Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Δράττομαι της ευκαιρίας - αν και είναι πάρα πολύ νωρίς - να ρωτήσω:Με τρενο απο αεροδρομιο πανευκολα βγαζεις εισητηριο στα κοκκινα μηχανηματα με τη βοηθεια καποιου υπαλληλου.Ξενοδοχεια εχει πολλα προτιμησε καποιο σχετικα κεντρικο εγω προσωπικα εμεινα σε airbnb πολυ πιο φθηνα.Η Κοπενγχαγη γενικα εινα ακριβη πολη δοκιμασε σιγουρα τα ανοικτα σαντουιτς που εχουν οπου βρεις , τα λουκανικα σε σαντουιτς στο δρομο κτλ κτλ...Παντως ειναι ακριβα γενικα παντου.Αξιοθεατα παρα πολλα το τιβολι λογικα θα ναι κλειστο δυστυχως για σενα απο εκει και περα δημαρχειο,στρογγυλος πυργος, πυργος σωτηρος, κριστιανια, 3 παλατια , μαυρο διαμαντι , γοργονα , nyhavn , καστελετ , εκκλησιες κτλ κτλ διαλεγεις και παιρνεις.Για μενα τα 3 must τιβολι , nyhavn και κριστιανια απο εκει και περα διαλεγεις....Ψαξε copenhagen card ισως σε βοηθησει στο προγραμμα σου.
Τον Ιούνιο θα έχω αναμονή στο αεροδρόμιο της Κοπενγχάγης ακριβώς 6,5 ώρες (από 15.30 έως 22.00). Βλέπω ότι με το λεωφορείο 029 χρειάζομαι 13 λεπτά μέχρι το κέντρο.
Μέσα σε 5 ώρες - για ασφάλεια - τι θα μου προτείνατε να κάνω, λαμβάνοντας υπόψη ότι μου αρέσουν οι μεγάλες βόλτες;