Οικονομικό social!

maria91

Member
Καποιος που ξερει απο πληρωμες με pos?
Σημερα παρελαβα σπιτι ψωνια απο ΑΒ και χρειαστηκαν 3 προσπαθειες στο pos γιατι ο υπαλληλος ειπε οτι το pos αποσυνδεοταν και οτι τους δινουν "αχρηστα μηχανηματα". Στην τεταρτη προσπαθεια περασε η αγορα. Υποψιν πηρε πανω απο 10 λεπτα ολο αυτο, μου ηρθε να του φορεσω τα ψωνια καπελο.
Εγινα εξαλλη που παλι το pos ηταν της viva και επρεπε να στειλω μειλ για να παρω τα bonus.
Αυτο που με προβληματισε ηταν οτι στην αποδειξη του pos φαινοταν αλλη καρτα πληρωμης. Δεν μου φαινεται καθολου φυσιολογικο. Τι διαολο, πως γινεται να φαινεται αλλη καρτα ενω στο e banking φαινεται η χρεωση με τη δικη μου πιστωτικη? Πως διαμεσολαβησε αλλη καρτα?
Πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων του ΑΒ και μουδιασαε η τηλεφωνητρια, ειπε οτι θα κανει αναφορα.
Παιζει να διερρευσαν καπου σκιωδως τα στοιχεια της πιστωτικης μου?
Μηπως η πιστωτικη ηταν περασμενη στο κινητο κ πληρωσες απο εκει?τοτε ναι βγαινει αλλος αριθμος καρτας στο χαρτι απο το pos

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Με το κινητο πληρωσα. Πρωτη φορα το ακουω. Γιατι?
Ο αριθμός κάρτας είναι ένας και μοναδικός είτε πληρώνεις με τη φυσική κάρτα είτε την έχεις ηλεκτρονικά.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ο αριθμός που βλέπεις στην απόδειξη απο το pos είναι εικονικός και μοναδικός για κάθε συναλλαγή. Δεν είναι ο αριθμός της κάρτας σου, ούτε κάποιας άλλης κάρτας. Αυτό γίνεται για θέμα ασφάλειας συναλλαγών.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
O αριθμός της κάρτας μου στο κινητό , είναι διαφορετικός από την φυσική κάρτα.
Το έψαξα από περιέργεια, η εφαρμογή έχει αριθμό εικονικού λογαριασμού (και κάρτας) προς αποφυγή προφανώς υποκλοπών.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καποιος που ξερει απο πληρωμες με pos?
Σημερα παρελαβα σπιτι ψωνια απο ΑΒ και χρειαστηκαν 3 προσπαθειες στο pos γιατι ο υπαλληλος ειπε οτι το pos αποσυνδεοταν και οτι τους δινουν "αχρηστα μηχανηματα". Στην τεταρτη προσπαθεια περασε η αγορα. Υποψιν πηρε πανω απο 10 λεπτα ολο αυτο, μου ηρθε να του φορεσω τα ψωνια καπελο.
Εγινα εξαλλη που παλι το pos ηταν της viva και επρεπε να στειλω μειλ για να παρω τα bonus.
Αυτο που με προβληματισε ηταν οτι στην αποδειξη του pos φαινοταν αλλη καρτα πληρωμης. Δεν μου φαινεται καθολου φυσιολογικο. Τι διαολο, πως γινεται να φαινεται αλλη καρτα ενω στο e banking φαινεται η χρεωση με τη δικη μου πιστωτικη? Πως διαμεσολαβησε αλλη καρτα?
Πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων του ΑΒ και μουδιασαε η τηλεφωνητρια, ειπε οτι θα κανει αναφορα.
Παιζει να διερρευσαν καπου σκιωδως τα στοιχεια της πιστωτικης μου?
Ο υπάλληλος δεν σου φταίει για τις οποίες δυσλειτουργίες των συστημάτων. Είναι άνθρωπος που αμοίβεται με 750 ευρώ και κουβαλάει τα ψώνια με όλες τις καιρικές συνθήκες.

maria91

Member
Κανει εικονικη καρτα στο πορτοφολι κ εχει παντα διαφορετικο αριθμο απο της φυσικης καρτας,υποθετω για ασφαλεια...γινεται χρονια αυτο παντως κ η αληθεια ειναι οτι ειναι μπερδεμα πολλες φορες εχω μπερδευτει κ εγω κ δε ξερω απο ποια καρτα πληρωσα τι!

arabickostas

Member
Οπως ειπωθηκε ηδη, οι ηλεκτρονικες συσκευες πληρωμης για λογους ασφαλειας, δημιουργουν και μια ψηφιακη καρτα, εφοσον ο πελατης το επιθυμει. Η συγκεκριμενη καρτα ( virtual) δεν εχει αντιγραφα λογαριασμου, οποτε οποιαδηποτε χρηση της θα εμφανιστει σε statement της φυσικης καρτας. Επισης στην αποδειξη δεν εμφανιζεται ποτε η καρτα παρα μονο τα τελευταια 4 ψηφια ( και αυτο οχι παντα, αναλογα τη συναλλαγη , το POS κτλ ) . Η ανωτερω αναφορα ειναι μονο για υπηρεσιες που φυσικη καρτα εχει καταχωρηθει για ηλεκτρονικες συναλλαγες, οχι για αποκλειστικα ηλεκτρονικες συναλλαγες απο καποιο παροχο.

bandit650

Member
o αβ χρησιμοποιει εταιρια για τις πληρωμες με pos που λαμβανουν απο τις παραγγελειες των πελατων. τα μηχανηματα εχουν σιμ. Αρα παιζει ρολο το δυκτιο στην περιοχη η μπορει πριν ερθει να ειχε χασει το σημα και να θελει χρονο να συνδεθει ξανα. ουτε τα μηχανηματα ειναι του αβ ουτε η μεσολαβηση

Last edited:

alma

Member
Έρχονται Ελλάδα 1.200 millionaires με 7,7 δισ. ευρώ στις βαλίτσες τους - Στην όγδοη θέση παγκοσμίως η χώρα μας

Η χώρα μας στο top 10 των προτιμήσεων των εκατομμυριούχων που μεταναστεύουν αναζητώντας ασφάλεια και καλύτερες συνθήκες ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, καθώς και φορολογικά κίνητρα, φιλοεπενδυτικές πολιτικές και ασφαλή καταφύγια για τα assets τους
Γι’ αυτούς που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, η μετακόμιση του θρύλου του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς στην Ελλάδα δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Είτε μένει κανείς στην Αθήνα, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε σε κάποιο νησί, οι πιθανότητες να αποκτήσει... γείτονα κάποιον rich & famous είναι όλο και μεγαλύτερες.

Από τον Τζόκοβιτς στον Ρίτσαρντ Σιάο που επένδυσε στον Αρη, τον μεγιστάνα της τεχνολογίας Τομ Γκρίνγκουντ και τον δισεκατομμυριούχο Πολ Κόλσον ή τον Ιρανό Χασέμ Χοροσβάνι, οι ζωντανές αποδείξεις ότι η Ελλάδα παραμένει σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των εκατομμυριούχων που μεταναστεύουν είναι χιλιάδες.

Κυριολεκτικά! Περισσότεροι από 1.200 εκατομμυριούχοι επιλέγουν κάθε χρονιά να φτιάξουν βαλίτσες για κάποια φωτεινή... γωνιά της Ελλάδας. Η χώρα μας έχει σκαρφαλώσει στην όγδοη θέση του Global Citizens Report, της ετήσιας έρευνας της Henley & Partners για τους millionaires που αλλάζουν τόπο, αναζητώντας όχι μόνο ασφάλεια, σταθερότητα και φιλικό περιβάλλον, αλλά και καλύτερες συνθήκες ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. ...........

...... Ο επικεφαλής ιδιωτών πελατών της Henley & Partners, Ντόμινικ Βόλεκ, λέει πως η Ελλάδα, μαζί με την Πορτογαλία, αποτελούν δύο χώρες που καταγράφουν διαρκώς ανοδική πορεία στη λίστα των πιο ελκυστικών χωρών για τους εκατομμυριούχους, κάτι που αποδίδεται κυρίως στην ελκυστικότητα του τρόπου ζωής, στα φορολογικά κίνητρα και τα επιτυχημένα προγράμματα επενδυτικής μετανάστευσης. «Στην Πορτογαλία, η Λισαβόνα και το Αλγκάρβε είναι εξαιρετικά δημοφιλή, ενώ η Αθηναϊκή Ριβιέρα και τα ελληνικά νησιά είναι στην κορυφή της λίστας στην Ελλάδα. Η Νότια Ευρώπη αναδεικνύεται γοργά σε νέο κέντρο βάρους για τη μετανάστευση πλούτου στην περιοχή». .......

Έρχονται Ελλάδα 1.200 millionaires με 7,7 δισ. ευρώ στις βαλίτσες τους - Στην όγδοη θέση παγκοσμίως η χώρα μας

Ελλάδα και Πορτογαλία.Ωραία γούστα έχουν πάντως οι μεγιστάνες.... :cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.281
Μέλη
39.962
Νεότερο μέλος
petrosPaz10

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα