Οι πολεις με την καλυτερη κουζινα στον κοσμο

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτό το κρατάω για όταν πάω Μεξικό! Είμαι περίεργη να δω πως συνδυάζονται 853953 διαφορετικά υλικά σε ένα φαγητό....τσίζους!
Ειναι πολυ δημοφιλές, το βρίσκεις παντού, αλλά καλύτερα σε Πουεμπλα/Οαχακα. Μην παρασύρεσαι απο κάτι αμπαλους που γράφουν για μισελεν και φίδια, το casa bacuuza που έφαγα κι έβαλα τις φώτο έκανε 11€ μαζί με το αναψυκτικό μου. Σε χώρες με σοβαρή κουζίνα τρως πολυ καλα πολυ φτηνά.

JohnyE

Member
Εγώ θα έβαζα την Λυών κάπου κοντά στην κορυφή της λίστας. Θέλει προσπάθεια για να φας κάπου ασχημα

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Hong Kong με διαφορα για μενα. Έγκλημα να μην είναι μέσα το Τοκυο, η Λιμα, η Αθηνα, η Σεουλ.. Ανεξήγητη λίστα για μένα εκτός κι αν ψήφισαν άνθρωποι που έχουν πάει στις 3-4 χώρες που πάνε όλοι στην αρχή, οκ.

A καλά, τώρα είδα τη μεθοδολογία:
From 17,073 cities in our database, based on 477,287 valid food ratings for 15,478 foods in our database, these 100 cities stand out with the highest average ratings for the regional and national dishes most commonly served there.

Από κριτικές αυτών που πήγαν... όπου πήγαν. ΟΚ αυτοί που πήγαν Ρώμη δεν πήγαν Τόκυο ή Λίμα, δεν είδαν το φως το αληθινό, τους άρεσαν τα θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας, ομοίως Βιέννη κλπ κλπ.

Last edited:

panpan

Member

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.089
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος