Dafni
Member
Η αλήθεια είναι ότι και ένα ζευγάρι που γνωρίζω εγω είναι απόλυτοι φαν της κρουαζιέρας και έχουν υιοθετήσει σταθερά αυτό τον τρόπο διάκοπων.Το καλοκαίρι ετοιμάζονται για βαλτική.......έχω αρχίσει να ζηλεύω τρελλά

Σούπερ!!!!τα επόμενα κεφάλαια (για να τα θυμάμαι κι εγώ.. ) θα είναι
3. Η Ζωή στο πλοίο
4. Πόσο κοστίζει
5. Αρνητικά
6. Πού να πάω και πώς (Εταιρεία, πλοίο, καμπίνα)
7. Τα καλύτερα του 2009
8. Links
υπομονή σε μερικές μέρες θα έχω τελειώσει..
βεβαίως να συμπληρώνετε. ε όχι και απόλυτος γνώστης!..Προχώρα δυνατά σαν απόλυτος γνώστης και συμπληρώνουμε και οι υπόλοιποι
τις ανέφερα απλά για να πάρετε μια ιδέα που έχω πάει. η εμπειρία μου δηλαδή εστιάζεται στην Καραιβική. στη Βαλτική δεν έχω πάει πχ μόνο Νορβηγία και στην Ελλάδα μικρή εμπειρία έχω αλλά είναι πιο εύκολο να ακούσεις από πρώτο χέρι τι γίνεται.Ασε τις ταπεινοφροσύνες Samion και συνέχισε να μας δίνεις τα φώτα σου.
Τέτοιο σκορ συμμετοχών σε κρουαζιέρες δεν νομίζω να έχει άλλος στο forum.
(σου το πα ,το θέμα με τις κρουαζιέρες θα γίνει best seller στο travelstories)
να τη σκεφτείς πρώτα σαν τρόπο διακοπών και μετά σαν ένα μέσο να γνωρίσεις νησιά.Η κρουαζιέρα είναι κάτι που έχω σκεφτεί για Καραϊβική για να γνωρίσω πολλά νησιά....αλλά θα τα γνωρίσω πραγματικά ή θα πάρω μόνο μια μικρή γεύση τελικά???
Φίλε samion ως γνώστης των κρουζιερών τι θα έλεγες πάνω σε συτό?
Οπότε περιμένω τις πληροφορίες σου για τις σχετικές κρουαζιέρες!!!να τη σκεφτείς πρώτα σαν τρόπο διακοπών και μετά σαν ένα μέσο να γνωρίσεις νησιά.
ένας ξένος σε ρωτάει: θα πάω 8 ώρες στην Ίο, 10 στην Πάτμο, 8 στη Σαντορίνη, 8 στη Μύκονο κλπ. θα τα γνωρίσω πραγματικά ή θα πάρω μια μικρή γεύση? τι θα έλεγες?
εγώ προσωπικά θα τα είχα γυρίσει αρκετά αυτά σε τόσες ώρες και θα είχα μια καλη ιδέα περί τίνος πρόκειται. κι έτσι διάλεξα όντως νησιά που επέστρεψα μετά για διακοπές όπως τα Barbados. νοικιάζεις ένα ΙΧ και σε λίγες ώρες έχεις κάνει το γύρο, κάνεις το μπάνιο και το σόπινκ στην πρωτεύουσα και βουρ για το σπα του πλοίου σου και δείπνο..