Παπούτσια για ταξίδια

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Μπα στα χιόνια χρησιμοποιώ τις γόβες.. χεχεχε. Όχι εντάξει αας σοβαρευτώ. Αρβήλες φοράω συνήθως στα χιόνια αλλά έχω κάνει το τραγικόο να πάω και με τα all star. :xmas_redface: Και δεν τα ξανά έκανα πια αυτό το λάθος.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ρε, οι UGG είναι σκυλιά... τις φόρεσα στα χιόνια, βράχηκαν αλλά δεν πέρασε στάλα υγρασίας στα πόδια, ούτε γλύστρησα...
ναι επιβεβαιωνω και γω μια απο τα ιδια!

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Η εταιρεια κυκλοφορει ενα spray που αδιαβροχοποιει τις μποτες μεχρι ενα βαθμο.Τις εχω φορεσει με βροχη και εκτος που κρατηθηκαν στεγνες ,δεν εκαναν εκεινα τα σημαδια που δειχνουν χαλια.ιδιαιτερα στις ανοιχτοχρωμες.
Ολο το χειμωνα δεν φοραω αλλο τιποτα..εχω εθιστει εντελως.Ουτε καλτσες ουτε τιποτα.
Οσο ασχημες ειναι,τοσο πρακτικες..

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Επειδη τα τελευταια χρονια ταξιδευω σε ζεστες χωρες ενα ζευγαρι επωνυμα αθλητικα και ενα ζευγαρι σαγιοναρες ειναι οτι καλυτερο.!!!:xmas_cool:

• Like
Reactions: GTS
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αυτά τα χρωματιστά σαμπουδάκια (η ποικιλία στο χρώμα δεν παίζεται), crocs είτε απομίμησή τους, μπορεί να είναι κακάσχημα στη φάτσα, αλλά είναι βολικότατα για το σπίτι, τον κήπο κλπ.
Πανάλαφρα και ανετότατα.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι χειρουργοί και οι νοσοκόμες.

Μόνο μην τα βρέξετε μέσα, γιατί γλιστρούν απίστευτα. Όπως ακριβώς και οι κλασσικές σαγιονάρες.
Κι εγώ έχω, αλλά για το μπαλκόνι. Και ψιλοντρέπομαι να ανοίγω την πόρτα με αυτά...Αλλά επιβεβαιώνω - αυτή η πατέντα τους στο υλικό είναι όντως καλή, μαλακά και άνετα. Με καμία κυβέρνηση δε θα τα φορούσα έξω, είτε ήμουν 5 είτε 85 (μεγάλη μπουκιά φάε...).
Πάντως τα εκτιμώ ιδιαιτέρως όταν τα βλέπω φορεμένα από νοσοκόμες και άλλα επαγγέλματα που ούτως ή άλλως φοράνε σαμπό. Δείχνει καλή αισθητική, το να επιλέξεις από το να φορέσεις ένα κακάσχημο πράσινο σκούρο σαμπό, να φορέσεις ένα λιγότερο άσχημο παιχνιδιάρικο χρωματιστό σαμπό :)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ παιδιά με το 1.64 ύψος μου απλά δεν παίζει να βάλω φλατ/αθλητικά. Πάντα φοράω τακούνι, ακόμα κι αν είναι 2-3 πόντους. Τα camper, clarks και ενίοτε boxer με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη, πάντα περπατώ πολύ και με άνεση!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εγώ παιδιά με το 1.64 ύψος μου απλά δεν παίζει να βάλω φλατ/αθλητικά. Πάντα φοράω τακούνι, ακόμα κι αν είναι 2-3 πόντους. Τα camper, clarks και ενίοτε boxer με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη, πάντα περπατώ πολύ και με άνεση!
Τι έχει το 1,64; Ίσα ίσα φαίνεσαι λεπτοκαμωμένη και χαριτωμένη.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Τι έχει το 1,64; Ίσα ίσα φαίνεσαι λεπτοκαμωμένη και χαριτωμένη.
Το 1.64 δεν έχει κάτι κακό, απλά είναι το πώς αισθάνεται κάποιος άνετα.:xmas_smile: Κι έχω πια συνηθίσει τόσο πολύ τα τακούνια που όταν φοράω φλατ δεν μπορώ να περπατήσω! Μόνο στο γυμναστήριο και το ποδήλατο φοράω! Κι εν γένει διαφωνώ με όσους υποστηρίζουν ότι μόνο τα αθλητικά είναι για περπάτημα. Αν τα τακούνια έχουν καλή ποιότητα μια χαρά μπορείς να περπατήσεις (δεν μιλάμε για γόβες στιλέτο εννοείται:xmas_smile:, αλλά για μαλακά παπούτσια με 2-3 πόντους χοντρό τακούνι).

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Νομίζω ότι και ιατρικώς συστήνεται να έχει ελάχιστο τακούνι το παπούτσι, για ανατομικούς λόγους. Τα εντελώς φλατ είναι επιβαρυντικά για το πόδι - γι'αυτό ακόμα και αθλητικά αν πάρετε για περπάτημα, δώστε σημασία στη σόλα τους

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ...γιαυτο κ οποτε εχω επιχειρησει πολυωρες διαδρομες με μπαλαρινες ή τυπου UGG που ελεγα παραπανω ..εχω κουραστει αφανταστα απο αυτο το φλαπα φλουπα.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
παιδιά τι παπούτσια να πάρω για εκδρομή σε πόλη χιονισμένη?
Τα goretex δεν κάνουν δουλειά γλυστράνε, τα μποτάκια που πήρα επίσης αδιάβροχα αλλά να πάρει ευχή γλυστράνε, προτείνετέ μου κάτι σας παρακαλώ δεν θέλω να φάω τα μούτρα μου σε αυτήν την ηλικία δεν κολλάνε εύκολα τα κόκκαλα!:xmas_cheesygrin:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.301
Μέλη
39.978
Νεότερο μέλος
kelvinwrithe63

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom