Από Αθήνα που είμαι εγώ , δεν έχει τα έχουν σταματησειΔυστυχώς δεν έχει ποια δρομολόγια με την wizz..
Από Αθήνα που είμαι εγώ , δεν έχει τα έχουν σταματησειΔυστυχώς δεν έχει ποια δρομολόγια με την wizz..
Ωωω κριμαΑπό Αθήνα που είμαι εγώ , δεν έχει τα έχουν σταματησει
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Θα κοιτάζω λοιπόν και βλέπουμε..μπορεί κάτι να βρωΗ Etihad τον Οκτώβρη πχ το έχει 330€ σε τυχαίες ημερομηνίες που κοίταξα αλλά για abu Dhabi. Παλαιότερα που είχα πάει έτσι, συμπεριλαμβανόταν και βανακι για dubai στην τιμή.
Καλησπέρα! θελεις καποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το αεροδρομιο??Καλησπέρα σε όλους! Βρήκα εισητηρια με την εταιρεία air Arabia για 4 άτομα με 1200 ευρώ. Πάει στο αεροδρόμιο Σαρτζα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει λεπτομέρειες που να έχει πάει σε αυτό το αεροδρόμιο?
Αν έχει πάει κάποιος και γνωρίζει αν ζητάνε κάτι ιδιαίτερο από χαρτιά, αν έχει συγκοινωνία για ΝτουμπάιΚαλησπέρα! θελεις καποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το αεροδρομιο??
Όσον αφορά τα έγγραφα,τσέκαρε στην Air Arabia(από Άμπου Ντάμπι μας σφράγισαν επιτόπου τη visa στα διαβατήρια,κατά τον έλεγχο στις αφίξεις).Καλού κακού να επιβεβαιώσεις ότι ισχύει και για άφιξη Sharjah.Για το δεύτερο ερώτημα δες εδώ:Air Arabia Bus Services | Sharjah AviationΑν έχει πάει κάποιος και γνωρίζει αν ζητάνε κάτι ιδιαίτερο από χαρτιά, αν έχει συγκοινωνία για Ντουμπάι