ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Βολτες αγαπητε μου, βολτες...ok guys, πείστηκα, το ξεχνάω!
Γαμώτο πρέπει να βρώ τι θα κάνω Πέμπτη μετά την άφιξη το απόγευμα
Τι ωρα φτανεις ειπαμε?
Βολτες αγαπητε μου, βολτες...ok guys, πείστηκα, το ξεχνάω!
Καλα ρε φιλος, που νομιζεις οτι πας; Στην καθε τυχαρπαστη πολη; Στο Λονδινο πας. Ακου εκει που δεν μπορεις να βρεις κατι να κανεις.ok guys, πείστηκα, το ξεχνάω!
4.30 το απόγευμαΒολτες αγαπητε μου, βολτες...
Τι ωρα φτανεις ειπαμε?
Εγω παντως που το προλαβαινω δεν ειμαι ο superman. Καλα ας γυρισει και 10 στο κεντρο.Είσαι σίγουρος ότι σε 4-4,5 ώρες θα προλάβει να πάει από αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο,να τακτοποιηθεί,να πάρει dlr,να κάνει βόλτα greenwich,να πιεί μια μπύρα και να είναι πίσω στο κέντρο;;;;;
Είπαμε είναι φιλικό το Λονδίνο,αλλά αυτό δεν το προλαβαίνει ούτε ο superman
Βολτες αγαπητε μου, βολτες...
με καλα παπουτσια !Νομιζω επρεπε να το πεις πιο πριν να φερω infos.ρε παιδια ειναι κατι που θελω να το βαλω καιρο και ολο το ξεχναω ισως γιατι δεν το εχω δοκιμασει η ιδια, αλλα φιλος που βρισκομασταν στο Λονδινο μαζι. Προκειται για ενα μαγαζι στο οποιο γινεται κυριολεκτικα σκοτωμος και πουλαει γιαουρτια!!
Φοβερο design, μεγαλη ποικιλια σε γευσεις. Το Snog εχει κανει το γιαουρτι ταση ...
Ξαναλεω , δεν το εχω δοκιμασει, αλλα μου φαινεται εξυπνη ως επιχειρηση και βλεπω οτι προσελκυει πολυ κοσμο και ιδιαιτερα νεους .
Snog Pure Frozen Yogurt / You’ll never forget your first Snog
Περιπου τι προγραμμα εχεις;Παιδιά σόρυ που σας ζαλίζω απλά είμαι πολύ οργανωτικός τύπος...
Αυτό θα κάνω, χαλαρά στο κέντρο γτ τις επόμενες μέρες...λέω να χάσω κανα 5αρι κιλά από το περπάτημα
...δεν είσαι ο superman αλλά είσαι οtripakias.Ο άνθρωπος καλά καλά δεν θα ξέρει προς ποιά κατεύθυνση να κινηθεί.Δεν νομίζω οτι είναι όλα τόσο απλά την πρώτη φορά...Εγω παντως που το προλαβαινω δεν ειμαι ο superman. Καλα ας γυρισει και 10 στο κεντρο.