evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- Ιαπωνία
Τα ανοιχτά σάντουιτς ( smørrebrød ) πριν 4 χρόνια είχαν 10-12 ευρώ το ένα και είναι τύπου 2 μπουκιές! Θες 4-5 να χορτάσεις - χορτάσεις.Πραγματικά επειδή όλοι αυτό μας λένε έχω απορία να δω πόσο ακριβό είναι πια. Έχω τρομάξει.
Εμείς τότε τη μία μέρα ψωνίσαμε από σούπερ μάρκετ μακαρόνια, ντοματίνια κ τυρί και φάγαμε σούπερ με 10 ευρώ όλα.
Την επόμενη μέρα μας έκανε το τραπέζι Δανός φίλος σε φοβερό εστιατόριο με μπουφέ κρεάτων κάθε είδους, Flammen Restaurant λέγεται ψάξτο αν θέλεις, τώρα κοίταξα τη σελίδα τους και έχουν μενού με προσφορά 75 ευρώ το άτομο
Θυμάμαι ότι είμασταν 7 (4 εμείς και 3 αυτοί) άτομα σε κείνο το τραπέζι και τα πλήρωσε όλα ο Δανός, μάλλον το μισό μου μισθό πλήρωσε για ένα τραπέζι...
Την επόμενη μέρα είμασταν στη γύρα όταν πεινάσαμε και είχαμε ραντεβού με τους Δανούς για ποτά και καθίσαμε κάπου να τσιμπήσουμε . Τελικά αφού αποφασίσαμε ότι τα σαντουιτσάκια με 10 ευρώ δεν έφταναν ούτε για το δόντι, πήραμε μια ατομική πίτσα με 13 ευρώ η οποία ήταν λεπτή σαν τσιγαρόχαρτο και ας πούμε ότι χορτάσαμε...
Στη θέση σου θα έπαιρνα μαζί γαλέτες και οτιδήποτε "κρατάει" το στομάχι, σούπερ μάρκετ και αναζητείστε μαγαζιά με affordable μενού!
Κατά τ άλλα υπέροχη πόλη, καλά να περάσετε!
(και να πάτε και Christiania είναι εμπειρία)