• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Νορβηγία Πληροφορίες για Νορβηγία

Cyclops

Member
Εχετε να προτείνετε μέρη για φαγητό σε Bergen, Stavanger, Oslo στα οποία δε θα μας γδαρουν?
Εγώ προσωπικά δεν βρήκα να τρως με κάτω από 40-50 ευρώ το άτομο, ακόμα και σε περιοχές μη τουριστικές. Μια πίτσα μαργαρίτα κόστιζε 23-25 ευρώ. Εγώ στο εβδομαδιαίο roadtrip επέλεξα να μείνω σε κάμπινγκ, ξύλινα σπιτάκια και δωμάτια με έστω μικρή κουζίνα για να μαγειρεύω. Το σούπερ μάρκετ για 7 μέρες δεν κόστισε πάνω από 100 ευρώ για δύο άτομα. Προσωπικά βέβαια η κουζίνα τους δεν με ενθουσιάζε εξ αρχής βέβαια.

ntinio

New Member
Καλησπέρα! Έχουμε κλείσει ταξίδι για Μπέργκεν Ιανουάριο 5ημερο και σκεφτόμαστε να κάνουμε roadtrip σε γύρω περιοχές. Κατά πόσο είναι εφικτό να φτάσουμε Τρόντχαϊμ ή γενικότερα πόσο εφικτή είναι η οδήγηση εκείνη τη περίοδο; Κάποια συγκεκριμένη διαδρομή που θα προτείνατε; Ευχαριστώ πολύ!

mourohavlos

Member
Καλησπέρα! Έχουμε κλείσει ταξίδι για Μπέργκεν Ιανουάριο 5ημερο και σκεφτόμαστε να κάνουμε roadtrip σε γύρω περιοχές. Κατά πόσο είναι εφικτό να φτάσουμε Τρόντχαϊμ ή γενικότερα πόσο εφικτή είναι η οδήγηση εκείνη τη περίοδο; Κάποια συγκεκριμένη διαδρομή που θα προτείνατε; Ευχαριστώ πολύ!
Αν έχεις εμπειρία σε τέτοιες συνθήκες (κι όχι μόνο Ελλάδα κλπ.) θα μπορούσε να γίνει, αλλά με δυσκολίες. Άνετα ένα 15ωρο το χειμώνα και πάλι με πολλά "αν". Έχετε πολύ λίγες μέρες για να πάτε τόσο μακριά

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Αν έχεις εμπειρία σε τέτοιες συνθήκες (κι όχι μόνο Ελλάδα κλπ.) θα μπορούσε να γίνει, αλλά με δυσκολίες. Άνετα ένα 15ωρο το χειμώνα και πάλι με πολλά "αν". Έχετε πολύ λίγες μέρες για να πάτε τόσο μακριά
Κάποιος φίλος στο φόρουμ (δυστυχώς δεν θυμάμαι ούτε το όνομά του ούτε το thread) είχε αναφέρει πως σε ταξίδι στη Βόρεια Νορβηγία χειμώνα, λόγω χιονοθύελλας, ακυρώθηκαν τα δρομολόγια του τρένου με αποτέλεσμα να χάσουν την πτήση τους.
Αυτή η πληροφορία εμένα με απέτρεψε από παρόμοιο σχέδιο και τελικά έκανα το ταξίδι Β. Νορβηγία - Β. Σουηδία με ταξιδιωτικό γραφείο για να αποφύγω ρίσκα.
Το καλοκαίρι φυσικά είναι τελείως διαφορετικά. Αν διαβάσει το ποστ ο φίλος, τον ευχαριστώ :)

ntinio

New Member
Υπάρχει κάποια άλλη διαδρομή είτε στα φιόρδ είτε ανατολικά, πιο βατή δεδομένου των συνθηκών; Ιδανικά να γίνεται με αμάξι, αλλιώς και με τρένο. Απλώς ότι έχω δει με τρένο μου φαίνονται πολύ υψηλές οι τιμές(θα είμαστε 4 άτομα).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.243
Μέλη
39.943
Νεότερο μέλος
Elena Kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα