Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

jimp

Member
Το Καϊρο όπως και οι πυραμίδες δεν μας ενδιαφέρουν έχουμε πάει. Στο GEM όμως θα ήθελα να περάσω όλον τον ελεύθερο χρόνο της πρώτης μέρας και μετά για καφέ στο παζάρι του αλχαλιλι.
Τα εισιτήρια εισόδου πωσ τους εξηγείς ότι δεν είναι 165 αλλά 125? Φιλοδωρήματα δεν δίνουμε ποτέ οπού θέλουν άλλα μονό οπού θέλουμε. θεωρώ το ποσό υπερβολικό έξαλλου.
Για το αμπου πρέπει να πάμε οπωσδήποτε. άρα θα βρούμε λύση.
Υπάρχει το σαιτ που μπορείς να επικαλεστείς Grand Egyptian Museum

Το 125 απο που προκύπτει;

Είδα σε ποιους αρχαιολογικούς χώρους/μουσεία/ ναούς πάει το τουρ και τσεκαρα τις τιμές μέσω του επίσημου σάιτ https://egymonuments.com/

Κάπου εκεί τα έβγαλα, στα 125 δολλάρια.

125 όλα μαζί, όχι το εισιτήριο του GEM.

exploring

Member
Είδα σε ποιους αρχαιολογικούς χώρους/μουσεία/ ναούς πάει το τουρ και τσεκαρα τις τιμές μέσω του επίσημου σάιτ https://egymonuments.com/

Κάπου εκεί τα έβγαλα, στα 125 δολλάρια.

125 όλα μαζί, όχι το εισιτήριο του GEM.
Για να καταλάβω. Πιο πάνω ανέφερες 125 δολάρια με το GEM μέσα, εδώ λες 125 χωρίς το GEM. Τι ισχθει σαν τελικό πόσο;
Επίσης αυτοί πως δέχτηκαν τον υπολογισμό σου; Γκρίνιαξαν;

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Για να καταλάβω. Πιο πάνω ανέφερες 125 δολάρια με το GEM μέσα, εδώ λες 125 χωρίς το GEM. Τι ισχθει σαν τελικό πόσο;
Όλα μαζί με το εισιτήριο του GEM λέει..

jimp

Member
Όλα μαζί, όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, ναοί 125 δολάρια.

Μα δεν γινόταν να μην το δεχτούν, μου είπαν που θα πάμε, τους έδειξα τις τιμές, μου είπαν αυτές είναι, τους είπα αυτά θα πάρετε.

Τους ρώτησα γιατί ζητάνε παραπάνω άρχιζαν και ψελιζαν διάφορα, δεν εξήγησαν ποτέ.

Δεν ξέρω τι πλήρωσαν οι υπόλοιποι του γκρούπ. Εμείς οι 4 Έλληνες και μια Αμερικανίδα που ήταν μαζί μας την ώρα της ενημέρωσης πληρώσαμε 125 δολάρια.

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Μετά από την σύσταση της @giannkouti πήραμε προσφορά και από το γραφείο B7r Trips – Joy in Every Journey. Λοιπόν, έχουμε 6 μεταφορές από/σε αεροδρόμια,1 μέρα Giza&GEM,1 μέρα Cairo City tour (Islamic-Coptic-KhanEl-khalili),1 μέρα Saqqara-Memphis-Dahshur,1 μέρα AbuSimbel,1 μέρα West bank Luxor και 1 μέρα Dendera ,οδηγός & ξεναγός παντού και όλα τα εισιτήρια για τα sightseeings 395 ευρώ το άτομο,πολύ φθηνότερα από άλλες προσφορές, οπότε και κλείσαμε μ' αυτούς

traveler30

Member
Μετά από την σύσταση της @giannkouti πήραμε προσφορά και από το γραφείο B7r Trips – Joy in Every Journey. Λοιπόν, έχουμε 6 μεταφορές από/σε αεροδρόμια,1 μέρα Giza&GEM,1 μέρα Cairo City tour (Islamic-Coptic-KhanEl-khalili),1 μέρα Saqqara-Memphis-Dahshur,1 μέρα AbuSimbel,1 μέρα West bank Luxor και 1 μέρα Dendera ,οδηγός & ξεναγός παντού και όλα τα εισιτήρια για τα sightseeings 395 ευρώ το άτομο,πολύ φθηνότερα από άλλες προσφορές, οπότε και κλείσαμε μ' αυτούς
αυτό με την τιμή ανά άτομο δεν το πολυκαταλαβαίνω διότι από 1 μέχρι 4-5 ατομα το κοστος για αυτους είναι το ίδιο .. τεσπα .. δεν μας λες καλυτερα πόσα άτομα είστε και εάν είναι με ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο ξεναγό ? Επίσης ποια περίοδο ..
εχω ξαναμιλήσει και εγώ μαζι τους και περιμένω να μου αναθεωρήσουν το πρόγραμμα με καποιες αλλαγες που ζητησα
φαίνονται κομπλέ
thx

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Όλα μαζί, όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, ναοί 125 δολάρια.

Μα δεν γινόταν να μην το δεχτούν, μου είπαν που θα πάμε, τους έδειξα τις τιμές, μου είπαν αυτές είναι, τους είπα αυτά θα πάρετε.

Τους ρώτησα γιατί ζητάνε παραπάνω άρχιζαν και ψελιζαν διάφορα, δεν εξήγησαν ποτέ.

Δεν ξέρω τι πλήρωσαν οι υπόλοιποι του γκρούπ. Εμείς οι 4 Έλληνες και μια Αμερικανίδα που ήταν μαζί μας την ώρα της ενημέρωσης πληρώσαμε 125 δολάρια.
Το πλοίο ήταν σε καλή κατάσταση? Θυμάσαι το όνομά του?
Πάντως το nourbelle φέτος έχει μικρότερη έκπτωση από περισυ

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
αυτό με την τιμή ανά άτομο δεν το πολυκαταλαβαίνω διότι από 1 μέχρι 4-5 ατομα το κοστος για αυτους είναι το ίδιο .. τεσπα .. δεν μας λες καλυτερα πόσα άτομα είστε και εάν είναι με ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο ξεναγό ? Επίσης ποια περίοδο ..
Είμαστε 3 άτομα,θα πάμε στο τέλος Φεβρουαρίου και ζητήσαμε αγγλόφωνο ξεναγό,συνολικά θα πληρώσουμε 1185 ευρώ.

jimp

Member
Το πλοίο ήταν σε καλή κατάσταση? Θυμάσαι το όνομά του?
Πάντως το nourbelle φέτος έχει μικρότερη έκπτωση από περισυ

Ναι σε πολύ καλή κατάσταση, πεντακάθαρο, γενικά όλη την ώρα καθάριζαν, τα δωμάτια αρκετά μεγάλα και το μπάνιο.

Το πλοίο ήταν αυτό Renaissance Nile cruise | nile cruise in egypt

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.378
Μέλη
40.018
Νεότερο μέλος
Άννα 2026

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom