Ξενοδοχειο σε Τρικαλα -Καλαμπακα-Πυλη Τρικαλων

sophie_3601

Member
Μηνύματα
103
Likes
92
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κίνα Σινικό Τείχος
Κλεοπάτρα καλή χρονιά εύχομαι!!! Γύρισα από Τρίκαλα και το Λήθαιον και τώρα έχω ολοκληρωμένη άποψη. Το ξενοδοχείο συμπαθητικό, δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα αλλά ούτε έχω και κάποιο παράπονο. Το δωμάτιο για την βραδιά των Χριστουγέννων μας το χρέωσε στα 50€ που νομίζω ότι ήταν αρκετά καλά. Απο καθαριότητα ήταν οκ για το εστιατόριο δεν ξέρω γιατί φάγαμε αλλού και το πρωινό πολύ καλό. Γενικά τα Τρίκαλα σαν πόλη ήταν αρκετά καλά δεν θα ξαναπήγαινα όμως γιατί δεν έχει κάτι άλλο να δεις!
Όσο για τον μύλο των ξωτικών που αναφέρεις πήγαμε και εκεί. Αρκετά καλό όλο το σκηνικό κυρίως για τα παιδάκια, εγώ δεν ενθουσιάστηκα να σου πω την αλήθεια αλλά για τα παιδάκια ήταν πηγή χαράς! Πολύς κόσμος, πάρκιγκ παρόλα αυτά βρήκαμε εύκολα. Καλά να περάσεις όπου κι αν έκλέισες!!!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Εμεις πηγαμε στο Μυλο των Ξωτικων το απογευμα πριν την αλλαγη του χρονου,οποτε αυτο ηταν καλο απο την αποψη της κοσμοπλημμυρας ,διοτι ετοιμαζονταν ολοι για το ρεβεγιον.
Πολυ φαντασμαγοριοκο. ειδικα το τμημα του "εργαστηριου ζαχαρωτων" ...πολυ καλη προσπαθεια του δημου Τρικαλων ...δεν εχω μετρο για να συγκρινω με την Ονειρουπολη στη Δραμα,αλλα απο πολλα παρομοια χριστουγεννιατικα θεαματα που πηγαμε στην Αθηνα ...ηταν μακραν ανωτερο.

Για αλλη μια φορα ο νομος Τρικαλων μας μαγεψε .Τι να ξαναλεω για τον Ασπροποταμο!!!
Τα Μετεωρα ονειρικα ..εχω ζησει Καλαμπακα τα 4 πρωτα χρονια της ζωης μου..οποτε εχω μνημες και ιδιαιτερα συναισθηματα.Τα Τρικαλα πολυ ωραια στολισμενα !
Αυτη τη φορα εξαπλωθηκαμε και νομο Γρεβενων =Σαμαρινα+Χιονοδρομικο Βασιλιτσας.
Ελεναρα το χωριο Χρυσομηλια ειναι πολυ ωραιο!!!
 

katsapleouras

Member
Μηνύματα
90
Likes
48
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ονειρεμένο Ταξίδι
Με καλή παρέα:παντού
Και αφου τοσες μερες απλως διαβαζα τα σχολια για τον μυλο των ξωτικων και θελοντας πρωτα να τελειωσουν οι μερες των γιορτων ωστε να μην μου πειτε οτι παρασυρομαι λογω εντοπιοτητας (τρικαλινος γεννημα θρεμα-ερωτικος μεταναστης στην αθηνα) και αφου περασα μια βδομαδα στα τρικαλα με δυο περασματα απο τα ξωτικα εχω να πω πως εκει γινεται μια σοβαρη και πολυ ωραια προσπαθεια απο ολη την πολη-φορεις ωστε ο μυλος και μαζι του η πολη να γινει ενας must χριστουγεννιατικος εσωτερικος τουριστικος προορισμος.Νομιζω οτι το καταφεραν και αυτο το λενε και οι αριθμοι (700.000 επισκεπτες).Και επειδη καθημερινα βριζουμε οτι τιποτα σωστο δεν γινεται σε αυτη την χωρα τουλαχιστον υπαρχουν και καποια πραγματα που λειτουργουν καλα σε αυτη την χωρα και απο μικρα μεγεθη (σε σχεση με αλλες πολεις τα τρικαλα ειναι θεωρητικα μικρο μεγεθος) και να παραδειγματιστουν και αλλοι απο αυτην την εμπορικη και οχι μονο επιτυχια.
Τελος βλεπω οτι πολλοι δεν μελετανε τας γραφας που υπαρχουν εδω μεσα αναλωνονται σε ασκοπες βολτες σε ελατη - περτουλι και δεν ανακαλυπτουν τον πραγματικο θησαυρο που λεγονται χωρια του ασπροποταμου (δεν αναφερομαι σε εσενα κλεοπατρα).Τελος παντων καποια στιγμη θα μαθουν και αυτοι...Καλη χρονια σε ολους!!!!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Πες τα Χρυσοστομε για τον γιγαντα Ασπροποταμο:clap::clap::clap:
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.085
Likes
23.672
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καναδάς
Δύο φορές έχω πάει στα χωριά του Ασπροπόταμου και μου άρεσαν πάρα πολύ.
Θα ήθαλα όμως να πάω και χειμώνα γιατί πιστεύω θα είναι πανέμορφα.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Αστο ...μιλαμε οτι ειναι λες και βρισκεσαι στη χωρα της βασιλισσας του χιονιου.Αυτο το λεει ενα ατομο που σιχαινεται το χιονι..αλλα μετα την περσινη εκδρομη μου εκει ..εχω αναθεωρησει.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Παλι στα γνωστα μερη για 3ημερο 25ης Μαρτιου.Καλα το εχουμε ξεφτυλισει το ζητημα το ξερω:haha::haha:
Αυτη τη φορα θα ηθελα να μου προτεινετε οι γνωστες της περιοχης κανενα καλο εστιατοριο-ταβερνα .
Και αν υπαρχει κ κανενα καλο αξιοθεατο..αλλα τι να υπαρχει αλλο..τα εχουμε εμπεδωσει ολα πια ..
Το σπηλαιο της Θεοπετρας τι λεει?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.687
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom