Από Νεάπολη έχει δρομολόγια/σύνδεση.Επίσης είχε δρομολόγια από/πρός Κρήτη.Ίσως τον ενδιαφέρει.Παιδιά με ρωτάει ένας ξένος συνάδελφος μου με τι άλλο νησί συνδιάζονται τα Κήθυρα!! Αδύνατον έτσι? Να του πω να περιηγηθεί απέναντι προς Μονεμβασιά, Μάνη κλπ, αλλά έχει καλή σύνδεση από Κήθυρα προς Πελοπόννησο? Με ποιο μέρος βασικά συνδέεται καλά?
Επειδή το 'χα ψάξει, Αντικύθηρα, Ελαφόνησο που είναι τα κοντινά κι εντός της «εμβέλειας» του δρομολογίου του πλοίου.Παιδιά με ρωτάει ένας ξένος συνάδελφος μου με τι άλλο νησί συνδιάζονται τα Κήθυρα!!
Καλησπέρα! Ο Αβλέμονας είναι πολύ όμορφος. Αλλά αν θες έξοδο στη χώρα το βραδάκι μάλλον θα σε δυσκολέψει η απόσταση. Από αυτή την άποψη και μόνο θα διάλεγα Λιβάδι. Επίσης μια καλή επιλογή είναι το Καψάλι.Καλησπέρα!
Προσπαθώ να αποφασίσω που είναι καλύτερα να μείνω στα Κηθυρα...
Είμαι μεταξύ Λιβάδι και Αβλεμωνα στο δεύτερο έχω βρει πολύ πιο όμορφα καταλύματα στην ίδια τιμή...
Θα έχω αμάξι και θα μείνουμε 6 μέρες...
Νομίζω λόγω τοποθεσίας είναι καλύτερα το Λιβάδι αλλά δεν βρίσκω κάτι εντυπωσιακό και σε τιμές ανάλογες του μπάτζετ μου...
Να σημειωθεί ότι θα πάω μέσα Σεπτεμβρίου...
Ευχαριστώ πολύ
Θα έμενα Λιβάδι, μόνο και μόνο για να έχω εύκολη πρόσβαση στη Χώρα, την οποία βέβαια θα προτιμούσα για διαμονή ειδικά μέσα Σεπτέμβρη.Είμαι μεταξύ Λιβάδι και Αβλεμωνα
Έχεις δει που είναι τα Αντικύθηρα; Θέλεις δύο ώρες για να πας με το πλοίο, οπότε μόνο «αντί» δε τα λες. Άσε που δε νομίζω να βγαίνει με τα αραιά ακτοπλοϊκά που παίζουν.Eπισης θα ηθελα να ρωτησω...αξιζει μονοημερη στα Αντικηθυρα?
Αν έχετε καλή διάθεση και όρεξη για δρόμο, σε πέντε μέρες βλέπετε αρκετά πράγματα στο νησί αρκεί να το τρέχετε, οπότε μπορείτε να πάτε για την εμπειρία στα Αντικύθηρα μόνο όμως με διανυκτέρευση.Στα Κηθυρα θα μεινουμε 6 μερες...οποτε να αφαιρεσουμε μια και να δουμε τα Αντικηθυρα?