Εγώ προσωπικά δεν βρήκα να τρως με κάτω από 40-50 ευρώ το άτομο, ακόμα και σε περιοχές μη τουριστικές. Μια πίτσα μαργαρίτα κόστιζε 23-25 ευρώ. Εγώ στο εβδομαδιαίο roadtrip επέλεξα να μείνω σε κάμπινγκ, ξύλινα σπιτάκια και δωμάτια με έστω μικρή κουζίνα για να μαγειρεύω. Το σούπερ μάρκετ για 7 μέρες δεν κόστισε πάνω από 100 ευρώ για δύο άτομα. Προσωπικά βέβαια η κουζίνα τους δεν με ενθουσιάζε εξ αρχής βέβαια.Εχετε να προτείνετε μέρη για φαγητό σε Bergen, Stavanger, Oslo στα οποία δε θα μας γδαρουν?