Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

Georgia96

New Member
Στην Μάλτα δεν έχω πάει αλλά είμαι σίγουρος ότι από καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερα μιας και στο Κάιρο λογικά θα βράζει ο τόπος.Τωρα από εικόνες, ιστορία και διαφορετικοτητα μην το συζητάμε..Καιρό με χίλια
Ευχαριστώ για την απάντηση !! Είχατε πάει μόνη ή με γκρουπ - ξεναγό ; Αν έχετε να μου προτείνετε καποιον θα ήμουν ευγνώμων

elendim7576

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΤΝΑΜ
Ευχαριστώ για την απάντηση !! Είχατε πάει μόνη ή με γκρουπ - ξεναγό ; Αν έχετε να μου προτείνετε καποιον θα ήμουν ευγνώμων
Μόνοι μας ,χωρίς ταξιδιωτικό. Σίγουρα χρειάζεσαι ξεναγό για τα ιστορικά σημεία και μουσεία ( έχει ανοίξει και το καινούριο) Απο ασφάλεια όλα ήταν άψογα εκτός από τις κάποιες ενοχλήσεις να αγοράσεις.
Όλο και κάποιος θα σου στείλει όνομα ξεναγού που μιλάει και Ελληνικά

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!

Johnnietzr

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica & Patagonia
Προετοιμαστείτε για υψηλές θερμοκρασίες!! Ιδίως αν κατηφορίσετε προς λούξορ!
Οδηγό μπορείς να κανονίσεις είτε μέσω του ξενοδοχείου είτε μέσω εφαρμογών τύπου getyourguide είτε μέσω τοπικών πρακτορείων.
Το Κάιρο το γυρίσαμε χωρίς ξεναγό. Λούξορ με ξεναγό πήγαμε κοιλάδα βασιλέων, ναό χατσεπσούτ κλπ.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Υπάρχει κάποιο σαιτ για εισιτήρια για το βραδινό σόου με τα φώτα που γίνεται στο Καρνάκ; Ή το κλείνουμε επι τόπου;

varioAthens

Member

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Στο Pyramisa στο Καιρο η στο Λουξορ έμεινε κανείς να πει εντυπώσεις?

Johnnietzr

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica & Patagonia
Στο Pyramisa στο Καιρο η στο Λουξορ έμεινε κανείς να πει εντυπώσεις?
Στο Κάιρο ναι. Η τοποθεσία είναι αρκετά καλή αν και τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούσα uber για τις μετακινήσεις από και προς επειδή όσο να ναι η μετακίνηση με τα πόδια είναι δύσκολη πίστα στο Κάιρο.
Το πρωινό θυμάμαι ήταν οκ. το εστιατόριο εντός του ξενοδοχείου ικανοποιητικό.
Παρότι διαφημίζεται ως 5άστερο δε θα έλεγα ότι είναι, συγκριτικά τουλάχιστον με τα δικά μας 5στερα.
Θα το ξαναπροτιμούσα ωστόσο ως μια safe, δοκιμασμένη επιλογή.

eco05140

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Σαμόα
Κάποιος κάπου εδώ στην παρέα μας είχε αναφέρει ένα site που κλείνεις εισιτήρια αεροπορικά εντός της Αιγύπτου με άλλες τιμές από τις δικές μας!ίδιες πτήσεις, ίδια αεροπορική! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν το βρίσκω;; Σας ευχαριστώ

elena95

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα - Ζανζιβάρη
Καλημέρα σε όλους! Είμαι νέα στην παρέα του travel stories! Έχουμε κλείσει οικογενειακό ταξίδι στην Αίγυπτο τον Νοέμβριο, συγκεκριμένα θα πάμε 11-19 στο Σαρμ ελ Σέιχ και 19-23 στο Κάιρο. Τα κλείσαμε όλα μόνοι μας, χωρίς ταξιδιωτικό. Θα είμαστε ο άντρας μου, εγώ και το μωρό μας, το οποίο θα είναι 20 μηνών. Στο Σαρμ ελ Σέιχ μου φαίνονται πιο εύκολα τα πράγματα, όμως στο Κάιρο δυσκολεύτηκα λίγο να το οργανώσω! Έχουμε κλείσει τον Ζαχαρία για όλες τις ημέρες για να έχουμε μία ασφάλεια από την νοοτροπία των ντόπιων κατοίκων και μια ευκολία στις μετακινήσεις, κυρίως λόγω του μωρού. Μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε στο ξενοδοχείο Safir. Επίσης, ετοιμάζομαι να κλείσω ταξιδιωτική ασφάλεια για ιατρικούς λόγους με anytime ή allianz. Για την καλύτερη μετακίνηση μας στις πυραμίδες και το παζάρι έχουμε εφοδιαστεί σάκο πεζοπορίας για να κουβαλάμε το μωρό στην πλάτη και όχι με το καρότσι. Τα ερωτήματα μου:
1. Υπάρχει κάτι που έχω παραλείψει; κάτι που πρέπει να κανονίσω από πριν;
2. Σχετικά με το Ζαχαρία, τον βρήκα μέσω το forum, μου άρεσε η επικοινωνία μαζί του και τον έκλεισα. Γενικά όσοι τον είχατε μαζί σας, είστε ευχαριστημένοι, είναι αξιόπιστος; υπάρχει κάτι που πρέπει να με προβληματίσει;
3. Visa να προτιμήσω να βγάλω ηλεκτρονικά ή στο αεροδρόμιο; σκέφτομαι μήπως με την ηλεκτρονική γλιτώσω την ουρά στο αεροδρόμιο.
4. Σχετικά με το συνάλλαγμα, που είναι καλύτερα να κάνω; ας πούμε όταν πήγαμε Αμερική είχαμε κάνει από την τράπεζα Πειραιώς και είχαμε κάποια μαζί μας. Χρειάζεται θεωρείται κάτι τέτοιο;
Ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το μήνυμα μου! Δεκτό οποιοδήποτε tip γι' αυτή την ιδιαίτερη χώρα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.175
Μέλη
39.908
Νεότερο μέλος
elena95

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom