Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

exploring

Member
δεν μου φαινεται καν λύση να σου πω την αλήθεια .. πρώτα απόλα δεν ειναι πιο οικονομικό διότι είμαστε 4 άτομα που σημαινει οτι βγαίνει 2000 plus .. δεύτερον με μικρά παιδιά φαίνεται λίγο risky ασε που λεει και 15+ .. οπότε απορρίπτεται
ευχαριστώ παντως για την πρόταση !
7 μέρες μέρες στην Αίγυπτο, το άτομο, ακολουθώντας ένα παρόμοιο πρόγραμμα με τις ίδιες παροχές κοστίζει πιο ακριβά, πίστεψε με. Βέβαια ο καθένας κάνει ότι νομίζει.

traveler30

Member
7 μέρες μέρες στην Αίγυπτο, το άτομο, ακολουθώντας ένα παρόμοιο πρόγραμμα με τις ίδιες παροχές κοστίζει πιο ακριβά, πίστεψε με. Βέβαια ο καθένας κάνει ότι νομίζει.
ναι πολυ πιθανο.. αλλα τουλαχιστον θα εχω τον ελεγχο που θα παω να φαω και τι θα δω .. δεν θα με πηγαινουν μαζι με αλλους 50 οπου να ναι

exploring

Member
ναι πολυ πιθανο.. αλλα τουλαχιστον θα εχω τον ελεγχο που θα παω να φαω και τι θα δω .. δεν θα με πηγαινουν μαζι με αλλους 50 οπου να ναι
Είμαι εναντίων των οργανωμένων εκδρομών, αλλά η χώρα είναι ιδιαίτερη. Θα το καταλάβεις όταν με το κάλο πας. Εξάλλου κανένας δεν σε υποχρεώνει να ακολουθήσεις κατά γράμμα το πρόγραμμα του γκρουπ. Για μένα θα είναι η τέταρτη επίσκεψη και η πρώτη που σκέφτομαι να αγοράσω εκδρομικό πακέτο, περισσότερο για την κρουαζιέρα βέβαια. Και κλείνω εδώ Να περάσετε όμορφα.

IrisAthens

Member
Προσωπικά, δεν με ενόχλησαν οι άνθρωποι που προωθούσαν τα προιόντα τους έστω και επίμονα. Έχω πάει στα παζάρια του Πειραιά πριν κλείσουν και είχα εμπειρία! χα χα
Αν δεν έκανα βλεμματική επαφή ή αν έλεγα λα λα σουκραν με άφηναν.
Τώρα έτυχε να έρθει και να μου πει και να μου δείξει και καλά κάτι και μίλησα και εγώ σαν άνθρωπος. Έδωσα το τιπ μου, πολύ μικρό ποσό για εμάς και φεύγουν.
Να είσαι υποψιασμένος ότι αν θέλεις οδηγίες για κάτι θα πληρώσεις ένα μικρό τιπ 0,5-1Ε
Αν κάποιος προθυμοποιηθεί να σου δείξει μέρος για φωτογραφία, να σου ανοίξει πορτούλα σε αρχαιολογικό χώρο κτλ θέλει το κάτι τις του.
Είναι έτσι η κουλτούρα

Διάβαζα πριν πάω διάφορα για τους Αιγύπτιους
Τι να πω... Καμία σχέση...
Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται ξεναγός στο Κάιρο
Το uber λειτουργεί μία χαρά
Μόνο για τις πυραμίδες εκτός Γκίζας χρειάζεται οδηγός( χωρίς ξεναγό) γιατί υπάρχει απόσταση.

giannakouti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ναι .. για 4 άτομα οι εσωτερικές πτήσεις είναι απο 830 και πάνω. Και σκέψου πτησεις πηγαινε ελα απο Ελλάδα είναι στα 620 με θέσεις (απο black friday ωστόσο).

Και απο ξεναγούς ποιους είχατε ? κάποιους που αναφέρουν στα social φαίνεται όχι έχουν γίνει τόσο viral που δεν απαντάνε καν .. και είναι ιδιώτες ούτε καν σε γραφείο. .
Για επίσημο ξεναγό (και ελληνόφωνο), οδηγό, ακόμα και σχεδιασμό όλων των ημερών σας, μίλα με το γραφείο B7r Trips – Joy in Every Journey στο whatsapp. Τους χρησιμοποίησα αρχές Ιανουαρίου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη διοργάνωση και την επικοινωνία.

Να βάλεις οπωσδήποτε και κάποια έρημο με 4x4, απολιθώματα φαλαινών, κλπ.

Καλά να περάσετε!

traveler30

Member
Για επίσημο ξεναγό (και ελληνόφωνο), οδηγό, ακόμα και σχεδιασμό όλων των ημερών σας, μίλα με το γραφείο B7r Trips – Joy in Every Journey στο whatsapp. Τους χρησιμοποίησα αρχές Ιανουαρίου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη διοργάνωση και την επικοινωνία.

Να βάλεις οπωσδήποτε και κάποια έρημο με 4x4, απολιθώματα φαλαινών, κλπ.

Καλά να περάσετε!
τους εχω δει τους συγκεκριμένους .. μου εστειλαν προσφορά. 740 ευρώ για 2μιση μέρες πρόγραμμα .. ολίγον τσιμπημένοι θεωρώ θα το κάνω evaluate ξανα μόλις μου στείλει και κανένας άλλος

εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα είναι 80-100 την ημέρα ο ξεναγός..

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
τους εχω δει τους συγκεκριμένους .. μου εστειλαν προσφορά. 740 ευρώ για 2μιση μέρες πρόγραμμα .. ολίγον τσιμπημένοι θεωρώ θα το κάνω evaluate ξανα μόλις μου στείλει και κανένας άλλος

Εαν ψάχνεις για private μεταφορές και ξεναγήσεις οι τιμές στην Αίγυπτο είναι αυτές και είναι φωτιά! Μόνο αν ακολουθήσεις κάποιο γρουπ οι τιμές πέφτουν. Αν μετακινηθείς μόνος σου, κάτι που απαιτεί χρόνο και μεγαλύτερη προσοχή, τότε μπορείς να μειώσεις αισθητά το κόστος αλλά δεν θα έχεις "ανέσεις" και το πρήξιμο στα τουριστικά σημεία θα είναι αρκετό έως και ενοχλητικό, ανάλογα με τις ανοχές του καθενός.

fraulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εμείς πάντως πέρσι τέτοια εποχή που είχαμε πάει, είχαμε χρησιμοποιήσει το Habibi tours, για 4 πλήρεις ημέρες με πριβέ μετακινήσεις και ξενάγηση με αγγλόφωνο ξεναγό, συν παραλαβή από και προς το αεροδρόμιο, πληρώσαμε 220 ευρώ το άτομο.

giannakouti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος

Εμείς πάντως πέρσι τέτοια εποχή που είχαμε πάει, είχαμε χρησιμοποιήσει το Habibi tours, για 4 πλήρεις ημέρες με πριβέ μετακινήσεις και ξενάγηση με αγγλόφωνο ξεναγό, συν παραλαβή από και προς το αεροδρόμιο, πληρώσαμε 220 ευρώ το άτομο.
Εμείς αντίστοιχα αυτές τις υπηρεσίες, για 3,5 μέρες, 200 ευρώ το άτομο. Και η τιμή συμπεριλαμβάνει όλα τα εισιτήρια εισόδου (Πυραμίδες, GEM, κλπ).

Προσωπικά, δεν με ενόχλησαν οι άνθρωποι που προωθούσαν τα προιόντα τους έστω και επίμονα. Έχω πάει στα παζάρια του Πειραιά πριν κλείσουν και είχα εμπειρία! χα χα
Αν δεν έκανα βλεμματική επαφή ή αν έλεγα λα λα σουκραν με άφηναν.
Τώρα έτυχε να έρθει και να μου πει και να μου δείξει και καλά κάτι και μίλησα και εγώ σαν άνθρωπος. Έδωσα το τιπ μου, πολύ μικρό ποσό για εμάς και φεύγουν.
Να είσαι υποψιασμένος ότι αν θέλεις οδηγίες για κάτι θα πληρώσεις ένα μικρό τιπ 0,5-1Ε
Αν κάποιος προθυμοποιηθεί να σου δείξει μέρος για φωτογραφία, να σου ανοίξει πορτούλα σε αρχαιολογικό χώρο κτλ θέλει το κάτι τις του.
Είναι έτσι η κουλτούρα

Διάβαζα πριν πάω διάφορα για τους Αιγύπτιους
Τι να πω... Καμία σχέση...
Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται ξεναγός στο Κάιρο
Το uber λειτουργεί μία χαρά
Μόνο για τις πυραμίδες εκτός Γκίζας χρειάζεται οδηγός( χωρίς ξεναγό) γιατί υπάρχει απόσταση.
ναι γκιζα εχει λεωφορεια εντος του χωρου και δεν μπαινουν αμαξια, για τα αλλα και εγω προτεινω να κλεισεις οδηγο και μαζι ξεναγο απο το viator ή το getyourguide

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.380
Μέλη
40.018
Νεότερο μέλος
Άννα 2026

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom