Οικονομικό social!

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Όντως κι εμάς που ταξιδεύουμε,εξαίρεση μας θεωρεί μια μέση οικογένεια που δεν μπορεί να πληρώσει λογαριασμούς ΔΕΗ,ΟΤΕ...Πολυτέλεια το θεωρεί πολύς κόσμος.Άλλοι δεν κάνουν διακοπές κάθε χρόνο,αλλά κάθε 2 ή 3 χρόνια.
Κι αν θες τη γνώμη μου, είμαστε αγαπητή. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κλείνουμε τα μάτια σε αυτό που γίνεται γύρω μας. Κάποτε ξεκινούσαμε διακοπές και ταξίδια 20 άτομα παρέα. Τώρα πια σχεδόν παντού μόνοι μας. Τι να κάνω, να χαρώ που οι "τουριστικοί δείκτες" :bleh: ανεβαίνουν ενώ όλα γύρω μου καταρρέουν?

osfialgia

Member
Εκπληκτική λογική. Άρα βάσει της ίδιας ερμηνείας όταν αναρτούσε τα βίντεο σχετικά με τη διαπραγμάτευση του '15 ήταν παπαγαλάκι των αλλωνών, τώρα έγινε των απέναντι, ασχέτως τι υποστηρίζει ο ίδιος. Ότι μας συμφέρει, όποιος λέει αυτό που μας βολεύει είναι καλός.
δε ξέρω απο που προκύπτει η λογικλή αυτή. δε λεμε οτι τον βαζει καποιος να τα λεει αυτα. μπορεί να το κάνει για να έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα, περισσότερα views ή likes ή οντως να τα πιστεύει. Αλλά στα τελευταία βίντεο έχει ξεφύγει απο τη παράθεση οικονομικών δεδομένων, εκφράζει ξεκάθαρα τη δική του άποψη, παρόλο που το αρνείται. του έχω γράψει και κριτιή του ίδιου σε συγκεκρίμενα πράμματα που είπε, δε ξερω αν έχει νοημα να πιασουμε ένα ενα τα στοιχεία που παραθέτει.
ισως να μη ταιριαζει ο ορος παπαγαλάκι, δε ξερω καν πως λέγεται και ουτε θέλω ιδιαίτερα να παιζω με τις λεξεις

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
@Yorgos ειναι πολυ δυσκολο να θεωρηθει παπαγαλακι των απεναντι ανθρωπος που στηριζει τον κλασικο φιλελευθερισμο, κατι που εχει δηλωσει και φαινεται απο τα βιντεο.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιοι είναι οι απέναντι, δε σκεφτόμαστε όλοι με στενά κομματικά κριτήρια, ουτε ο συγκεκριμένος προφανώς.

Σταματω την πολιτικη κουβεντα περι οικονομικων συστηματων που ανοιξες χωρις λογο.
Εχεις δικιο όποιος διαβασε το νήμα αυτό ακριβώς κατάλαβε, εγώ άνοιξα κουβεντα περι οικονομικων συστηματων, ειναι ξεκαθαρο.

tumblr_nmm2fhjLAL1tfk56bo1_400.gif

Georgie

Member
Οι τότε φλώροι, ήταν αυτοί που είχαν άνεση οικονομικη , δεν έκαναν τίποτα κακό, απλά είχαν το τρόπο τους :cool:
Θα μου επιτρέψεις να έχω άλλη άποψη.
Ο φλώρος ειναι φλώρος και δεν εχει να κάνει με το πορτοφόλι του.
Φλώρος τοτε ηταν κάτι μεταξύ mainstream & λαϊκού.
Όπως και τα μαγαζιά που πηγαιναν στα νησια και στη παραλιακη
Ξεκινούσαν με λιγο house σαν λαϊκή απογευματινή και το συνέχιζαν με ντιρινταχτα και χαρτοπετσέτα στον αέρα all night long, βάλε τα ιδρωμένα ralph Lauren και τα χνώτα απο whisky cola και στο έδωσα εικονα
Ο κόσμος που πήγαινε στο Casablanca Σαντορινη ηταν ο κοσμος που βρισκόταν στο Κούκο στο No Name κλπ στην Αθηνα, στο Mad στη Μυκονο .
Είχανε καλυτερο τρόπο, μαζι με γούστο
Ακούγανε και μουσικάρες
;)

arabickostas

Member
Τελικα μπορει καποια/καποιος να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει την ύπαρξη τριγωνου ( ή τετραγωνου, ή πενταγωνου ) διαπλοκής? Μολις χτες ψηφιστηκε ο νομος με εφαρμογη 11 Αυγ, ξεκινησαν αμεσως οι λαμογιες...............

Εθνική Τράπεζα: Χρεώνει τους καταθέτες για τις... δωρεάν παροχές - Zougla

pan82

Member
Τελικα μπορει καποια/καποιος να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει την ύπαρξη τριγωνου ( ή τετραγωνου, ή πενταγωνου ) διαπλοκής? Μολις χτες ψηφιστηκε ο νομος με εφαρμογη 11 Αυγ, ξεκινησαν αμεσως οι λαμογιες...............

Αυτό είναι παλιό τον Απρίλιο Μάιο οπότε ξεκίνησε απλά το ξαναβγαζουν γιατι είναι επίκαιρο. Και όλες οι τράπεζες δυστυχώς το κάνουν η eurobank το είχε μετά η εθνική και τώρα και η alpha. Οπότε ναι το καρτέλ ζεί και βασιλεύει είναι γνωστό

paefstra

Member

Ειναι παλιο. Μπορεις να το αρνηθεις. Εγω το αρνηθηκα.

paykopete

Member
Στην Ευρώπη οι τράπεζες σε χρεώνουν πολλαπλάσια πόσα των 0,60€ για να διατηρείς λογαριασμό.

https://www.abnamro.nl/en/personal/payments/fees/new-fees-and-terms-2025.html
Στην Ευρώπη σε αρκετές χώρες σου δίνουν επιτόκιο καταθέσεων όσο ο δείκτης euribor(παλιά μέχρι και 4% τώρα έχει πέσει στο 2%), εδώ σου δίνουν ένα τίποτα.
Στην Ευρώπη η διαφορά μεταξύ επιτόκιο καταθέσεων - δανείων δεν ξεφεύγει τις 3-4 μονάδες , εδώ είχε φτάσει 6-7. (Προτροπή από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτη)
Στην Ευρώπη οι τράπεζες κερδίζουν από προμήθειες και από δάνεια, εδώ σε ληστεύουν στις προμήθειες και δεν δίνουν δάνεια εύκολα.
Στην Ευρώπη ανοίγεις revolut , n26 , trade republic και άλλες fintech τράπεζες και έχεις την ασφάλεια των 100Κ όπως και στις ελληνικές τράπεζες και δεν πληρώνεις κάθε μήνα τίποτα εκτός αν θες εσύ premium προγραμματα, εδώ κοιτάνε να σου πλασάρουν για τα βασικά , πρόγραμμα για να πληρώνεις.
Στην Ευρώπη οι τράπεζες δείχνουν κέρδη , εδώ δείχνουν υπερκέρδη. Τα τελευταία 2 χρόνια ειδικά έχουνε αστρονομικά κέρδη.

Τέτοιο καρτέλ είναι εδώ οι τράπεζες που δεν αφήνουν τις επιχειρήσεις να ανοίξουν βασικό επαγγελματικό λογαριασμό σε ξένη τράπεζα... Όταν όλες οι τράπεζες είναι ιδιωτικές και καμιά του κράτους...
Καταλαβαίνω ότι είναι επιχειρήσεις οι τράπεζες και δουλεύουν για το κέρδος αλλά ο σκοπός τους είναι να δίνουν δάνεια για να έρχεται ανάπτυξη και να κερδίζουν από αυτό.
Εδώ ξεζουμιζουν επιχειρήσεις με προμήθειες σε pos , μεταφορά εμβασματων και καταναλωτές με προμήθειες και αν ζητήσεις κάνα δάνειο για επιχειρείν σε στέλνουν από εκεί που ήρθες.
Βέβαια στα κόμματα είναι large στα δάνεια που χρωστάνε τα μαλιοκεφαλα τους. Βλέπε τυχαία ΝΔ που χρωστάει μισό δις.Έτυχε να πω αυτό που το διαβασα πρόσφατα. Τυχαίο? Δεν νομίζω.

pan82

Member
Ουτε στην Αλφα πληρωνω αχρηστο προνομιο, αφου το δοκιμασα και δεν μου κανει.
Η παγίδα για την οποία θα έπρεπε να παραμβει για μένα κάποια αρχή είναι ότι υπάρχουν άπειροι ηλικιωμένοι και άνθρωποι που δε ξέρουν δεν ασχολούνται δε ξέρουν να τις απενεργοποιήσουν και σε αυτούς απευθύνονται κυρίως αυτά τα προγράμματα για να βγάλουν λεφτά. Πρόσφατα η Εθνική ενημέρωσε με μηνύματα για το πρόγραμμα προνομίων φίλους μου που δεν είχα καν web banking και όταν με ρώτησαν να κάνουν κάτι είπα ότι είναι απλά ενημερωτικό λογικά αφού οι παροχές που δίνει (δωρεάν εισερχόμενο/εξερχόμενο, πάγιες εντολές κλπ) αφορα ηλεκτρονικές συναλλαγές αλλά σε τηλεφωνημα που έκαναν στην τράπεζα τους είπαν ότι δεν έχει σχέση αυτο η υπηρεσία ενεργοποιείται και αν θέλουν να καταγράφει αίτημα να μη τους ενεργοποιηθεί. Δηλαδή αυτό είναι κανονική απάτη πια....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.253
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom