Οικονομικό social!

delmem39718

Banned
Πως το μπλοκαρεις? Γινεται απο την εφαρμογη?
Ναι, από την κανονική εφαρμογή έχει διπλά από κάθε λογαριασμό που θα γίνει αναβάθμιση ένα κυκλάκι μοιάζει με αυτό της ανακύκλωσης, πατάς για να δεις τα προνόμια και μετά ξαναπατάς, σε βγάζει στη τελική σελίδα για να τα μπλοκάρεις. Δεν θυμάμαι ακριβώς άλλα είναι πολύ εύκολο.
επίσης πρέπει να έχετε λάβει μειλ.
Επίσης έχει μπει καινούριο κουμπί στην διαχείριση λογαριασμού με το όνομα Προνόμια, διπλά ακριβώς από τις κινήσεις που σε προτρέπει να το ενεργοποιήσεις ξανά.
Νέος Λογαριασμός Προνομίων | Εθνική Τράπεζα

Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να εξυπηρετείτε τις καθημερινές, συναλλακτικές σας ανάγκες, απολαμβάνοντας κάθε μήνα προνόμια με μία μηνιαία χρέωση μόλις €0,80.

Για την αναβάθμιση στον Λογαριασμό Προνομίων δεν απαιτείται κάποια ενέργεια από εσάς. Στις 23/05/2025 οι λογαριασμοί Απλό Ταμιευτήριο / Απλός Τρεχούμενος στους οποίους είστε δικαιούχος θα μετατραπούν αυτόματα στο νέο Λογαριασμό Προνομίων, διατηρώντας τον ίδιο αριθμό λογαριασμού.

Εάν δεν επιθυμείτε την αναβάθμιση του λογαριασμού σας, έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε τον υφιστάμενο με τα ίδια χαρακτηριστικά, εύκολα και απλά, δηλώνοντάς το μέχρι τις 20/05/2025 μέσω του Digital Banking, στην ενότητα Λογαριασμοί ή μέσω του Contact Center της Εθνικής Τράπεζας, επικοινωνώντας στο 210 48 48 345.

Στην Εθνική Τράπεζα δεσμευόμαστε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας, σχεδιάζοντας αναβαθμισμένα προϊόντα που βελτιώνουν την δική σας τραπεζική εμπειρία.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

paefstra

Member
Ναι, από την κανονική εφαρμογή έχει διπλά από κάθε λογαριασμό που θα γίνει αναβάθμιση ένα κυκλάκι μοιάζει με αυτό της ανακύκλωσης, πατάς για να δεις τα προνόμια και μετά ξαναπατάς, σε βγάζει στη τελική σελίδα για να τα μπλοκάρεις. Δεν θυμάμαι ακριβώς άλλα είναι πολύ εύκολο.
επίσης πρέπει να έχετε λάβει μειλ.
Ουτε κυκλακι εχει ουτε μειλ ηρθε. Θα παρω ενα τηλ.

paefstra

Member
Ανακοινωθηκε πληθωρισμος 3,6% στην Ελλαδα με 2% μ.ο. στην υπολοιπη Ευρωπη.
Διαβασα κατι αστειο, οτι η καλυτερη επενδυση ειναι +3,6% για τις κονσερβες και τα απορρυπαντικα που αγορασες περσι και εβαλες στην αποθηκη για φετος.

alma

Member
Όσοι έχουμε μικρά, επενδύουμε σε προσφορές σε πάνες.
Δε λήγουν οπότε μόλις βρεις προσφορά στοκάρεις.
Το ίδιο ισχύει για ό , τι δεν λήγει ή δεν λήγει γρήγορα. Το παίρνεις όταν έχει προσφορά και γλυτώνεις τις ανατιμήσεις που σίγουρα έρχονται.

Eagle Fly

Member
Το ίδιο ισχύει για ό , τι δεν λήγει ή δεν λήγει γρήγορα. Το παίρνεις όταν έχει προσφορά και γλυτώνεις τις ανατιμήσεις που σίγουρα έρχονται.
Επίσης περικοπες όπου δεν είναι αναγκαίο, δες το άρθρο :cool:

Τι είναι το kakeibo – Η απλή στρατηγική που μας μαθαίνουν οι Ιάπωνες για να εξοικονομήσουμε χρήματα | Moneyreview.gr

panpan

Member
  • Μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό το αντικείμενο;
  • Με βάση την οικονομική μου κατάσταση, μπορώ να το αντέξω οικονομικά;
  • Θα το χρησιμοποιήσω πραγματικά;
  • Έχω τον χώρο γι’ αυτό;
  • Πώς το βρήκα αρχικά; (Το είδα σε ένα περιοδικό; Το συνάντησα αφού περιπλανήθηκα σε ένα κατάστημα δώρων από πλήξη;)
  • Ποια είναι η συναισθηματική μου κατάσταση γενικά σήμερα; (Ήρεμος, -η; Αγχωμένος, -η; Έχω εορταστική διάθεση; Αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου;)
  • Πώς αισθάνομαι σχετικά με την αγορά του; (Χαρούμενος, -η; Ενθουσιασμένος, -η; Αδιάφορος, -η; Και πόσο θα διαρκέσει αυτό το συναίσθημα;)
Εμείς οι μεγαλύτεροι αν είναι να κάνουμε όλες αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό μας, στο τέλος
θα έχουμε ξεχάσει τι θέλαμε να πάρουμε.

Eagle Fly

Member
Με το ρυθμό που γίνονται οι ανατιμήσεις, νομίζω πως χωρίς περικοπες , δε
Εμείς οι μεγαλύτεροι αν είναι να κάνουμε όλες αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό μας, στο τέλος
θα έχουμε ξεχάσει τι θέλαμε να πάρουμε.
Ναι αλλά το λέει ένας λαός που είναι master της οικονομιας, παντως ειναι σωστή η λογική τους :cool:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Το δελτίο παραγγελίας που μας φέρνουν στην αρχή του σερβιρίσματος και δε γράφει τις τιμές, επιδιώκουν να μας το υπολογίσουν σαν απόδειξη πληρωμής όταν πας να πληρώσεις!
Μου το έκαναν στο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στα Χανιά. Δεν τους χάρισα...

αρχείο λήψης (1).jpg

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το δελτίο παραγγελίας που μας φέρνουν στην αρχή του σερβιρίσματος και δε γράφει τις τιμές, επιδιώκουν να μας το υπολογίσουν σαν απόδειξη πληρωμής όταν πας να πληρώσεις!
Μου το έκαναν στο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στα Χανιά. Δεν τους χάρισα...

View attachment 504287
Οι μισοι Ελληνες απληστοι και κλεφτες και οι αλλοι μισοι ζηλιαρηδες κσι χαφιεδες. Σκατοχωρα

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Αλήθεια βρε τριπακια αυτό πιστεύεις; Διαφωνώ οριζοντίως και καθετως... Υπάρχει ευτυχώς ακόμα φιλότιμο.... Όχι παντού, αλλά μπορείς να φτιάξεις ένα μικρόκοσμο γύρω σου με σωστούς ανθρώπους...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.253
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom