Σεϋχέλλες Πάμε για τρέλλες στις Σευχέλλες......

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Οι τιμές από το σπίτι και το αυτοκίνητο
εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται μια χαρά.
Και επειδή οι Σευχέλες είναι ένας πολύ καλός προορισμός να πάμε
με τα παιδάκια μας,περιμένουμε να μας δώσεις τα φώτα σου
για τα πάντα;)
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Eπειδη με τις φωτογαρφιες υπαρει καποιο προβλημα και μονο 2 μου ανεβαζει σας βαζω εστω αυτες τις 2,αν και δεν ειναι αυτες που θαθελα..:(


...και μολις ληθει το προβλημα θα βαλω κι αλλες!:)
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.302
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
<<Κι ετσι βρεθηκα στο σπιτακι! Ενα υπεροχο ξυλινο,με θεα ,πνιγμενο στο πρασινο,με μια υπεροχη βεραντα με ξαπλωστρες..2 υπνοδωματια,σαλονι,κουζινα,καθολου ασχημα. Αλλα δεν μενω στο δωματιο,πετσετες,μαγιω και παμε....>>
Δηλαδή τι θες να πείς? ούτε ένα θρανίο? ούτε έστω παράθυρο μπανιστιρτζή? Πω πω βρε κακομοίρα... σε φόλα έπεσες. Επρεπε να με ρώταγες!!!! :haha::haha::haha:
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Αnse Soleil!
Mεσα απο μια υπεροχη καταπρασινη διαδρομη φτασαμε σε αυτην την υπεροχη μικρη παραλια!!! Η ωρα ηταν μολις 9 και εκανα μπανιο σε καταγαλανα νερα μονη μου!!:shock:
Σιγα-σιγα ομως εφτανε κοσμος ,αλλα και παλι οχι τοσος για να ειναι γεματη...
Η ωρα περνουσε και για να μην τσουρουφλιστουμε απο την 1η μερα(το καταφεραμε την 2η) και επειδη ηθελα να δω κι αλλες παραλιες ειπαμε να κανουμε τον γυρο του νησιου.
Εβλεπες διαφορες μικρες παραλιες,χωρις ονομα,με φοινικες,πραγματικα τελειες,σαν αφισα!! :clap:
Μεσημερακι καταληξαμε στην πιο γνωστη παραλια του νησιου: Βeau Vallon. Μαλλον αναμενομενο για μενα,αλλα καθολου δεν μου αρεσε! Κοσμος πολυς,η θαλασσα μετρια,μικρες παραλιες που κοβοταν απο βραχια,ενταξει γουστα ειναι αυτα ,καναμε την βουτια μας,εκει γνωρισα και μια Ελληνιδα(ειναι καποια εδω???) και φυγαμε...
Καταληξαμε στην Αnse Royale, οπου και φαγαμε σε ενα συμπαθητικο εστιατοριο πανω στο κυμα. Το μενου θα ηταν στανταρ ολες τις αλλες μερες: ψαρι!! Και μια μικρη αναφορα στο θεμα φαγητου..Αν λατρευετε το ψαρι(σαν και μενα) μαλλον θα βρειτε τον παραδεισο σας εδω!! Μεχρι και καρχαρια εφαγα(σκληρος βρε ο ατιμος,θαχε φαει κανεναν γυμνασμενο πριν) Αν οχι,πηγαινετε για να αδυνατισετε! Το κοτοπουλο που υπαρχει ειναι το γνωστο κατηγορια νανος,με μπουτακια μεγεθος καναρινιου,οποτε αν περιμενετε να χορτασετε...:D
Φαγαμε και μια υπεροχη σαλατα με καπνιστο ψαρι ,που θα ηταν η αγαπημενη μου ολες τις μερες!! Την δοκιμασα σε διαφορες εκδοχες και ηταν ολες υπεροχες!!!:clap:
Οσο αφορα τα φρουτα ειχε καρυδες,μανγκο υπεροχα,κατι φρουτα σαν αστερι(δεν ξερω ονομα,αλλα ωραια) ,κατι ξινοπορτοκαλια. Αυτα τρωγαμε τα πρωινα, και για σνακ στα ινδικα μαγαζακια,εβρισκες κατι πιτακια με διαφορα μεσα,καρυ,κυριως με λαχανικα,πολυ φτηνα,τιγκα στο λαδι,κυριως καυτερα,αλλα στην πεινα,καλα ητανε..:bleh:
Αλλες πληροφοριες να σας πω ...γλωσσα γαλλικα...τους ελεγες δεν μιλαω ..εκει συνεχιζαν αυτοι στα ουι,μουι,σουι...:shock:
Απο πραγματα να αγορασεις,τιποτα! Πανακριβα σουβενιρ,ιδια πραγματα που πουλανε στην Ταυλανδη και στη Μαλαισια,100 φορες πανω...Το μονο που πηρα ειναι ενα ωραιοτατο σαγονι απο εναν καρχαρια (αυτον που εφαγα,ετσι λεω,για να ακουγεται πιο ωραια η ιστορια μου:bleh:) τοβαλα στην κουζινα και οταν δεν τρωει η μικρη το φοραω...:rolleyes:
Την επομενη μερα αποφασισαμε να παμε στη victoria, την πρωτευουσα. Συμπαθητικη πολη,καναμε χαλαρα την βολτα μας,καναμε και συναλαγμα και φαγαμε ωραιοτατα fish and chips,αλλα το ψαρι τονος!! Καταπληκτικο και παμφτηνο!! Στο Pirates Arms! Βεβαια take away! Εδω να πω οτι το ιδιο φαγητο οταν το ετρωγες στο μαγαζι ειχε τεραστια διαφορα τιμης!! Μου εκανε πραγματικα εντυπωση!!!Μιλαμε για 1/10...:roll:
Τις επομενες μερες ανακαλυψαμε μια μικρη παραλια,χωρις ονομα με υπεροχα διαφανα τυρκουαζ,γαλαζια,πρασινα,νερα ,καταπληκτικο snorkelling,μονοι μας σχεδον...ενας παραδεισος!!
Τα βραδυα την βγαζαμε στο μπαλκονακι μας, συντροφια με το τοπικο ρουμι τακαμακα!!! Το συνιστω ανεπιφυλακτα!!:clap::clap:
Θελω να σας γραψω ολην την ιστορια,αλλα διαβαζοντας αυτα που γραφω,φοβαμαι οτι δεν μπορω να αποδωσω με τιποτα ολη αυτη την ομορφια που ειδα!! Ενας παραδεισος!! Πουλια,δεντρα,θαλασσες! Για μενα βαζω 10! Οσο αφορα τις θαλασσες κονταροχτυπιουνται με Μαλδιβες,με το πλεονεκτημα οτι δεν εισαι εγκλωβισμενος σε ενα κυριλε ξενοδοχειο...
Τι να πω?? Καθαριοτητα??? που μαζευαν τα φυλλα απο τον δρομο??? Δεν θα σχολιασω...
Οι τιμες στα φαγητα,πληρωσαμε το πιο πολυ 45 ευρω! Παντα με ψαρι! Εδω με τοσα ουτε σαρδελλα δεν τρως... Ενταξει δεν ειναι Ασια,αλλα ουτε και Παρισι. Βεβαια υπηρχαν τα τσιμπημενα,και καποια δηθεν,αλλα και μεγαλη απατη τα μπουφε στυλ...17-20 ευρω το ατομο,αλλα ανακατεμενα ψαρι,κρεας, δεν ξερω κατι μου κανει...:bleh:
Μια μερα αγορασαμε ενα τεραστιο ψαρι,4-5 κιλα,10 ευρω!! Βλεπετε ειχαμε και μπαρμπεκιου!!;)
Το αλκοολ ακριβο! τα κοκτειλ 10 ευρω και οι μπυρες λιγο πιο ακριβες απο εδω.
Κι ετσι αποφασισαμε να αλλαξουμε νησι...Μας ελεγαν οτι οι παραλιες ειναι καλυτερες στα αλλα 2..."μα πως ειναι δυνατον??ποσο καλυτερα μπορει να ειναι" αναρωτιομουνα....
Κι ομως....
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
dimkyr ειδες καταντια???:haha:
Καλα,ειναι η μκρη μου που ειναι γουρλου,μην σου στειλω φωτο απο αλλα που εχω μεινει...:D
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.151
Likes
14.441
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αναμένουμε λεπτομερείς πληροφορίες για τα σπιτακια. Οι τιμές ακούγονται εξαιρετικές. Και η ψαροκατανύξεις αρκούντως δελεαστικές. Μπας και κρατήσατε ονόματα εστιατορίων;;
Προτείνω εισβολή του φόρουμ στις Σεϋχέλλες. Να ψωνίζουμε ψάρια στη αγορά και να τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου. Ποιός καλός ψήστης θα δηλώσει πρώτος συμμετοχή;;;
Όσον αφορά τα χάλια της οικονομίας μέχρι και στη Νέα Ζηλανδία τα ξέρανε και μας την είπανε
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καπως ετσι αποφασισα μετα απο ωριμη σκεψη (10 λεπτων), νηφάλια (στο 3ο τζιν τονικ) και γνωριζοντας απολυτα τον προορισμο ( από το τραγουδι της Πωλινας φυσικα) το που θα περασουμε το Πασχα μας!:D
Αφου εκλεισα τα εισητηρια με την Quatar, επεσα για υπνο ξεγνοιαστη , μην γνωριζοντας την αληθεια....οτι τα μεταξωτα βρακια( οι Σεχελλες στην παρουσα φαση) θελουν και μεταξωτους κ.....(πολλα χρηματα σε κυριλε ξενοδοχεια) :rolleyes::rolleyes:
Η επομενη εβδομαδα με βρηκε να ψαχνω πληροφοριες και να ανακαλυπτω οτι ολοι (η σχεδον ολοι) πανε στον συγκεκριμενο προορισμο απο καποιο γραφειο σε καλα ξενοδοχεια και η αναζητηση για φτηνα ξενοδοχεια δεν ηταν και ευκολη...
Σκοπος μου να παμε Mahe-Praslin-La Digue. 12 νυχτες και χωρις να τιναξουμε την μπανκα στον αερα....
Σε διαφορα ξενα φορουμ το μονο που εβρισκα ηταν συζητησεις στο πιο 5στερο ηταν καλυτερο να διαλεξουν...Τα ποτα ακριβα,τα φαγητα ακριβα....Ωραια, σκεφτηκα!!:shock:
Αλλα η τυχη βοηθαει τους τολμηρους.....;)
Για λεγε για λεγε ..να παρουμε και μεις θαρρος ,γιατι οντως οι Σευχελλες ειναι του πανακριβου ..και δεν τολμαμε καν να κοιταξουμε προς τα κει.
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Xα,χα,χα!!:haha:
Δεν εχω καλυτερο,σκουπιδιαρης στις Σευχελλες!!!:clap:
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ωραία η ιστορία σου... μήπως τυχαία είδες και που κακοπέρασε ο Μακάριος εκεί κάτω στην εξορία του?:D

Ουτε για τους ολυμπιακους αγωνες,ουτε για την αρχαια ελλαδα,ουτε καν για το σουβλακι δεν μας ειπε φιλοι μου ταξιδιωτες!!!
Μας "την ειπε" ωμα ο ξυπολητος μαυριδερος με την παντοφλα, 6 η ωρα το πρωι Κυριακη των Βαιων, χωρις να εχω πιει καφε...:mad:
Σιγά που θα ήξερε για τους Ολυμπιακούς... αυτός ακόμα θα ψάχνει, από ποιο μέρος κατέληξαν οι πρόγονοί του στις πανέμορφες Σευχέλλες... αν δεν έχεις ιστορία:clap:
 

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Η μικρή τρισευτυχισμένη, ε??? Για πες αντιδράσεις...:D
 
Μηνύματα
1.666
Likes
1.327
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Δεν ξέρω πως αντέδρασε η μικρή αλλά εγώ εως και τούμπες θα έκανα αν με πήγαιναν σε ένα τέτοιο παράδεισο. Μερικά μικρά είναι πολύ τυχερά. Περιμένουμε τα καλύτερα από τα άλλα δύο νησιά. Πότε βγαίνει το επόμενο τεύχος;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.170
Μηνύματα
882.795
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom