Γενικά Οικονομικότεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί;

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.909
Καλά οι πολιτικοί κοιμίζουν όλο το σόι και την ασφάλεια τους με έξοδα του κόμματος και των υπουργείων.
Και οι ινφλουενσερς (οι γνωστοί κυρίως) είναι τέρμα τζαμπατζηδες.
Πολιτευτης ειπα, αποτυχημενος υποψηφιος. Κατι σαν ινφλουενσερ της πολιτικης.
Μας ξεναγησε στην σουιτα που εμενε η οικογενεια αυταρεσκα και φυσικα ο ιδιος μας ειπε οτι δεν πληρωνουν τιποτε.
Τζαμπατζηδες, δεν χρεωνουν κανενα υπουργειο. Μαλλον παιζανε αλλα "γραμματια"
 
Μηνύματα
109
Likes
604
Η Γεωργία εξαιρετικά ενδιαφέρον προορισμός και φτηνός.Ακόμα και τώρα υπο προϋποθέσεις μπορεί κανεις να βρεί φτηνα εισιτήρια με WIZZ. Θα πήγαινα ξανά αλλά θα ήθελα να το συνδυάσω με την Αμπχαζία η οποία όμως είναι κλειστή λόγω των κυρώσεων του πολέμπου της Ρωσίας με την Ουκρανία.
Οι υπόλοιποι μπορεί να την έχετε υπόψη για 5/7/10 μέρες μόνο τη Γεωργία ή να τη συνδυάσετε με Αρμενία ή Αζερμπαιζάν αν και στο Μπακού τη σύνδεση με Τιφλίδα με τρένο μάλλον την κλείσανε προσωρινά.

Πολωνία εξαιρετική για χαλαρό και όχι μόνο 3/4 νύχτες. Ωραίες πόλεις Γνσταντ{και εκδρομές στη γύρω περιοχή} ή Κρακοβία{+Ζακοπάνε,Αουσβιτσ κα} ή Βαρσοβία ή Βροτσλαβ. Δεν θα πλήξεις. Φτηνό και το φαγητό. Σε ενα Milk Bar σοβιετικού τύπου φαγάδικο μπορεί να φάτε πολύ φτηνά και μεγάλες μερίδες .Δοκίμασα στη Βαρσοβία αλλά έχουν όλες οι μεγάλες πόλεις.

Νάπολη ή Σικελία. Οσοι είστε Βόρεια Ελλάδα ή Ραϊαν εέχει καλές τιμές για Νάπολι.Και με βάση αυτή την όμορφη πόλη εκδρομές σε Βεζούβιος,Πομπιϊα Σαλέρνο το μυθικό Ποζιτάνο ή το υπέροχο Καπρι θα σαν ενθουσιάσει.Και εξαιρετικές πίτσες. Οχι τις αστείες της υπόλοιπης Ιταλίας διότι μια είναι η απόλυτη πίτσα και αυτές θα τις βρείτε στη Ναπολι.Η Σικελία υπερπαραγωγη.Και φτηνά και καλής πιοότητας καταλύματα θα βρείτε εύκολα. Ταοτμίνα,Συρρακούσσες, Νόττο ,{όχι και τόσο}Κατάνια. Και η Δυτική Σικελία που δεν την έχω επισκεφτεί θα είναι {είμαι βέβαιος} εξαιρετική επιλογή.

Τρέκ στη Τατρα/Σλοβακία. Καλή η ξενέρωτη και ακριβή Ελβετία. Συναρπαστική δεν αντιλέγω η ακριβή πια Αυστρία αλλά εξίσου συναρπαστική και η Σλοβακία με ωραίες πεζοπορίες .Και μάλιστα οι Σλοβάκοι δεν θα σας πιάσουν τον κώλο ή θα σας αδειάσουν το πορτοφόλι Το Poprad σας περιμένει ώστε να επισκεφτείτε τις Σλοβάκικες Αλπεις.

Εκτός θέματος μια και είναι Αφρική ενδιαφέρον και σίγουρα πολύ φτηνότερα απο Ευρώπη μπορεί να κάνετε ενα σχέδιο για ταξίδι στο Μαρόκο. Καλές τιμές για αεροπορικά και πολύ φτηνά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ Dar ή RIAD .Οι λαβύρινθοι στη Φες στο Μαρακές και στη Ραμπάτ σας περιμένουν για να χαθείτε. Τον Οκτώβρη που πήγα έδωσα για ενα 8 ήμερο κάνα πεντακοσάρικο με πτήσεις ράιαν αλλά τώρα πετάει και η Αιγαίου καταλύματα με ιδιωτικό μπάνιο και πρωινό ,μετακινήσεις με ταξί και τρένο φαγητό και τα μουσεία.Μπόνους είσπραξα ενα κορωνοϊό αλλά ας πρόσεχα. χαχα.

Φιλικά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.170
Μηνύματα
882.792
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom