psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Όχι, δε το γνώριζα και φαίνεται πάρα πολύ ωραίο!Δεν με λες... Δεν επεσκεφθης την οικία (μουσείο) του Πούσκιν;
Όχι, δε το γνώριζα και φαίνεται πάρα πολύ ωραίο!Δεν με λες... Δεν επεσκεφθης την οικία (μουσείο) του Πούσκιν;
Πολύ πιεσμένο, δε ξέρω, σκέψου μόνο ότι τα πήγαινε - έλα σου με τις Μαρσρούτκες θέλουν 4+ ώρες. Βγαίνει, με μια γεύση και από τα δύο αλλά πρέπει να το τεντώσεις.Κλείνω για 48 ώρες καθαρά Κισινάου (1 μέρα Κισινάσου, 1 μέρα Τίρασπολ) ή να κάνω υπομονή για περισσότερες;
θυμάσαι καθόλου πόσο συχνά έχει μαρσρούτκα κισινάου - τίρασπολ και ποιο το κόστος; γιατί για ημερήσια εκδρομή με πρακτορείο από viator κλπ. ζητάνε 100€ το άτομοΠολύ πιεσμένο, δε ξέρω, σκέψου μόνο ότι τα πήγαινε - έλα σου με τις Μαρσρούτκες θέλουν 4+ ώρες. Βγαίνει, με μια γεύση και από τα δύο αλλά πρέπει να το τεντώσεις.
Κάθε 20λεπτο-μισάωρο τις φυσιολογικές ώρες. Γεμίζει και φεύγει, με την επόμενη να μην αργεί. Κόστος εισιτηρίου περίπου 3€.θυμάσαι καθόλου πόσο συχνά έχει μαρσρούτκα κισινάου - τίρασπολ και ποιο το κόστος;
Όχι, δεν αξίζει με τίποτα το υψηλό αυτό κόστος, δε ξέρω πως δικαιολογείται. Επίσης δε βολεύει γιατί δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο στο Τιρασπόλ, κάτι που κατά τη γνώμη μου χρειάζεται, όπως και η διανυκτέρευση. Αλλά και πάλι, ακόμα και για ημερήσια πιο πολύ βολεύει και είναι ασύγκριτα πιο φθηνά αν το κάνεις μόνος, δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που είδαμε να κάνουν κάτι αντίστοιχο άλλωστε. Προσοχή μόνο στα ωράρια, να ξέρεις πότε είναι το τελευταίο βραδινό πχ.για ημερήσια εκδρομή με πρακτορείο από viator κλπ. ζητάνε 100€ το άτομο