Ειναι πανεμορφο και η καλη του περιοδος ειναι το καλοκαιρι Ιουλιος και Αυγουστος. Εχεις και να γυρισεις και να κανεις ραφτινγκ και σνορκελιγκ και αγορες και εξωτικα μερη και ηφαιστεια και spa και χορους πολυ ομορφους και απο ολα. Το μονο κακο του ειναι οτι ακριβως επειδη ειναι η καλυτερη του περιοδος θα εχει κοσμο και θα ειναι ακριβα. Ξενοδοχεια μπορεις να βρεις ολων των κατηγοριων και πολυ καλα. Επειδη ειναι στη ζωνη του δολαριου ειναι για μας με το ευρω σχετικα φθηνα. Ενδεχομενως Ιουλιο να μη γινεται και της κακομοιρας και οι τιμες να ειναι καλυτερες. Αν το ψαξεις εγκαιρως, δηλαδη απο τωρα κατι θα βρεις. Επισης μπορεις να το συνδυασεις με το γειτονικο Lombock που ειναι πιο ησυχο και εξισου παραδεισενιο. Προτεινω να κανεις μια ερευνα στο διαδικτυο και να κλεισεις αεροπορικα και ξενοδοχεια μονη σου. Και τις τοπικες εκδρομες επιτοπου. Νομιζω ετσι οτι θα σου στοιχισει λιγοτερο. Επισης, αφου καταληξεις σε καποιο αξιοπιστο ταξιδωτικο πρακτορειο μπορεις να ανοιξεις και εκει λιστα γαμου, ετσι ωστε να γλιτωσεις μερικα απαραδεκτα δωρα και να τους θυμασαι ολους με χαρα! Καλα να περνας
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μπαλί ήμουν πέρσι. Το Μπαλί έχει γίνει πολύ τουριστικό και είναι πήχτρα στα resorts, οπότε πρέπει νάσαι προετοιμασμένη ότι θα δεις πολύ τουριστοκατάσταση. Το Λομπόκ από την άλλη έχω ακούσει ότι είναι πολύ πιο όμορφο και με λιγότερη τουριστική εκμετάλλευση.
 

Zizel

Member
Μηνύματα
19
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
θα επιθυμούσα New York
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
αφου φυσικα ευχαριστησω την Ερση θα συμφωνησω με τον/την Defkalion..θα προτιμουσα ενα πιο ιδιαιτερο μερος που να μην ειναι και τοσο σουπα οπως το Μπαλι..για καποιο αδιευκρινιστο λογο δεν μ'αρεσει το Μπαλι καθολου!
by the way μολις πριν διαβαζα στο forum σας για Palau - Hard Rock islands και επαθα την πλακα μου!!!
Παραδεισος κυριολεκτικα!!!
εχω και μια ερωτηση..για το ταξιδι μου προτινετε να κοιταξω μεσω πρακτορειου (πως μαθαινουμε αν ειναι αξιοπιστο?) ή μονη μου να κλεισω..(δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω αν ειναι καλο να πειραματιστω με το γαμηλιο ταξιδι..)

(για καποιο περιεργο λογο δεν μπορω να βγαλω τα bold..γρρρρ)
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κατ'αρχήν είναι τον Defkalion, θένκιου. :D

τώρα για το ταξίδι, οι πιο πολλοί από δω θα σου πουν να κανονίσεις μόνη σου, αλλά αυτά είναι γούστα και εξαρτάται και από το μέρος. Για αυτά τα μέρη που περιγράφεις πάντως εγώ θα πήγαινα μόνος μου αν είχα το χρόνο να τα οργανώσω. :)

ΥΓ. Σου έβγαλα τα bold εγώ.
 

Doug

Member
Μηνύματα
518
Likes
2
:welcome: zizel !
Για γαμήλιο ταξιδι αν ειναι να πας Ινδονησια προτεινω ενεπιφύλακτα Λομποκ και οπωσδηποτε νησακια Γκιλι που ειναι διπλα! Κλεισε απο δω για Λομποκ και εκει θα βρεις πολυ καλες & οικονομικες προσφορες για 3ημερα ή 4ήμερα για αυτα τα νησάκια!
Αν και ειμαι υπερ του 'χυμα' δεν μπορω να σου το προτεινω με σιγουρια γιατι ενα γαμήλιο ταξιδι εχει τις δικες του ιδιαιτερότητες!:D
 

Zizel

Member
Μηνύματα
19
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
θα επιθυμούσα New York
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
ξερετε τι βλεπω τωρα και στεναχωριεμαι?οτι τον καιρο που θελω να ταξιδεψω στα μερη που κοιταω εχουν βροχες..γμτ :(
 

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Γεια σου Ζιζελ και:welcome2:
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γεια σου Ζιζελ και καλωs ηρθεs στην παρεα :).
Το κομματι για το Palau το εγραψα εγω ακριβωs γιατι ειναι απο τα μερη που λατρευω και θελω να το επισκεφτω - να πω οτι απο το Σεμπου των Φιλιππινων που βρισκομουνα ειχε πτηση για εκει και το σκεφτομουνα σοβαρα να την κανω , αλλα δεν τα βρηκαμε με το πορτοφολι μου.... Τα νησια λεγονται Rock islands , το hard το προσθεσα εγω...παντα καταφερνω να μπερδευω τον κοσμο :lol:.

Στο θεμα τωρα.Εχει σημασια ποιο μηνα θα ταξιδεψειs..αλλο Ιουνιοs , αλλο Αυγουστοs. Επισηs μπορει στα μερη που σκεφτεσαι να υπαρχουν βροχοπτωσειs γενικα το καλοκαιρι , αλλα δεν ειναι παντου τοσο χαλια , ουτε επηρεαζονται ολεs οι περιοχεs το ιδιο. Για παραδειγμα το Πουκετ εχει βροχεs τον Αυγουστο , αλλα στο Σαμουι ειναι η καλυτερη εποχη. Στη Μαλαισια η ανατολικη με τη δυτικη ακτη τηs χερσονησου διανυουν αντιθετεs εποχεs βροχοπτωσεων κλπ..

Πεs μαs λοιπον το μηνα που θα ταξιδεψειs και οι προτασειs θα πεσουν βροχη (ουπs!ειπα την απαγορευμενη λεξη!)
 

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Ζιζέλ γεια και από μένα

εγώ το μόνο τροπικό που μπορώ να σου προτείνω είναι η Ινδονησία,
θα φύγεις με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Όσο για το Μαυρίκιο,αναμένω και εγώ το Δευκαλίων να μας φωτίσει με την πρόσφατη
εμπειρία του.
Αρχηγέ οι μέρες περνούν!!!!!:clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.982
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom