Να'μαι και γω

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Με αυτοκινητο στη Θεσαλονικη μετα απο τετοια πτηση λουκι μου ακουγεται..αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση καλο κουραγιο στην επιστροφη παιδια.

ΤΕΝΤΕΝ νομιζω οτι μετα τον Απριλιο του '09 θα ξεκινησει η κατεδαφιση αλλα ετσι κι αλλιωs υπαρχουν πολλα ξενοδοχεια πανω στην παραλια και πολυ ομορφα.
Πολυ καλα θα κανειs να παs Μεξικο :) θα σου αρεσει πολυ!
 

colet

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Καλησπέρα σας.

Είμαι νέο μέλος και θα ήθελά να με βοηθήσετε για ένα ταξίδι που θέλω να κάνω τον Άυγουστο σε εξωτικό μέρος. Αρχικά είχα επιλέξει Κράμπι, Λανγκάουι και Σιγκαπουρη αλλά είδα ότι τον Αύγουστο ο καιρός είναι χάλια. Μετά αποφάσισα να πάω Μπαλί, Λόμποκ, Νησιά Γκίλι και Σιγκαπούρη αλλά διάβασα ότι η θάλασσα στο Μπαλί είναι βούρκος.Γενικά για να σας βοηθήσω πρέπει να σας πω ότι μου αρέσουν τα εξωτικά μέρη τύπου Μαλδίβες και η πολυτέλεια, δεν μου αρέσει η ταλαιπορία, οι βροχές και θα ήθελα να μπορώ να κάνω μπάνιο στη θάλασσα. Έχω στη διάθεση μου 10 μέρες χωρίς τις 2 μέρες πτήσης. Μου προτείνετε να πάω στο Μπαλί 4 μέρες, Λόμποκ-Γκίλι 4 μέρες και 2 μέρες Σιγκαπούρη ή μήπως είναι καλύτερα να πάω Σευχέλες, Μαυρίκιο ή σε κάποιο άλλο εξωτικό προορισμό?

Χίλια Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.990
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom