Γενικά Οι τρεις ομορφότεροι Ευρωπαϊκοί προορισμοι...

liopyr

Member
Μηνύματα
322
Likes
627
Ξαναπάλι.
Το να απαντάτε με επιθετικά σχόλια σε θέματα που κατά την κρίση σας δεν είναι αρκούντως σοβαρά, δεν σας κάνει να δείχνετε σοβαρότεροι από αυτό που χλευάζετε.
Κάθε άλλο.




O χρήστης taver θα έχει 3 μέρες στην διάθεσή του να το εμπεδώσει.
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Στίς δύο πρώτες θέσεις βάζω Παρίσι και Λονδίνο,μαζί,
Μέχρι πέρσι το προβάδισμα για μένα το είχε το Παρίσι..,βέβαια αν κάποιος με ρωτήσει και σήμερα ποιά θεωρώ πιό ΟΜΟΡΦΗ πόλη εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι αυτή!,
αλλά συνολικά σαν καλύτερη επιλογή ταξιδιού έτσι όπως το ρώτησες και συνολικά γι αυτά που σου προσφέρει(τα οποία τα έχω αναλύσει κατά καιρούς σε άλλα τόπικ και μέσα από ιστορίες)το Λονδίνο επάξια πλέον κονταροχτυπιέται μαζί με το Παρίσι στην πρώτη θέση,
όσο για τρίτη επιλογή μάλλον Βιέννη!
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
βεβαίως! κανένα πρόβλημα να περιμένουμε για να μας εξηγήσεις τούτο εδώ!!:
το φαί που έφαγα εκεί (σεφταλίες, χαλούμια, κους κους σαλάτες, λουκάνικα κι άλλα πολλά που δε θυμάμαι), χαλαρά μπορώ να την κατατάξω πρώτη ;)


είναι καθαρά υποκειμενικό ;)
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Πως φαινεται ο ανθρωπος που αγαπα τη χωρα του. Ευρωπαικους λεει το θεμα, μονο για την Ελλαδα μιλαει. Μενουμε Ελλαδα, ετσι!
 

isabelle

Member
Μηνύματα
902
Likes
4.165
H Eυρώπη είναι πια μπανάλ... συζητάμε μόνο από Μαρόκο, Ιορδανία και πάνω...
North66, η ειρωνία δεν είναι παραγωγικός τρόπος συζήτησης, ειδικά όταν παραποιεί τα λεγόμενα του άλλου (τα δικά μου εν προκειμένω, στο thread "Help wanted").
Ειρήνη συμφορουμίτη, δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Aπό την άλλη, όμως, δε συμφωνώ να προτείνουμε σε μια κοπέλα που ζητάει συμβουλές για ένα ταξίδι ΜΟΝΗ της, ΧΩΡΙΣ παρέα και μετά από χωρισμό (όπως δηλώνει) να επισκεφτεί χώρες όπως η Αίγυπτος στις οποίες ακόμα μέχρι σήμερα υπάρχουν επεισόδια και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Egyptians attack Israel embassy, ambassador evacuated | Reuters

Εσύ μπορεί να είσαι χιλιοταξιδεμένη όπως διαπίστωσα απ'τη θαυμάσια ιστοσελίδα σου, όμως σα μέλη ενός ταξιδιωτικού φόρουμ πρέπει να έχουμε και τη στοιχειώδη υποχρέωση να δίνουμε λογικές συμβουλές σε κάποια μέλη που μπορεί να μην έχουν την ταξιδιωτική μας εμπειρία ή απειρία.
 

isabelle

Member
Μηνύματα
902
Likes
4.165
North66, δυστυχώς έτσι όπως κυβερνάται ο πλανήτης δεν υπάρχουν πλέον προορισμοί ασφαλείς από τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα. Να σου θυμίσω ότι τα πιο πολύνεκρα χτυπήματα έχουν συμβεί στις πιο ασφαλείς υποτίθεται μεγαλουπόλεις της Δύσης (Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μαδρίτη) ? Ή μήπως να αναφέρω το πρόσφατο μακελειό της Νορβηγίας?

Μια ψευδαίσθηση είναι η ασφάλεια στην Ευρώπη, που την αντλούμε από το γεγονός ότι πολιτισμικά μας είναι οικεία και άρα κατανοητή. Τρομάζει π.χ. μια διαδηλώση στο Κάιρο (Και με την ευκαιρία: Γιατί αλήθεια να θεωρήσω "τρομοκρατική" μια μαζική απόπειρα εισβολής στην ισραηλινή πρεσβεία?), ενώ κάηκε το μισό Λονδίνο τον Αύγουστο και όμως δεν θα περνούσε ποτέ από κανενός το μυαλού να θεωρήσει το Λονδίνο επικίνδυνο προορισμό (και καλώς, εννοείται!), έτσι δεν είναι;

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως αυτό που πάνω από όλα μας τρομάζει είναι το άγνωστο Άλλο, ή μάλλον η υποκειμενική πρόσληψη του από μακριά. Το Κάιρο αντικειμενικά δεν είναι πιο επικίνδυνο από την Αθήνα, σε βεβαιώνω.

Και για να μην με θεωρήσεις ως κολλημένη τριτοκοσμική :D, να σ' ενημερώσω με την ευκαιρία ότι εσύ κι εγώ έχουμε μια κοινή αγάπη που δεν την συγκρίνω με καμία. Για του λόγου το αληθές:ΙΣΛΑΝΔΙΑ 1 - ΒΕΣΤΦΙΡΔΙΡ, Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ | Κώστας Ζυρίνης & Ισαβέλλα Μπερτράν
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.712
Likes
11.262
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αγαπημένοι μου Ευρωπαϊκοί προορισμοί:

Πόλεις

1. Λονδίνο
2. Κωνσταντινούπολη
3. Παρίσι

Φυσική ομορφιά

1. Νορβηγία
2. Σκωτία
3. Νότια Γαλλία

(επιφυλάσσομαι επειδή δεν έχω πάει ακόμα Ισλανδία)

Διαμονή

Είναι πολύ υποκειμενικό και σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με την τύχη. Τα καλύτερα ξενοδοχεία πάντως που μπορώ να θυμηθώ ήταν στην Ρώμη και την Λευκωσία, απόλαυσα όμως και την διαμονή μου στη Νότια Γαλλία σε παραδοσιακό gîte.

Φαγητό

1. Λονδίνο (και UK εν γένει, δεν μπορώ να ξεχάσω το απίστευτο Μπαγκλαντεσιανό στο Birmingham)
2. Κωνσταντινούπολη
3. Νότια Γαλλία
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Και για να μην με θεωρήσεις ως κολλημένη τριτοκοσμική :D, να σ' ενημερώσω με την ευκαιρία ότι εσύ κι εγώ έχουμε μια κοινή αγάπη που δεν την συγκρίνω με καμία.
Τι τριτοκοσμική λες?

Εγώ βλέπω Γροιλανδία στο χάρτη σου και εκλιπαρώ για μια ιστορία!
 

isabelle

Member
Μηνύματα
902
Likes
4.165
Εγώ βλέπω Γροιλανδία στο χάρτη σου και εκλιπαρώ για μια ιστορία!
Τι να κάνω που σ' αυτή τη φάση είμαι χωμένη μέχρι τ' αυτιά στην Κεντρική Ασία; http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...E9%DC%F4%EF-%F3%F4%E7%ED-%E1%F1%DC%EB%E7.html

Θα φτάσουμε όμως και στην Γροιλανδία. Το χρωστάω και στον εαυτό μου γιατί ο βορράς με χτύπησε αναπάντεχα και κατακούτελα κι ο έρωτας αυτός ήρθε για να μείνει. Την Ισλανδία την διάβασες;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.328
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom