Αυστρία Τσεχική Δημοκρατία Πληροφορίες, απορίες για Πράγα - Βιέννη

black21

Member
Μηνύματα
16
Likes
3
Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά η επιλογή μου έγινε με αυστηρό κριτήριο συγκεκριμένο budget. Είδα αυτά που μου προτείνατε και κάποια ξεφεύγουν στην τιμή (για μένα) ή κάποια δεν έχουν διαθέσιμο δωμάτιο.

Για να καταλάβετε ήδη με τα 560? για 4 ημέρες (κόστος των ξενοδοχείων που εχ ω επιλέξει) ήδη έχω ξεφύγει από τον αρχικό προϋπολογισμό. Το διάστημα που έψαχνα ήταν από τις καλύτερες τιμές (σε σχέση με τη βαθμολογία και την τοποθεσία). Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι σε υπάρχει ένα ικανοποιητικό επίπεδο (καθαριότητα, πρωινό) και να είναι σε βολική θέση για να μπορώ να κινούμαι κοντά στα αξιοθέατα. Άλλωστε στα ταξίδια μου το ξενοδοχείο το χρησιμοποιώ κυρίως για ύπνο και ίσως για ξεκούραση κάποια στιγμή μέσα στη μέρα.
 

CHRIS1983

Member
Μηνύματα
53
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
κωνσταντινουπολη ή NYC??
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μαυρικιος
Ετοιμάζω ένα ταξίδι για Πράγα - Βιέννη τον Φεβρουάριο.Διάβασα τις ιστορίες που έχουν γραφτεί για αυτούς τους προορισμούς και θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι απαραίτητα τα ισοθερμικά για τον μήνα αυτόν??
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.136
Ονειρεμένο Ταξίδι
Whole Africa,Cuba
Θα μπορείς!Απλά θα κρυώνεις περισσότερο...Αμα ήταν οποιος δεν έχει ισοθερμικά να μη μπορεί να βγει έξω οι μισοί τουρίστες θα μέναν μέσα στα δωμάτια τους. Στην Πράγα κάνει κρύο τώρα αν ντυθείς καλά δε θα κρυώνεις με ισοθερμικά θα είσαι σούπερ.Απλά πράγματα...
 

mairi5

Member
Μηνύματα
66
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Αγιος Δομινικος
Εμείς πήγαμε και Πράγα και Βιέννη καλοκαίρι,οπότε εκεί συγκεκριμένα δεν μπορώ να σου απαντήσω,αλλά Βερολίνο που πήγαμε Χριστούγεννα είχε όντως πολύ κρύο,απλά εμείς είμασταν πάρα πολύ καλά ντυμένοι,όχι με ισοθερμικά και τέτοια,αλλά με χοντρά ρούχα και μουτόν.Έχω την αίσθηση όμως οτι στην Πράγα κάνει πιο πολύ κρύο.Θα σου απαντήσουν αυτοί που έχουν πάει τέτοια εποχή.
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ονειρεμένο Ταξίδι
RTW
προσωπική μου γνώμη (μιας κι ζω σε τέτοια χώρα, βλέπε Πολώνια)

ένα καλό ισοθερμικό κολάν, ένα καλό μπουφάν κι καλά παπούτσια (προς θεού όχι παπούτσια τύπου All Star) κι θα είσαι κομπλέ :)
 

MJ 23

Member
Μηνύματα
233
Likes
23
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ονειρεμένο Ταξίδι
οπουδηποτε στον κοσμο
Χωρις ισοθερμικο παντελονι και μπλουζα κυριως για την εποχη των Χριστουγεννων στην Πραγα ειναι ζορικα τα πραγματα. Μιλαμε για θερμοκρασιες -----;) Ειναι τα πρωτα πραγματα που θα παρω μαζι μου σε ενα μηνα απο τωρα.
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ονειρεμένο Ταξίδι
RTW
δε είναι κι τόσο ζώρικα, αλλα΄για τους άπειρους, ένα ισοθερμικό παντελόνι ειναι καλό. Μπορεί να κοστίζει λίγο, αλλά κρατάει πολληηηηηη καιρό ;)
 

Papia_Mple

Member
Μηνύματα
18
Likes
53
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,
Το Πάσχα σκοπεύω να κάνω ένα ταξιδάκι Πράγα-Βιέννη, 3 ημέρες στην Πράγα και 4 στη Βιέννη. Είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφθώ και τις δύο αυτές πόλεις και θα ήθελα να οργανώσω το ταξίδι μου όσο καλύτερα γίνεται. Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε τα πιο αξιόλογα μέρη, δεδομένου και του χρόνου που θα έχω στη διάθεσή μου. Επίσης, όποια συμβουλή θα μπορούσε να βοηθήσει (από μεταφορές, εισιτήρια, διασκέδαση, φαγητό/ποτό), καλοδεχούμενη :rolleyes:. Να σημειώσω ότι τόσο εγώ όσο και η παρέα μου δεν είμαστε ιδιαίτερα φαν των μουσείων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επισκεφθούμε κάποιο ιδιαίτερα αξιόλογο ή ιδιαίτερης θεματολογίας. Τέλος, αναρωτιέμαι, αν αξίζει μια επίσκεψη στο Καρλόβυ Βάρυ, χωριό 2 ώρες μακριά από την Πράγα, δεδομένου ότι θα έχω μόνο 3 μέρες στη διάθεσή μου για την Πράγα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!!!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Έκανες καμιά αναζήτηση στο φόρουμ; υπάρχουν δεκάδες θέματα για τις δύο αυτές πόλεις. Κάνε μια αναζήτηση πρώτα.

Για τη Βιέννη πχ ξεκίνα από τα παρακάτω, και αν έχεις πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις, τότε κάντες να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

http://www.travelstories.gr/community/forums/Ταξιδιωτικοί-Οδηγοί.203/?prefix_id=481
 

spyros91

Member
Μηνύματα
869
Likes
789
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ντουμπαι
καλησπερα παιδια!! μιας και σχεδον εφτασε το ταξιδι μου για Βιεννη-Πραγα θελω να κανω μερικες ερωτησεις να ξεκαθαρισω ορισμενα πραγματα!! το εισιτηριο του τραμ μπορω να το χρησιμοποιησω και στο μετρο?? .. ειναι οπως στην Ελλαδα 90λεπτο π.χ.??? υπαρχει καποιος που εχει αποψη απο τους ζωολογικους κηπους Βιεννης και Πραγας? ποιον να προτιμησω?? σας ευχαριστω!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.767
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom