Μολδαβία Ουκρανία Παράκληση για πληροφορίες

Sassenach77

Member
Μηνύματα
6.109
Likes
16.460
Επόμενο Ταξίδι
Τσέχικη Δημοκρατία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γη του Πυρός
Δηλαδή δεν μπορώ να ταξιδέψω με την αστυνομική ταυτότητα ;. Δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει η αν ήταν παλιές πληροφορίες. Μέχρι τώρα στο εξωτερικό έχω πάει μόνο οδικώς και το μόνο που χρειάστηκα ήταν η αστυνομική ταυτότητα, θα είναι το πρώτο μου ταξίδι με αεροπλάνο. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει τι ισχύει για τον συγκεκριμένο προορισμό να δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ
Δεν μπορείς να ταξιδέψεις Ουκρανία χωρίς διαβατήριο και για τους μήνες ισχύει αυτό που είπε ο @adiaforos . Βίζα δεν απαιτείται, αλλά λόγω covid χρειάζεται να έχεις ταξιδιωτική ασφάλεια για το διάστημα παραμονής στη χώρα.
Καλύτερα να σου πούνε όμως αυτοί που πήγαν πρόσφατα Μολδαβία - Ουκρανία - Ταξίδι στην Ουκρανία το καλοκαίρι του 2021
 

Papamix

Member
Μηνύματα
6
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
Cuba
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru
Ως ένας από αυτους που πήγε Ουκρανία το καλοκαίρι, απλά επιβεβαιώνω όσα είπαν οι προλαλήσαντες.
Θες σίγουρα διαβατήριο, αλλά όχι βίζα. Συνήθως για 6μηνη ισχύ λένε, αλλά αφού από ότι κατάλαβα δεν έχεις βγάλει ακόμα, μικρή σημασία έχει, το καινούριο θα σε καλύπτει.
Θες επίσης ταξιδιωτική ασφάλεια (για καλυψη από 30.000 ευρώ) από οργανισμό που να έχει γραφεία στην Ουκρανία, προτείνω το VisitUkraine όπου βγάζεις online κι είσαι έτοιμος. Είτε το τυπώνεις, είτε το έχεις στο κινητό σου και το δείχνεις στο border control. Εμένα μου το ζήτησαν, βέβαια με το που πήγα να εμφανίσω το 7σελιδο τυπωμένο, το είδε max 1 δευτερόλεπτο συνολικά.
Και covid vaccination certificate.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
32.615
Μηνύματα
825.297
Μέλη
37.440
Νεότερο μέλος
vrgkrt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom