Δημοσιευσα την Ιστορια μου! Εαν διαγραψω τις φωτογραφιες απο το Laptop μου , θα διαγραφουν και απο το Ποστ; ή εχουν ανεβει στο site οποτε μπορω να τις διαγραψω αφοβα; Θελω να ειμαι σιγουρος γιατι μου πηρε ωρα να τις ανεβασω!
Ναι οι φωτογραφίες είναι πλέον στο σάιτ. Ευχαριστούμε για την ιστορία.Δημοσιευσα την Ιστορια μου! Εαν διαγραψω τις φωτογραφιες απο το Laptop μου , θα διαγραφουν και απο το Ποστ; ή εχουν ανεβει στο site οποτε μπορω να τις διαγραψω αφοβα; Θελω να ειμαι σιγουρος γιατι μου πηρε ωρα να τις ανεβασω!
Απλά από περιέργεια: γιατί να σβήσεις τις φωτογραφίες σου, αφότου τις ανέβασες στην ιστορία; Εντάξει, αν τις έχεις τυπωμένες και σε άλμπουμ ΟΚ (αυτό κάνω και εγώ, αλλά τις κρατάω και στον υπολογιστή).Δημοσιευσα την Ιστορια μου! Εαν διαγραψω τις φωτογραφιες απο το Laptop μου , θα διαγραφουν και απο το Ποστ; ή εχουν ανεβει στο site οποτε μπορω να τις διαγραψω αφοβα; Θελω να ειμαι σιγουρος γιατι μου πηρε ωρα να τις ανεβασω!
Τα κεφάλαια τα φτιάχνουν οι Mods κατά την τροποποίηση της.Έχω γράψει την ταξιδιωτικη μου ιστορία με απαντήσεις, ωστόσο δεν εμφανίζονται ως κεφάλαια. Έκανα κάτι λάθος;
Οταν θα στη μεταφερει καποιος moderator στις ολοκληρωμενες θα φανουν τα κεφάλαιαΈχω γράψει την ταξιδιωτικη μου ιστορία με απαντήσεις, ωστόσο δεν εμφανίζονται ως κεφάλαια. Έκανα κάτι λάθος;
Δε χρειάζεται οδηγός, αν το βίντεο είναι στο youtube απλά ποστάρεις το λινκ.Υπάρχει κάπου οδηγός για το πως εντάσουμε βίντεο σε μία ιστορία?