Thalassaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........
Πέρσυ αγόρασα στις εκπτώσεις Columbia Peakfreak Venture Waterproof
- Δε φοράω βαριά παπούτσια, βασικά ένα ζευγάρι έχω πάντα από πολύ ελαφρά αθλητικα΄. Για πρώτη φορά λόγω καιρού μάλλον θα πρέπει να αγοράσω παπούτσια, ψάχνω κάτι ΕΛΑΦΡΥ που να είναι όμως αδιάβροχο, ζεστό και να μη γλιστράει στους πάγους. Καμία ιδέα;
και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.Πολύ ελαφριά και ξεκούραστα ακόμα και μετά από πολλές ώρες πεζοπορίες σε ανώμαλο έδαφος,απολύτως αδιάβροχα και ζεστά.
Μέχρι σήμερα έχει δοκιμαστεί σε πεζοπορίες σε βουνά, τα βούτηξα σε λάσπες, ποτάμια μπήκα μέχρι τον αστράγαλο στα χιόνια, περπάτησα σε πάγο και γράπωνε χωρίς να γλιστράει αλλά ακόμα και σε πεζοπορίες στην πόλη με έχουν εξυπηρετήσει πολύ γιατί είναι όσο ζεστά χρειάζομαι και ακόμα και σε ζεστές μέρες δεν ιδρώνει το πόδι.
Έχω κι εγώ πρόβλημα γενικά με μπότες και μποτάκια και πιστεύω πως με μια αδιάβροχη γκέτα και ζεστές κάλτσες θα σε καλύψουν.
Τα έχω 10 μήνες και παρόλη την σκληρή χρήση που τους έκανα είναι όπως τα πήρα την πρώτη μέρα!
https://www.skroutz.gr/s/8177116/Co...oof-BM3992-010.html?from=sku_color_variations