Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
-
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Περιεχόμενα
21 Δεκεμβρίου λοιπόν αργοπορημένο ξύπνημα και μάλιστα από το δωμάτιο της διοίκησης ( το δικό μου) .Είχαμε πει όλοι ραντεβού στο ισόγειο στις 6 το πρωί και κατεβήκαμε 6 και 30. Η πύλη έκλεινε 8 παρα 25 και είχαμε να πάμε με το μετρό στη κεντρική πλατεία που ευτυχώς απείχε δύο στάσεις και μετά με το τρένο στο αεροδρόμιο Schonefeld που ήταν μισή ώρα δρόμος. Χάσαμε και δύο μετρό γιατί ήμασταν 25 άτομα και άντε βγάλε άκρη ποιες θα είναι οι πεντάδες και λοιπά. Τα εισιτήρια μετρούσαν και για το τρένο και αυτό μας ένοιαζε αλλιώς για δύο στάσεις του μετρό yolo ( μυαλό δεν βάζουμε) !! Φτάνοντας στα τρένα είδαμε ότι έρχεται σε κανά δεκάλεπτο και με 5λεπτη καθυστέρηση !! Το γάλατα έσφιξαν που έλεγε και ένα φιλαράκι μου εκεί !! Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε με τη ψυχή στο στόμα . Στη πρώτη πτήση της easyjet πετούσαμε 11 άτομα και εμάς έκαιγε η ώρα καθώς οι άλλοι 14 πετούσαν με ryanair στις 8:40 . Είχαμε αποφασίσει ότι με το που ανοίξει η πόρτα του τρένου θα γίνουμε όλοι μαζί καπνός. Και έτσι ακριβώς στις 7 και 28 κάναμε την έξοδο του Βερολίνου !! Κάναμε πανικό !! Σαν κυνηγημένοι σε πόλεμο , περνούσαμε ανάμεσα από το κόσμο με τσάντες με μπουφάν , σαν παλαβοί !! Όποιος έχει πάει στο Schonefeld θα καταλάβει πως διασχίσαμε τον υπόγειο διάδρομο που συνδέει τα τρένα με το αεροδρόμιο !! Κοιτούσα στα γρήγορα πίσω μου και γύρω μου. Ειλικρινά κάθε δευτερόλεπτο μας έπνιγε όλο και πιο πολύ. Φτάνοντας στην είσοδο μέτρησε η εμπειρία μου καθώς απ`έξω έχει ένα τεράστιο πίνακα με τις πτήσεις. Κανένας παίχτης μου δεν κοίταξε φυσικά και όλοι πήγαν να μπουν σε άλλη είσοδο αλλά τους φώναξα ότι έπρεπε να μπούμε στο terminal B . Έτσι φτάνουμε χτυπάμε το εισιτήριο και βλέπω μπροστά μου 5 παίχτες μου να τρέχουν για μπούνε στον έλεγχο για τις βαλίτσες. Κοιτάζω πίσω μου και οι υπόλοιποι 5 είναι άφαντοι ... λέω ααα εμείς τρέξαμε και αυτοί χαλαροί , αλλά εντάξει τώρα θα φανούν στη πόρτα. Περνάει ένα λεπτό , δύο , πέντε , σχεδόν ένα δεκάλεπτο στεκόμουν σαστισμένος και τρελαμένος στην είσοδο !!!! Πιο ήταν το θέμα. Αρχικά σαν προπονητής είχα και ένα ρόλο κηδεμόνα ας πούμε αλλά κυρίως είχα το εισιτήριο του παίχτη μου του Πάρα γιατί ως ξεχασιάρης μου το εμπιστεύτηκε μήπως και το χάσει... έτσι λοιπόν χωρίς να μετρήσω τους μπροστινούς μου νόμιζα ότι μόνο ο Πάρα αγνοείται και όλοι οι άλλοι μπήκαν !!!! Είχα πραγματικά τρελαθεί και χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι έβαλα το εισιτήριο του όρθιο σε μια χαραμάδα εκεί στην είσοδο σαν ανοιχτό τιμοκατάλογο ώστε ΑΝ αποφάσιζε να εμφανιστεί να το έβλεπε εκεί για να περάσει. Μπούκαρα στη κυριολεξία στις βαλίτσες και αντίκρισα δύο μόνο από τους παίχτες μου στο τέλος να βάζουν μπουφάν και να τρέχουν σε μια σκάλα. Αυτό ήταν.Ήμουν ο τελευταίος πλέον από αυτούς που πέρασαν και αυτό με άγχωνε. Εκεί έγινε η μέγιστη βλακεία καθώς οι υπεύθυνες μόνο τσιγαράκι δεν άναψαν. Βλέπανε τις βαλίτσες με το πασάκι τους τα κορίτσια είχα και την άλλη μπροστά μου φορούσε 7 μπλούζες 3 μπουφάν και 22 φουλάρια και μέχρι να τα βγάλει εγώ είχα γυρίσει Θεσσαλονίκη με πόδια -.- !! Τι ξεφυσούσα τι έβριζα στα ελληνικά , τι έκανα παλαμάκια να κουνήσουν το πισινό τους έφαγα κι εκεί αρκετή ώρα. Πέρασα έφυγα σαν το Bolt στη σκυταλοδρομία που παίρνει τη σκυτάλη από άλλον (έτσι τσίμπησα το μπουφάν και διακτινίστικα ) μέχρι που με φώναξαν - SIR YOUR BAG !! Γυρνάω το παίρνω και πετάω στη σκάλα καθώς ανέβηκα 4-4 τα σκαλιά εκτόπισα δύο Κινέζους και χόρεψα capoeira με κάτι Γερμανούς για να τους περάσω !! Το sprint της ζωής μου στο διάδρομο που με οδηγούσε στο πίνακα. Φτάνω να διαβάσω τη πύλη μου. ΣΟΚ . Thessaloniki 8:05 gate closed......... Λέω γκαρίζοντας ΌΧΙ ΡΕ Π....Η ΜΟΥΥΥ !!! Κοιτάω αριστερά βλέπω κόσμο και τρέχω ανάμεσα τους κοιτάζω όλες τις πύλες (είχε πάρα πολλές) και πουθενά Θεσσαλονίκη. Με κοιτούσε ο κόσμος σαν το βομβιστή με το στρατιωτικό σάκο και το δερμάτινο του Τούρκου αλήτη που αράζει μετρό xD !! Ενστικτωδώς κατέβηκα δύο σκάλες και ακούω ένα ΜΠΑΜΠ ΜΠΟΥΜ ααχ τι θα κάνουμε δεν ανοίγουν τη πόρταα !!
Μια τύπισσα με τον άντρα της και τη κόρη της βαρούσε μια πόρτα. Λέω για Θεσσαλονίκη ??? Μου λέει ναι αλλά δεν ανοίγουν τη πόρτα!!! Ψάχναμε κάποιον κάτι να μας βοηθήσει μέχρι που μπουκάραμε δίπλα που πετούσαν για Mallorca με easyjet. Άρχισαν να μιλάνε σε μία γερμανικά σε έντονο ύφος. Εγώ δεν ξέρω τι λέγανε αλλά καταλάβαινα ότι της εξηγούσαν τι έγινε και να πάρει τηλέφωνο στο αεροπλάνο το οποίο παρεμπιπτόντως φαινόταν στο βάθος πίσω της . Η κρυόκωλη Γερμανίδα έκανε ξεκάθαρη την απάντηση της κουνώντας δεξιά αριστερά το κεφάλι της . Δε χρειαζόταν να ξέρω γερμανικά για να καταλάβω. Κι εκεί το πιο ισχυρό σοκ.. Αρχίζει να τσουλάει το αεροπλάνο , η τύπισσα δίπλα μου αρχίζει να κλαίει , εμένα μου πέφτει ο σάκος και το κοιτάω να απογειώνεται. Τα παιδιά εκεί μέσα κι εγώ μόνος μου στο Βερολίνο με 50 cents... αγνοείται η τύχη του Πάρα μόνο που έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάπως τον πέρασαν οι άλλοι από άλλη πύλη κι εγώ ξέμεινα να το περιμένω ενώ είχα προλάβει ουσιαστικά τη πτήση..η μεγαλύτερη αρνητική τροπή ever μου είχε συμβεί και το εφιαλτικότερο όλων ήταν η άδεια τσέπη μου....
Συνεχίζεται...
ο κύριος είναι ο υπαίτιος της παραμονής μου στο Βερολίνο. Ποζάρει στο μετρό με αγνώστου ταυτότητας ημίνεκρο τύπο που κοιμάται ανά 3 δευτερόλεπτα και δεν υπερβάλω..
Μια τύπισσα με τον άντρα της και τη κόρη της βαρούσε μια πόρτα. Λέω για Θεσσαλονίκη ??? Μου λέει ναι αλλά δεν ανοίγουν τη πόρτα!!! Ψάχναμε κάποιον κάτι να μας βοηθήσει μέχρι που μπουκάραμε δίπλα που πετούσαν για Mallorca με easyjet. Άρχισαν να μιλάνε σε μία γερμανικά σε έντονο ύφος. Εγώ δεν ξέρω τι λέγανε αλλά καταλάβαινα ότι της εξηγούσαν τι έγινε και να πάρει τηλέφωνο στο αεροπλάνο το οποίο παρεμπιπτόντως φαινόταν στο βάθος πίσω της . Η κρυόκωλη Γερμανίδα έκανε ξεκάθαρη την απάντηση της κουνώντας δεξιά αριστερά το κεφάλι της . Δε χρειαζόταν να ξέρω γερμανικά για να καταλάβω. Κι εκεί το πιο ισχυρό σοκ.. Αρχίζει να τσουλάει το αεροπλάνο , η τύπισσα δίπλα μου αρχίζει να κλαίει , εμένα μου πέφτει ο σάκος και το κοιτάω να απογειώνεται. Τα παιδιά εκεί μέσα κι εγώ μόνος μου στο Βερολίνο με 50 cents... αγνοείται η τύχη του Πάρα μόνο που έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάπως τον πέρασαν οι άλλοι από άλλη πύλη κι εγώ ξέμεινα να το περιμένω ενώ είχα προλάβει ουσιαστικά τη πτήση..η μεγαλύτερη αρνητική τροπή ever μου είχε συμβεί και το εφιαλτικότερο όλων ήταν η άδεια τσέπη μου....
Συνεχίζεται...

ο κύριος είναι ο υπαίτιος της παραμονής μου στο Βερολίνο. Ποζάρει στο μετρό με αγνώστου ταυτότητας ημίνεκρο τύπο που κοιμάται ανά 3 δευτερόλεπτα και δεν υπερβάλω..