Παπούτσια για ταξίδια

Varg83

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Μετα απο πολλα (αλλα παιδια, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ) χιλομετρα, σε Βερολινο, Λισσαβωνα και Βρυξελλες εχω να πω οτι τα admiral αθλητικα πε βολεψανε παρα πολυ. Η κοπελα μου το καλοκαιρι ειναι φανατικη των birkenstock..... Ειδικα στα παρκα του Βερολινου (Treptower και Tiergarden) μας βγαλανε ασπροπροσωπους!!!!!!

Varg83

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Βεβαια μολις τωρα ειδα οτι προκειται για χειμερινο προορισμο.... Αρα προτεινω μποτακια της Columbia ανεπιφυλακτα...

skoumpi

Member
εννοείται μποτάκι Nena μου....
Τελευταία αγόρασα αυτά : Legero: 00570-96 | BRANDOSA.co.uk
και είμαι ενθουσιασμένη!
Με τα περισσότερα παπούτσια έχω πρόβλημα (ellese, salomon, asics boxer κλπ*)
αυτά είναι πολύ μαλακά,ζεστά,αδιάβροχα, και τη Δευτερα που χιόνισε δεν γλιστρούσαν.
*Δεν φταίνε τα παπούτσια εγώ έχω θέμα

skoumpi

Member
Σήμερα διάβασα τα posts σου στα ισοθερμικά.... και κατάλαβα οτι μάλλον χρειάζεσαι κάτι πιο "χειμωνιάτικο" οπότε ίσως να χρειάζεσαι μια μπότα για τα χιόνια.
Είναι πιο ζεστές, δεν βάζουν χιόνι απο πάνω λόγω ύψους, και αν διαθέσεις αρκετά χρήματα θα είναι και άνετες/ανατομικές για να μπορείς να περπατάς χλμ..
Πάντως οτι και να πάρεις μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στα ταξίδια απο ενα παπούτσι που δεν είναι φορεμένο απο πριν να δεις πως είναι.

AERAS

Member
Τι παπούτσια φοράτε όταν ταξιδεύετε?

Όταν κάνετε ταξίδια στα οποία περπατάτε πολύ ,τι παπούτσια επιλέγετε?
Στο προηγούμενο ταξίδι μου επέλεξα αυτά τα κλασικά τουριστικά πέδιλα που αερίζουν τα πόδια αλλά από εμφάνιση!!!!!!! όσοι βλέπουν τις φωτό γελάνε,
και γελάνε ακόμη πιο πολύ όταν παρατηρούν την σύζυγό μου με το ίδιο ακριβώς ζευγάρι.

Attachments

vasiliseva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τη μέρα που περιλαμβάνει άκοπο περίπατο και περιηγήσεις τα πολυαγαπημένα μου salomon xr crossmax και το βραδάκι τα κυριλέ timberland earthkeepers!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Όταν κάνετε ταξίδια στα οποία περπατάτε πολύ ,τι παπούτσια επιλέγετε?
Στο προηγούμενο ταξίδι μου επέλεξα αυτά τα κλασικά τουριστικά πέδιλα που αερίζουν τα πόδια αλλά από εμφάνιση!!!!!!! όσοι βλέπουν τις φωτό γελάνε,
και γελάνε ακόμη πιο πολύ όταν παρατηρούν την σύζυγό μου με το ίδιο ακριβώς ζευγάρι.
Ξέχασες τη λευκή κάλτσα. :D

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
καμια ιδέα για κατάλληλο παπούτσι για επίσκεψη σε περιοχή με χιόνια;
δηλαδή και αδιάβροχο, και ζεστό οσο αυτο ειναι εφικτό και σχετικά ξεκούραστο για πολύωρη πεζοπορεία!
:roll:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
δηλαδή και αδιάβροχο, και ζεστό οσο αυτο ειναι εφικτό και σχετικά ξεκούραστο για πολύωρη πεζοπορεία!
Αρβίλες. Αλήθεια. Στους -10 δε κατάλαβα τίποτα πέρσι στο Βέλγιο.

AERAS

Member
Ξέχασες τη λευκή κάλτσα. :D
όλοι γελάνε...αλλά εγώ σώθηκα..παίρνουν αέρα τα πόδια και γλίτωσα από τις φουσκάλες.Αν όμως ο καιρός είναι πιο χειμωνιάτικος λες τα φορέσω με την λευκή κάλτσα?:rolleyes: ή να ψάξω για κάτι που να είναι όντως παπούτσι?Ρίχνουμε πολύ περπάτημα γενικά στα ταξίδια.

Panos_65

Member
Μποτάκια Columbia...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.301
Μέλη
39.978
Νεότερο μέλος
kelvinwrithe63

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα