Οικονομικό social!

Eagle Fly

Member
Όσοι έχουμε μικρά, επενδύουμε σε προσφορές σε πάνες.
Δε λήγουν οπότε μόλις βρεις προσφορά στοκάρεις.
Το ίδιο ισχύει για ό , τι δεν λήγει ή δεν λήγει γρήγορα. Το παίρνεις όταν έχει προσφορά και γλυτώνεις τις ανατιμήσεις που σίγουρα έρχονται.
Επίσης περικοπες όπου δεν είναι αναγκαίο, δες το άρθρο :cool:

Τι είναι το kakeibo – Η απλή στρατηγική που μας μαθαίνουν οι Ιάπωνες για να εξοικονομήσουμε χρήματα | Moneyreview.gr

panpan

Member
  • Μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό το αντικείμενο;
  • Με βάση την οικονομική μου κατάσταση, μπορώ να το αντέξω οικονομικά;
  • Θα το χρησιμοποιήσω πραγματικά;
  • Έχω τον χώρο γι’ αυτό;
  • Πώς το βρήκα αρχικά; (Το είδα σε ένα περιοδικό; Το συνάντησα αφού περιπλανήθηκα σε ένα κατάστημα δώρων από πλήξη;)
  • Ποια είναι η συναισθηματική μου κατάσταση γενικά σήμερα; (Ήρεμος, -η; Αγχωμένος, -η; Έχω εορταστική διάθεση; Αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου;)
  • Πώς αισθάνομαι σχετικά με την αγορά του; (Χαρούμενος, -η; Ενθουσιασμένος, -η; Αδιάφορος, -η; Και πόσο θα διαρκέσει αυτό το συναίσθημα;)
Εμείς οι μεγαλύτεροι αν είναι να κάνουμε όλες αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό μας, στο τέλος
θα έχουμε ξεχάσει τι θέλαμε να πάρουμε.

Eagle Fly

Member
Όσοι έχουμε μικρά, επενδύουμε σε προσφορές σε πάνες.
Δε λήγουν οπότε μόλις βρεις προσφορά στοκάρεις.
Το ίδιο ισχύει για ό , τι δεν λήγει ή δεν λήγει γρήγορα. Το παίρνεις όταν έχει προσφορά και γλυτώνεις τις ανατιμήσεις που σίγουρα έρχονται.
Με το ρυθμό που γίνονται οι ανατιμήσεις, νομίζω πως χωρίς περικοπες , δε
Εμείς οι μεγαλύτεροι αν είναι να κάνουμε όλες αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό μας, στο τέλος
θα έχουμε ξεχάσει τι θέλαμε να πάρουμε.
Ναι αλλά το λέει ένας λαός που είναι master της οικονομιας, παντως ειναι σωστή η λογική τους :cool:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Το δελτίο παραγγελίας που μας φέρνουν στην αρχή του σερβιρίσματος και δε γράφει τις τιμές, επιδιώκουν να μας το υπολογίσουν σαν απόδειξη πληρωμής όταν πας να πληρώσεις!
Μου το έκαναν στο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στα Χανιά. Δεν τους χάρισα...

αρχείο λήψης (1).jpg

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το δελτίο παραγγελίας που μας φέρνουν στην αρχή του σερβιρίσματος και δε γράφει τις τιμές, επιδιώκουν να μας το υπολογίσουν σαν απόδειξη πληρωμής όταν πας να πληρώσεις!
Μου το έκαναν στο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στα Χανιά. Δεν τους χάρισα...

View attachment 504287
Οι μισοι Ελληνες απληστοι και κλεφτες και οι αλλοι μισοι ζηλιαρηδες κσι χαφιεδες. Σκατοχωρα

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Αλήθεια βρε τριπακια αυτό πιστεύεις; Διαφωνώ οριζοντίως και καθετως... Υπάρχει ευτυχώς ακόμα φιλότιμο.... Όχι παντού, αλλά μπορείς να φτιάξεις ένα μικρόκοσμο γύρω σου με σωστούς ανθρώπους...

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Οι μισοι Ελληνες απληστοι και κλεφτες και οι αλλοι μισοι ζηλιαρηδες κσι χαφιεδες. Σκατοχωρα
Σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι αλλά δυστυχώς υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό και αυτό είναι απογοητευτικο.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει τι ισχύει στη Γαλλία

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Απίστευτη ομοιότητα με τον μέσο Έλληνα. Αν είχες συμπεριλάβει και τους βιαστές και τις παιδοκτόνους και εμάς τους φασίστες (κατα τα λεγόμενα σου) τότε ναι, θα είχες πέσει μέσα και στα 10.000.000.

Ξαναδές πάντως τους Έλληνες με τους οποίους κάνεις παρέα.

Last edited:

paefstra

Member
Το ιδιο απλα φορανε καλυτερο αρωμα. Δεν υπαρχουν εθνικα η φυλετικα χαρακτηριστικα προσωπικοτητας. Αν καποιος βλεπει μονο 2 κατηγοριες ανθρωπων σε μια χωρα, το ιδιο βλεπει σε ολες τις χωρες.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι αλλά δυστυχώς υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό και αυτό είναι απογοητευτικο.
Το ιδιο ειναι και στη Γαλλια. Δεν διαφερει ιδιαιτερα η κατασταση.

Απίστευτη ομοιότητα με τον μέσο Έλληνα. Αν είχες συμπεριλάβει και τους βιαστές και τις παιδοκτόνους και εμάς τους φασίστες (κατα τα λεγόμενα σου) τότε ναι, θα είχες πέσει μέσα και στα 10.000.000.

Ξαναδές πάντως τους Έλληνες με τους οποίους κάνεις παρέα.
Φασιστας δεν ειναι καποιος επειδη το λεω εγω αλλα επειδη ασπαζεται το φασισμο και ενεργει συμφωνα με αυτον.

Το ιδιο απλα φορανε καλυτερο αρωμα. Δεν υπαρχουν εθνικα η φυλετικα χαρακτηριστικα προσωπικοτητας. Αν καποιος βλεπει μονο 2 κατηγοριες ανθρωπων σε μια χωρα, το ιδιο βλεπει σε ολες τις χωρες.
Δεν βλεπω μονο 2 κατηγοριες. Αυτες οι δυο ομως ειναι που κανουν θορυβο και ενοχλουν.

Προφανως και υπαρχουν Ελληνες που ουτε κλεφτες ειναι, ουτε ρουφιανοι. Οποιος δεν ειναι το ξερει και δεν παρεξηγειται.

panpan

Member

chrisbd

Member
Ετσι λες ε... για πες μας και για κεινον τον απιθανο στο χωριό σου που ειχε πιασει 2,5 στρεματα στην παραλία με οπρελοξαπλώστρες χωρίς άδεια.. (δεν εχει 3-4 μερες που διαβασα το άρθρο) ..οτι θελει ο καθενας θα κανει...ναι στην Ελλάδα ειναι κάρφωμα αλλά στη Γερμανία πχ ειναι νομιμοτητα και καπου αλλου φυσικά δεν θα διανοειτο καποιος να κανει οτι ναναι...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.227
Μέλη
39.933
Νεότερο μέλος
Linda Holmes

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom