Μολδαβία Πέρα από το Δνείστερο: Ταξίδι στη χώρα που δεν είναι χώρα!

Κλείνω για 48 ώρες καθαρά Κισινάου (1 μέρα Κισινάσου, 1 μέρα Τίρασπολ) ή να κάνω υπομονή για περισσότερες;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Κλείνω για 48 ώρες καθαρά Κισινάου (1 μέρα Κισινάσου, 1 μέρα Τίρασπολ) ή να κάνω υπομονή για περισσότερες;
Πολύ πιεσμένο, δε ξέρω, σκέψου μόνο ότι τα πήγαινε - έλα σου με τις Μαρσρούτκες θέλουν 4+ ώρες. Βγαίνει, με μια γεύση και από τα δύο αλλά πρέπει να το τεντώσεις.

Πολύ πιεσμένο, δε ξέρω, σκέψου μόνο ότι τα πήγαινε - έλα σου με τις Μαρσρούτκες θέλουν 4+ ώρες. Βγαίνει, με μια γεύση και από τα δύο αλλά πρέπει να το τεντώσεις.
θυμάσαι καθόλου πόσο συχνά έχει μαρσρούτκα κισινάου - τίρασπολ και ποιο το κόστος; γιατί για ημερήσια εκδρομή με πρακτορείο από viator κλπ. ζητάνε 100€ το άτομο

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
θυμάσαι καθόλου πόσο συχνά έχει μαρσρούτκα κισινάου - τίρασπολ και ποιο το κόστος;
Κάθε 20λεπτο-μισάωρο τις φυσιολογικές ώρες. Γεμίζει και φεύγει, με την επόμενη να μην αργεί. Κόστος εισιτηρίου περίπου 3€.
για ημερήσια εκδρομή με πρακτορείο από viator κλπ. ζητάνε 100€ το άτομο
Όχι, δεν αξίζει με τίποτα το υψηλό αυτό κόστος, δε ξέρω πως δικαιολογείται. Επίσης δε βολεύει γιατί δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο στο Τιρασπόλ, κάτι που κατά τη γνώμη μου χρειάζεται, όπως και η διανυκτέρευση. Αλλά και πάλι, ακόμα και για ημερήσια πιο πολύ βολεύει και είναι ασύγκριτα πιο φθηνά αν το κάνεις μόνος, δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που είδαμε να κάνουν κάτι αντίστοιχο άλλωστε. Προσοχή μόνο στα ωράρια, να ξέρεις πότε είναι το τελευταίο βραδινό πχ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.211
Μέλη
39.926
Νεότερο μέλος
orsonvance67

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom