Παπούτσια για ταξίδια

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Τις φοραω 15 χρονια και ουτε θυμαμαι την μαρκα. Παντως σε οποιο φαρμακειο κι αν εχω ζητησει ειχαν.

Clemence

Member
και εγώ τα hogan τα θεωρώ ακριβά. όλα όμως είναι θέμα επιλογών. άλλοι ακουμπάνε τα ίδια χρήματα σε καθαρά αθλητικά, άλλοι μπορεί να προτιμήσουν κάτι διαφορετικό. άβολα πάντως δεν θα τα έλεγα με τίποτα!

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Τα δικα μου αγαπημενα παπουτσια, ειδικα για εκδρομες ,ειναι τα Merell.
Περα απ το οτι ειναι ανετα, εχουν το καλο να μη γλυστρανε στο νερο!
Πριν απο πεζοπορια βαζω παντα την creme podologique της Gehwol
-προστατευει τα ποδια απο την τριβη και τις φουσκαλες.
Οι καλτσες ειναι πολυ καλες για την ορθοστασια, αλλα τις θεωρω απαραιτητες για πολυωρα αεροπορικα ταξιδια. Για να μην πρηζονται οι αστραγαλοι...

Clemence

Member
ισχύει ότι πρέπει να παίρνουμε παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερα απ΄το κανονικό μας για να είναι άνετα? δε μου πέρασε ποτέ απ΄το μυαλό μέχρι που μια κοπέλλα στη δουλειά άρχισε να μου κάνει παρατήρηση ότι όλα μου τα σανδάλια ήταν ''μικρά μου'', αν και ήταν ακριβώς ή και λίγο μεγαλύτερα απ΄το πέλμα μου. εκείνης πάλι τα σανδάλια ήταν γύρω στον 1-1.5 πόντο μεγαλύτερα.
επειδή παλιά είχα διαβάσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο άκομψο από το να περισσεύει το (καλοκαιρινό ξώφτερνο γυναικείο) παπούτσι απ΄το πόδι, ρώτησα και έναν γνωστό μου έμπορο-γνώστη του αντικειμένου και μου είπε πως οι αμερικανοί ειδικά προτιμούν να φορούν ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια και έτσι έχουν πόδια ξεκούραστα και χωρίς σημάδια!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ισχύει ότι πρέπει να παίρνουμε παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερα απ΄το κανονικό μας για να είναι άνετα? δε μου πέρασε ποτέ απ΄το μυαλό μέχρι που μια κοπέλλα στη δουλειά άρχισε να μου κάνει παρατήρηση ότι όλα μου τα σανδάλια ήταν ''μικρά μου'', αν και ήταν ακριβώς ή και λίγο μεγαλύτερα απ΄το πέλμα μου. εκείνης πάλι τα σανδάλια ήταν γύρω στον 1-1.5 πόντο μεγαλύτερα.
επειδή παλιά είχα διαβάσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο άκομψο από το να περισσεύει το (καλοκαιρινό ξώφτερνο γυναικείο) παπούτσι απ΄το πόδι, ρώτησα και έναν γνωστό μου έμπορο-γνώστη του αντικειμένου και μου είπε πως οι αμερικανοί ειδικά προτιμούν να φορούν ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια και έτσι έχουν πόδια ξεκούραστα και χωρίς σημάδια!!!
Ενα στενό παπούτσι όπου το πόδι πιέζεται προκαλεί κάλους,φουσκάλες κλπ,οπότε σαφώς και πρέπει νάναι άνετο αλλά το ένα νούμερο μεγαλύτερο πάλι δημιουργεί πρόβλημα γιατί το πόδι εκεί δεν είναι σταθερό,αν μεν πρόκειται για μπότα η μποτάκι η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη αλλά σ ένα απλό παπούτσι το ένα νούμερο διαφορά δημιουργεί αστάθεια στο βάδισμα ,το πόδι μπαινοβγαίνει και κουράζεται περισσότερο στην προσπάθεια του να μείνει σταθερό.
Μιά ενδιάμεση λύση είναι μεγαλύτερο και βάζεις πάτο μέσα,όλα αυτά βέβαια είναι και σχετικά,έχω δεί και γυναίκες που φοράνε μεγαλύτερα και δεν ενοχλούνται,...παίζει ρόλο και τι διαδρομές πόσο περπάτημα θα κάνεις κλπ.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Και μια βασικη συμβουλη: Για να κρατανε περισσοτερο τα παπουτσια σας, να κανετε μεγαλα βήματα:bleh::bleh::bleh:

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Τα παπούτσια, πάντα μισό με ένα νούμερο μεγαλύτερο. Υπολογίστε και τις κάλτσες ειδικά το χειμώνα.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Από προσωπική και μόνο εμπειρία, σχετικά με το αν πρέπει ή όχι το παπούτσι να είναι μεγαλύτερο, έχω να επισημάνω τα εξής:

• Το ανοιχτό χαμηλό παπούτσι δεν πειράζει να είναι λίγο μεγαλύτερο.
  • Το ανοιχτό παπούτσι με ψηλό τακούνι δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο γιατί υπάρχει αστάθεια.
  • Οι ψηλές ή λίγο χαμηλότερες γόβες, επίσης δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερες γιατί υπάρχει αστάθεια στο περπάτημα και κουράζεσαι πολύ πιο εύκολα.
  • Τα αθλητικά και τα μποτάκια που φοριούνται με πιο χοντρή κάλτσα, πρέπει οπωσδήποτε να είναι ένα νουμερο μεγαλύτερα.
  • Τέλος, τα βατραχοπέδιλα πρέπει και αυτά να είναι λίγο μεγαλύτερα :D

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Αχ πόσο δίκιο έχεις, γιατί τον περασμένο μήνα που ήμουν στο Τόκιο, περπατούσα με τα βατραχοπέδιλα στη Γκίνζα και πόσο μέ χτυπουούουουουσαν.....:haha:

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Παιδιά μήπως ξέρετε ποια μαγαζιά (και σε ποια διεύθυνση) στην Αθήνα διαθέτουν παπούτσια teva και ρούχα north face;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.301
Μέλη
39.976
Νεότερο μέλος
nikoslia1

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα