varioAthens
Member
Ρε, οι UGG είναι σκυλιά... τις φόρεσα στα χιόνια, βράχηκαν αλλά δεν πέρασε στάλα υγρασίας στα πόδια, ούτε γλύστρησα...
Ναι συγκρατεί την υγρασία η γούνα - απλώς ΑΝ περάσει, την έκατσες, δε στεγνώνει με τίποτα. Μια καλή λύση θα ήταν οι UGG που είναι από αδιαβροχοποιημένο υλικό εντελώς.Ρε, οι UGG είναι σκυλιά... τις φόρεσα στα χιόνια, βράχηκαν αλλά δεν πέρασε στάλα υγρασίας στα πόδια, ούτε γλύστρησα...
:xmas_lol::xmas_lol:... και οι αισθητικοί!!!Αυτά τα χρωματιστά σαμπουδάκια (η ποικιλία στο χρώμα δεν παίζεται), crocs είτε απομίμησή τους, μπορεί να είναι κακάσχημα στη φάτσα, αλλά είναι βολικότατα για το σπίτι, τον κήπο κλπ.
Πανάλαφρα και ανετότατα.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι χειρουργοί και οι νοσοκόμες.
Μόνο μην τα βρέξετε μέσα, γιατί γλιστρούν απίστευτα. Όπως ακριβώς και οι κλασσικές σαγιονάρες.
Συμφωνώ. Αλλά μιλάς για ΠΟΛΥ κρύο και χιόνι, αλλιώς με νορμάλ συνθήκες, αθλητικά for ever...αλλα για χειμωνα με χιονια ή κρυο πολυ ..δε νομιζω οτι μπορεις να την παλεψεις ..οσο και να βαλεις ισοθερμικα κολαν ή καλτσες απο μεσα.
Lord, have mercy.....Εχω κι εγώ crocs :xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface:
Βολικά είναι αλλά και αντισέξουαλ :xmas_cheesygrin:
Δηλαδή στα χιόνια σκας με τα all star??? :xmas_rolleyes:Εγώ πάλι all star και Χειμώνα και καλοκαίρι. Το χειμώνα φοράω τα κόκκινα και το καλοκαίρι φοράω τα μωβ all σταρ και παίρνω πάντα και γόβες και καθε φορά συχτηρίζω που τις πήρα γιατί δεν τις φόρεσα και κάθε φορά τις βάζψ μέσα στην βαλίτσα. Δεν βάζω μυαλό. Ξεχνάω.. :xmas_smile::xmas_smile::xmas_smile: