Οδηγίες για συγγραφή Ταξιδιωτικής Ιστορίας

Vasilis_Pat

Member
Δημοσιευσα την Ιστορια μου! Εαν διαγραψω τις φωτογραφιες απο το Laptop μου , θα διαγραφουν και απο το Ποστ; ή εχουν ανεβει στο site οποτε μπορω να τις διαγραψω αφοβα; Θελω να ειμαι σιγουρος γιατι μου πηρε ωρα να τις ανεβασω!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δημοσιευσα την Ιστορια μου! Εαν διαγραψω τις φωτογραφιες απο το Laptop μου , θα διαγραφουν και απο το Ποστ; ή εχουν ανεβει στο site οποτε μπορω να τις διαγραψω αφοβα; Θελω να ειμαι σιγουρος γιατι μου πηρε ωρα να τις ανεβασω!
Ναι οι φωτογραφίες είναι πλέον στο σάιτ. Ευχαριστούμε για την ιστορία.

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Απλά από περιέργεια: γιατί να σβήσεις τις φωτογραφίες σου, αφότου τις ανέβασες στην ιστορία; Εντάξει, αν τις έχεις τυπωμένες και σε άλμπουμ ΟΚ (αυτό κάνω και εγώ, αλλά τις κρατάω και στον υπολογιστή). :rolleyes-80:

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Έχω γράψει την ταξιδιωτικη μου ιστορία με απαντήσεις, ωστόσο δεν εμφανίζονται ως κεφάλαια. Έκανα κάτι λάθος;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχω γράψει την ταξιδιωτικη μου ιστορία με απαντήσεις, ωστόσο δεν εμφανίζονται ως κεφάλαια. Έκανα κάτι λάθος;
Τα κεφάλαια τα φτιάχνουν οι Mods κατά την τροποποίηση της.
Θα δείς να εμφανίζονται μόλις φύγει από τις υπό εξέλιξη ταξιδιωτικές ιστορίες και πάει στις ολοκληρωμένες.

varioAthens

Member
Οταν θα στη μεταφερει καποιος moderator στις ολοκληρωμενες θα φανουν τα κεφάλαια

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.996
Μέλη
40.049
Νεότερο μέλος
Περιοδικό

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα