• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Νορβηγία Πληροφορίες για Νορβηγία

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία, Καναδάς, Η.Π.Α

Cyclops

Member

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Είναι κοντά σε αρκετά σημεία ενδιαφέροντος, γενικότερα μην σε ανησυχεί είναι βατό με τα πόδια το Όσλο και με ποδήλατο!
Περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι καλή η τοποθεσία από άποψη ασφαλείας. Αν και απ ότι έχω διαβάσει, δεν τίθεται ιδιαίτερα τέτοιο θέμα εκεί. Θέλω να πω, δεν είναι όπως στο Παρίσι που υπάρχουν κάποιες συνοικίες που δεν είναι κ ότι καλύτερο για να μείνεις ως τουρίστας, σωστά?

paefstra

Member
Είναι πολλά ε? Το σκέφτηκα. Τι προτείνεις?
Επειδη ειμαι στην ιδια φαση, ειτε αεροπλανο για καποια αλλη πολη με φιορδ ειτε λεωφορειο για Γκετενμποργκ Σουηδια (εμεις προσανατολιζομαστε στο δευτερο γιατι εχω πολλες επιφυλαξεις για το κλεισιμο τοσων πτησεων αν το ταξιδι ακυρωθει, θα χασω παρα πολλα λεφτα).

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Επειδη ειμαι στην ιδια φαση, ειτε αεροπλανο για καποια αλλη πολη με φιορδ ειτε λεωφορειο για Γκετενμποργκ Σουηδια (εμεις προσανατολιζομαστε στο δευτερο γιατι εχω πολλες επιφυλαξεις για το κλεισιμο τοσων πτησεων αν το ταξιδι ακυρωθει, θα χασω παρα πολλα λεφτα).
Πότε θα πας? Καλή η ιδέα σου για Γκέτεμποργκ

paefstra

Member
Πότε θα πας? Καλή η ιδέα σου για Γκέτεμποργκ
Ιουλιο. Ειναι μαλιστα ευκαιρια καθως το Γκετενμποργκ απεχει σχετικα λιγες ωρες. Επισης περσι ξαναπηγα Σουηδια και ο,τι ειδα μου αρεσε πολυ (Στοκχολμη, Μαλμε). Γιατι οχι λοιπον?
Το πλανο ειναι να φυγουμε αμεσως την πρωτη μερα Γκετενμποργκ 2 νυχτες και να επιστρεψουμε βραδυ Οσλο την 3η μερα. Η πτηση επιστροφης με Aegean ειναι πρωι, αρα βολευει ετσι.

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιουλιο. Ειναι μαλιστα ευκαιρια καθως το Γκετενμποργκ απεχει σχετικα λιγες ωρες. Επισης περσι ξαναπηγα Σουηδια και ο,τι ειδα μου αρεσε πολυ (Στοκχολμη, Μαλμε). Γιατι οχι λοιπον?
Σκεφτόμουν μήπως τη Σουηδία την έβαζα σε ξεχωριστό ταξίδι. Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, το Όσλο δεν είναι για πάνω από 2 μέρες, έτσι?

paefstra

Member
Σκεφτόμουν μήπως τη Σουηδία την έβαζα σε ξεχωριστό ταξίδι. Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, το Όσλο δεν είναι για πάνω από 2 μέρες, έτσι?
Ετσι φαινεται. Απο την αλλη αν το ψαξεις πολυ θα βρεις μικροτερα φιορδ εκει γυρω εκτος απο τα πολυδιαφημισμενα.
Η Σουηδια ειναι τεραστια χωρα. Δεν ξερω αν μπορει καποιος να τη βαλει σε ενα ταξιδι. Εμενα θα ειναι η τριτη φορα, καθε φορα διαφορετικες πολεις.

Last edited:

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Είναι πολλά ε? Το σκέφτηκα. Τι προτείνεις?
Κοιτα 5 μέρες είναι λίγες για να σου προτείνω να πας σε fjords και επίσης δεν είναι κατάλληλη εποχή. Επειδή όμως απο Οσλο υπάρχουν συνήθως πολλές φθηνές πτήσεις, θα έκανα κάποιο τριγωνικό ταξίδι. Δηλαδή π.χ Αθήνα-Οσλο, Οσλο- Ρίγα, Ρίγα-Αθηνα ή αντίστροφα. Δες κάτι αντίστοιχο για το Στοκχολμη, Κρακοβία, Βιλνιους, Ελσινκι κ.α. Φαντασία και ψάξιμο θέλει...

paefstra

Member
Κοιτα 5 μέρες είναι λίγες για να σου προτείνω να πας σε fjords και επίσης δεν είναι κατάλληλη εποχή. Επειδή όμως απο Οσλο υπάρχουν συνήθως πολλές φθηνές πτήσεις, θα έκανα κάποιο τριγωνικό ταξίδι. Δηλαδή π.χ Αθήνα-Οσλο, Οσλο- Ρίγα, Ρίγα-Αθηνα ή αντίστροφα. Δες κάτι αντίστοιχο για το Στοκχολμη, Κρακοβία, Βιλνιους, Ελσινκι κ.α. Φαντασία και ψάξιμο θέλει...
Εχουμε κανενα τιπ να αποφυγουμε το ξυρισμα του λεφορειου απο το αεροδρομιο για Οσλο? Εχω φρικαρει, οσο ενα φτηνο αεροπορικο παει.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.026
Μέλη
39.743
Νεότερο μέλος
Vaso Kom

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom