Κύθηρα Πληροφορίες για Κύθηρα!!!!!!

ribo7

Member
Παιδιά με ρωτάει ένας ξένος συνάδελφος μου με τι άλλο νησί συνδιάζονται τα Κήθυρα!! Αδύνατον έτσι? Να του πω να περιηγηθεί απέναντι προς Μονεμβασιά, Μάνη κλπ, αλλά έχει καλή σύνδεση από Κήθυρα προς Πελοπόννησο? Με ποιο μέρος βασικά συνδέεται καλά?

fotast

Member
Παιδιά με ρωτάει ένας ξένος συνάδελφος μου με τι άλλο νησί συνδιάζονται τα Κήθυρα!! Αδύνατον έτσι? Να του πω να περιηγηθεί απέναντι προς Μονεμβασιά, Μάνη κλπ, αλλά έχει καλή σύνδεση από Κήθυρα προς Πελοπόννησο? Με ποιο μέρος βασικά συνδέεται καλά?
Από Νεάπολη έχει δρομολόγια/σύνδεση.Επίσης είχε δρομολόγια από/πρός Κρήτη.Ίσως τον ενδιαφέρει.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Παιδιά με ρωτάει ένας ξένος συνάδελφος μου με τι άλλο νησί συνδιάζονται τα Κήθυρα!!
Επειδή το 'χα ψάξει, Αντικύθηρα, Ελαφόνησο που είναι τα κοντινά κι εντός της «εμβέλειας» του δρομολογίου του πλοίου.

KaterinaJ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Για Αντικύθηρα είναι λίγο δύσκολο. Ισως με συνδυασμό των δρομολογιων των δύο πλοίων

Aqua jewel
F/Β Aqua Jewel | Timetable | Kythira Island - Travel Guide - Greece

Πορφυρούσα
Ο/Γ- Ε/Γ Πορφυρούσα | Δρομολόγια Νεάπολη - Κύθηρα καθημερινά | Κύθηρα - Ταξιδιωτικός Οδηγός - Ελλάδα

Απο/προς Νεάπολη εχει καθημερινά δρομολόγια

Ελαφόνησος-Κύθηρα-Κρήτη είναι το πιο βολικό

Επίσης θα πρέπει να φροντιστεί εγκαίρως (πολύ) η διαμονή γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το καλοκαίρι

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Τα Κύθηρα συνδέονται με Γύθειο, Αντικύθηρα και Κίσσαμο (Καστέλι) Χανίων . Από την Κίσσαμο μαλιστα μπορεί να δει κανείς πολύ πολύ εύκολα και την καταπληκτική παραλία του Μπαλου, αλλά και τα Φαλασαρνα. Είναι ένα ενδιαφέρον σενάριο νομιζω. Σε καθημερινή βάση από Κύθηρα, υπάρχει σύνδεση με Νεάπολη Λακωνίας, από όπου εύκολα βλέπετε Μονεμβασιά και όλη αυτή την πανέμορφη περιοχή γενικά

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Καλησπέρα!
Προσπαθώ να αποφασίσω που είναι καλύτερα να μείνω στα Κηθυρα...
Είμαι μεταξύ Λιβάδι και Αβλεμωνα στο δεύτερο έχω βρει πολύ πιο όμορφα καταλύματα στην ίδια τιμή...
Θα έχω αμάξι και θα μείνουμε 6 μέρες...
Νομίζω λόγω τοποθεσίας είναι καλύτερα το Λιβάδι αλλά δεν βρίσκω κάτι εντυπωσιακό και σε τιμές ανάλογες του μπάτζετ μου...
Να σημειωθεί ότι θα πάω μέσα Σεπτεμβρίου...
Ευχαριστώ πολύ

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλησπέρα!
Προσπαθώ να αποφασίσω που είναι καλύτερα να μείνω στα Κηθυρα...
Είμαι μεταξύ Λιβάδι και Αβλεμωνα στο δεύτερο έχω βρει πολύ πιο όμορφα καταλύματα στην ίδια τιμή...
Θα έχω αμάξι και θα μείνουμε 6 μέρες...
Νομίζω λόγω τοποθεσίας είναι καλύτερα το Λιβάδι αλλά δεν βρίσκω κάτι εντυπωσιακό και σε τιμές ανάλογες του μπάτζετ μου...
Να σημειωθεί ότι θα πάω μέσα Σεπτεμβρίου...
Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα! Ο Αβλέμονας είναι πολύ όμορφος. Αλλά αν θες έξοδο στη χώρα το βραδάκι μάλλον θα σε δυσκολέψει η απόσταση. Από αυτή την άποψη και μόνο θα διάλεγα Λιβάδι. Επίσης μια καλή επιλογή είναι το Καψάλι.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Οκ ευχαριστω πολυ!!
Αρα θα μεινω Λιβαδι!

Eπισης θα ηθελα να ρωτησω...αξιζει μονοημερη στα Αντικηθυρα?
Στα Κηθυρα θα μεινουμε 6 μερες...οποτε να αφαιρεσουμε μια και να δουμε τα Αντικηθυρα?

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Είμαι μεταξύ Λιβάδι και Αβλεμωνα
Θα έμενα Λιβάδι, μόνο και μόνο για να έχω εύκολη πρόσβαση στη Χώρα, την οποία βέβαια θα προτιμούσα για διαμονή ειδικά μέσα Σεπτέμβρη.
Eπισης θα ηθελα να ρωτησω...αξιζει μονοημερη στα Αντικηθυρα?
Έχεις δει που είναι τα Αντικύθηρα; Θέλεις δύο ώρες για να πας με το πλοίο, οπότε μόνο «αντί» δε τα λες. Άσε που δε νομίζω να βγαίνει με τα αραιά ακτοπλοϊκά που παίζουν.
Στα Κηθυρα θα μεινουμε 6 μερες...οποτε να αφαιρεσουμε μια και να δουμε τα Αντικηθυρα?
Αν έχετε καλή διάθεση και όρεξη για δρόμο, σε πέντε μέρες βλέπετε αρκετά πράγματα στο νησί αρκεί να το τρέχετε, οπότε μπορείτε να πάτε για την εμπειρία στα Αντικύθηρα μόνο όμως με διανυκτέρευση.
Κανονικά αυτά τα δύο απαιτούν μια εβδομάδα.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Ok ευχαριστω...
Αποτι ειδα εχει δρομολογια αλλα πρεπει να κατσεις ενα βραδυ...
Οποτε τα αφηνω....

Επισης στη χωρα δεν βρηκα κατι τοσο αξιολογο οσο στο Λιβαδι με αυτα τα χρηματα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.092
Μέλη
39.838
Νεότερο μέλος
StellaRom

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom