Lyda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΚΑΛΜΥΚΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Τις φοραω 15 χρονια και ουτε θυμαμαι την μαρκα. Παντως σε οποιο φαρμακειο κι αν εχω ζητησει ειχαν.
Ενα στενό παπούτσι όπου το πόδι πιέζεται προκαλεί κάλους,φουσκάλες κλπ,οπότε σαφώς και πρέπει νάναι άνετο αλλά το ένα νούμερο μεγαλύτερο πάλι δημιουργεί πρόβλημα γιατί το πόδι εκεί δεν είναι σταθερό,αν μεν πρόκειται για μπότα η μποτάκι η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη αλλά σ ένα απλό παπούτσι το ένα νούμερο διαφορά δημιουργεί αστάθεια στο βάδισμα ,το πόδι μπαινοβγαίνει και κουράζεται περισσότερο στην προσπάθεια του να μείνει σταθερό.ισχύει ότι πρέπει να παίρνουμε παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερα απ΄το κανονικό μας για να είναι άνετα? δε μου πέρασε ποτέ απ΄το μυαλό μέχρι που μια κοπέλλα στη δουλειά άρχισε να μου κάνει παρατήρηση ότι όλα μου τα σανδάλια ήταν ''μικρά μου'', αν και ήταν ακριβώς ή και λίγο μεγαλύτερα απ΄το πέλμα μου. εκείνης πάλι τα σανδάλια ήταν γύρω στον 1-1.5 πόντο μεγαλύτερα.
επειδή παλιά είχα διαβάσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο άκομψο από το να περισσεύει το (καλοκαιρινό ξώφτερνο γυναικείο) παπούτσι απ΄το πόδι, ρώτησα και έναν γνωστό μου έμπορο-γνώστη του αντικειμένου και μου είπε πως οι αμερικανοί ειδικά προτιμούν να φορούν ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια και έτσι έχουν πόδια ξεκούραστα και χωρίς σημάδια!!!

....
Πριν απο πεζοπορια βαζω παντα την creme podologique της Gehwol
-προστατευει τα ποδια απο την τριβη και τις φουσκαλες........